Kirjoitukset avainsanalla tuoksuöljy

 

Tallinnan loman prioriteetti kahdestaan olemisen lisäksi oli tuliaiset lapsille. Kierrettiin vaikka kuinka monta kauppaa Palomies Sami -leluja etsien, mutta ei löytynyt yhdestäkään kaupasta! Paita löytyi eräästä liikkeestä, mutta mitään muuta Palomies Samiin liittyvää ei löytynyt mistään. Ihme paikka!

Käytiin sitten kotimatkalla Kauppakeskus Kaaren Prismasta ostamassa palomönkijä sekä Elvis ja Penny. Ekaluokkalaiselle löytyi kyllä reissusta kaikkea ihanaa, mutta pikkupoika oli toivonut hurjan paljon Palomies Sami -leluja ja oli ihan varmaa, että hän niillä kyllä sitten leikkisikin kovasti. Päätimme siis, että järkevämpää ostaa niitä kuin jotain, millä hän ei välttämättä leikkisi. Rakastan antaa tuliaisia! Siitä tulee tosi hyvä hyvä fiilis. Ja pakko myöntää, että onhan niitä aika kiva saadakin.

Siinä sitten ostoskeskuksia kierrellessä the PIER -nimisestä sisustusliikkeestä ostin kotiin tuliaiseksi tuoksudiffuuserin. Olen sellaista jo jonkin aikaa miettinyt ostavani, mutta en ole saanut aikaiseksi hommata. Ostin yhden myös äidilleni tuliaiseksi, sillä muistin hänenkin sellaisesta puhuneen. Tuoksuöjyyn upotetaan puutikkuja, jotka sitten imevät öljyä itseensä ja haihduttavat tuoksua huoneilmaan.

 

 

Minulla toki on sellainen diffuuseri, jonne laitetaan vettä sekä eteerisiä öljyjä ja ne höyrystyvät levittäen tuoksua ilmaan. Tuoksu on aivan ihana silloin kun diffuuseri on päällä, mutta haihtuu ilmasta hyvin nopeasti kun laitteen sammuttaa. Halusin, että meillä tuoksuu hyvälle kokoajan, joten siihen tämä tuoksutikkumalli on oiva. Minä valitsin tuoksuksi Canadian Landscape -nimisen, ihanan raikkaan, tuoksun ja se oli hyvä valinta se! Tuoksu on aivan ihana.

 

 

Paikaksi valitsin takan viereisen hyllyn, joka ei nyt ihan ole täydessä edustuskunnossa. Yhdestä kehyksestä puuttuu kuva kokonaan (isänpäiväsalaisuus) ja toisen kehyksen kuva on valahtanut kehyksestä ulos. Nyt viimeinen asia on korjattu eli kehys vaihdettu ehjään ja toisen kehyksen kuva ehkä tulee vielä takaisin joku päivä. Niin ja nyt meillä tuoksuu ihanalle!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram