Kirjoitukset avainsanalla Tammer Outlet

 

Sydämellinen kiitos juuri sinulle, että luet minun blogiani!

Vaikka silloin joskus aloitinkin blogin kirjoittelun ihan täysin minua itseäni varten - ihan vain oman pääni tuulettelua varten - on pakko myöntää, että on aivan mahtavaa huomata, että oikeasti blogiani luetaan. Että vaikka yksinäni täällä Kumpulassa kirjoittelenkin, en todellakaan ole yksin vaan blogiani lukee niin monta lukijaa, että on aika kiittää ja järjestää arvonta.

 

 

Kävimme lasten kanssa ostoksilla Tammer Outletissa  Nekalassa ja ostimme sieltä aivan ihanan unisiepparin, jonka haluan teidän, lukijoideni, kesken arpoa.

Rakastan unisieppareita ihan hurjan paljon ja meillä onkin jokaisen sängyn päädyssä sellainen unia vahtimassa. No ei sentään vahtimassa, mutta kaunistamassa sisustusta.

Rakastan myös tätä blogin kirjoittamista ja siitä onkin tullut minulle elämäntapa. Tykkään kirjoittaa tästä meidän ihan tavallisesta arjesta ja siitä, että sekin on aika kivaa. Ei tarvita mitään ihmeellisyyksiä siihen, että voi olla onnellinen tai että arki voi olla ihanaa.

 

 

Kirjoitan mielelläni myös luonnonkosmetiikasta ja jaan innolla ohjeita sekä vinkkejä itsetehtyihin kosmetiikkatuotteisiin, sillä ne ovat lähellä sydäntäni. Toivon, että pystyn inspiroimaan lukijoitani kokeilemaan luonnonkosmetiikan tuotteita ja meikkejä sekä innostumaan kotikosmetiikasta.

Sisustus on myös asia, josta kirjoitan paljon. Tykkään sisustaa ja häärätä kotona kannellen tavaroita ympäriinsä. Välillä vaihtuu huonekalujen paikat ja välillä ihan huoneidenkin käyttötarkoitukset. Haluan näyttää, että aina ei kaikki tarvitse olla viimeisen päälle merkkitavaroita vaan ihan oikeasti tavallinen ja persoonallinen kotikin on kaunis!

 

 

Mutta siis siihen arvontaan. Arvon kaikkien Koti Kumpulassa -blogin Facebook-sivun  seuraajien kesken kuvissa esiintyvän 4Living  unisiepparin. Facebookiin päivitän aina kaikki postaukseni, joten se on oiva tapa seurata blogiani. Lisäksi blogi löytyy myös Bloglovinista  ja Instagramista.

Tosiaan, tykkää blogin Facebook-sivusta ja seuraa sitä niin olet arvonnassa mukana. Arvonnan suoritan maanantaina 23.4. klo 20.00 ja ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti Facebookin kautta.

Arvonnasta vastaa Koti Kumpulassa -blogi eikä Facebook tai muutkaan osapuolet ole siinä mukana.

Onnea arvontaan ja kiitos, että luet blogiani!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Tein muutaman superlöydön Tammer Outlet -myymälästä Nekalasta, joihin päätin sitten sijoittaa. Tähän asti olen sisustusvimmassa tänä keväänä löytänyt kaikki tavarat ja huonekalut kotoa tai autotallista enkä ole ostanut mitään, mutta nyt menin ja ostin muutaman ihanuuden.

 

 

Tälläistä korkeaa kukkapöytää olen miettinyt jo pidempään, sillä minulla on ollut meidän kasvien uudelleensijoittelu käynnissä. Mehikasvit ja kaktukset eivät oikein ole viihtyneet ilmalämpöpumpun edessä hyllyllä vaan ovat mädäntyneet pystyyn.

Toinen vaihtoehto tietenkin on se, että olen kastellut niitä liikaa ja siksi ne ovat mädäntyneet. Mutta se nähdään, että pysyvätkö ne nyt hengissä kun sain kasvit pois hyllyltä!

 

 

Kotiin muutti myös pari pääsiäispupua. Onkohan vielä liian aikaista niille? No, söpöjä ne ovat ja onhan nyt jo keväinen aurinkokin paistellut ihanasti, joten saavat siinä asustella. Ne ovat mielestäni aivan ihanat!

Löysin varastosta eteiseen vanhan tarjotinpöydän, joten toinen keltainen apupöytä pääsi sieltä sohvan divaaniosan viereen. Siitä on puuttunut laskutila esimerkiksi kahvikupille, joten sekin hoitui tässä nyt samalla. Pöydälle pääsi myös pari kasvia pupujen seuraksi.

 

 

Toiselle sivupöydälle pääsi isältäni ystävänpäivälahjaksi saatu vaaleanpunainen kukka ja yksi mehikasveistani. Täytyisi muuten vaihtaa harmaat istuinpäälliset vaaleanpunaisiin kun ne ovat taas puhtaana kodinhoitohuoneessa odottelemassa. Jotenkin se niiden vaihtaminen vaan tuntuu välillä ihan ylitsepääsemättömältä! En tiedä edes miksi. Eihän se ole homma eikä mikään.

 

 

Yksi kaktus sai jäädä vielä tuonne hyllylle kun se on suojassa lasipurkissa sisällä. Koitin keksiä hyllyille kaikenlaista esinettä ja purkkia, mutta ylähylly on vielä tyhjänä. Täytyy taas käydä varastossa!

 

 

Kirjaintaulua olen kuolannut kuvissa myös pitkään ja nyt sen ostin sitten myös. Tarkoitus oli kirjoittaa, että hauskaa talvilomaa kaikille, mutta k-kirjaimet loppuivat pahasti kesken. Mutta toivotan silti kaikille hyvää lomaa, jos sellaista viettelette! Meillä on lomalle miehen kanssa suuret suunnitelmat - toivotaan, että ne toteutuvat.

Muistathan muuten, että tänään vielä voi osalltua tähän arvontaan tykkäämällä Koti Kumpulassa -blogin Facebook-sivusta!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Olemme kovasti raivanneet meidän lasten leikkihuonetta viime viikkoina. Siellä on ollut ja edelleenkin on leluja ja kaikenmoista roinaa niin paljon, että suurin osa tavaroista vain lojuu piilossa laatikoissa eikä niillä ikinä leikitä. Suuri osa oli ennen tätä raivausrakkaa jopa sellaista tavaraa, jolla ei varsinaisesti edes voinut leikkiä. Toki kaikella pystyy leikkimään kun käyttää mielikuvitusta, mutta tarkoitan lähinnä siis sitä sellaista pikkukrääsää, jota aina keräytyy kummasti jostain. Ja sitten kun on tarjolla sellaisia enemmän leikittävämpiä leluja, jää epämääräinen krääsä laatikkoihin lojumaan.

 

 

Tavoitteena on siis ollut saada huone sellaiseen kuntoon, että siellä on mukava leikkiä. Että lelut löytyy helpolla ja se tavara, mitä siellä on, on sellaista, että sillä myös leikitään. Joten kuten tässä tavoitteessa ollaan nyt onnistuttu, sillä hävettävän valtava määrä tavaraa on laitettu eteenpäin ja huoneessa on nyt ollut tilaa touhuta. Kaikilla tavaroilla on paikkansa eikä huoneen tarvitse enää näyttää jatkuvasti siltä, että tavara vain on heitetty ovesta sisään.

Aivan älyttömästi meidän kolmella lapsella leluja ja muuta tavaraa vieläkin on, mutta siitä kaikesta aivan turhasta sälästä on melko hyvin päästy eroon ja laatikoissakin on ihan oikeasti tilaa. Ne eivät ole enää niin täynnä ettei niitä saa vedettyä ulos hyllystä, saati laitettua sitten takaisin paikoilleen. Ennen oli se tilanne, että lapset eivät oikein edes saaneet itse tavaroita takaisin paikoilleen kun oli niin täyttä. Olen laittanut tavarat nyt laatikoihin niin, että alalaatikoissa on niitä suosikkileluja ja ylempänä sitten sellaisia, joilla ei niin usein leikitä.

 

 

Nyt kun huoneen lattiakin oli näkyvissä, teki mieli ostaa huoneeseen siistit matot. Halusin, että suurin osa lattiasta on maton peitossa, sillä lattia on aika kylmä ja kun yksivuotias nukkuu päiväunia juuri leikkihuoneen alapuolella, eristää matto edes vähän kaikenmoista kolinaa, jota leikeistä väistämättäkin alakertaan kuuluu.

Puuvillaiset räsymatot löytyivät eilen Tammer Outletista, jos kävin ihan ensimmäistä kertaa Löytöliiterin sulkemisen jälkeen. Liikkeestä on pakkoa sanoa sen verran, että se oli ihan posiiivinen yllätys ja tavara vaikutti melko laadukkaalta ja hyvännäköiseltä. Mutta siis takaisin mattoihin. Ne ovat sini-valkoraidalliset, vaikka jossain kuvassa ihan beigeltä näyttävätkin. Sininen on sävyltään hyvin sellainen violettinen ja matot taisivat olla kooltaan kumpainenkin 140 x 200 cm. Laitoin niitä kaksi vierekkäin ja sain lattian hienosti peitettyä.

 

 

Huoneesta löytyy myös erikoisia, vihreitä, kynnysmattoja ja ne ovat käytössä silloin kun konemies leikkii ja tarvitsee koneilleen nurmikot. Luonnollisesti! Valkoisissa Ikean muovilaatikoissa on pala- sekä lautapelejä ja kauppatavaroita, joita meillä on edelleen paljon. Niitä laitettiin jo eteenpäinkin, mutta silti niitä vielä on tosi paljon.

Jotenkin haluaisin vielä järkeistää leikkihuoneen säilytysjärjestelmiä, mutta sen olen huomannut, että suosikkilelujen täytyy olla helposti saatavilla ja matalalla, jotta niillä on helpoin leikkiä. Ne täytyy myös saada siivottua paikoilleen helposti, jotta on edes teoreettinen mahdollisuus, että lapset ne siivoisivat leikkien jälkeen.

 

-R

Kommentit (2)

Torey
1/2 | 

Toi lelujen läpikäynti on tavallaan myös vaikeaa. Joo, vauvalelut meiltä hävitettiin kun molemmat tytöt oli kasvaneet niiden ohi, mutta nyt kun välillä miettii, että olisi kiva vähentää tavaraa, niin ei se ole niin helppoa. Toki turhaa pientä tilpehööriä löytyy, mutta kunnon leluista kaikki on kyllä käytössä. Barbiet, vauvanuket, legot, duplot, nukketalo, ja sitten ne petshopit muine pienine kavereineen. Eli muutaman vuoden saan odotella, ennenkuin voin leluja pistää pois. :D Toki rikkinäiset hävitetään ja kun isompi sai synttärilahjaksi uusia barbeja, sovittiin että muutama jo paikkailtu nukke lähtee vaihdossa roskikseen. Lapset on myös hienosti ymmärtäneet, että kaikkea ei voi, eikä tarvitse olla eikä kerätä. Ja vaikka kaikki lelumainoksien keksinnöt on ihania, on meillä jo hyvä määrä leluja. Isompi esimerkiksi on joululahjaksi pyytänyt YHTÄ tiettyä nukkea ja sen hän tulee saamaan. :)

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Niinhän se on! En kanssa laittanut pois mitään millä tosiaan leikitään, mutta kaikki se turha ja rikkinäinen lähti kyllä. Meillä myös lapset ymmärsi asian tosi hyvin ja keskimmäinen oli mukana katsomassa, että millä leikkii ja millä ei. Nyt lapset on olleet tosi tyytyväisiä kun on ollut tilaa leikkiä ja kun kaikki tärkeät lelut on löytynyt helposti!

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat