Kirjoitukset avainsanalla lelut

Yhteistyössä: Leikkien

 

Järjestin meillä kotona Leikkien -lelukutsut tammikuussa ja lupasin kertoa meidän lasten suosikeista sekä arpoa lukijoiden kesken meidän lempparin eli Mad Mattr -taikamassapaketin. Osallistut arvontaan yksinkertaisesti tykkäämällä Koti Kumpulassa -blogin Facebook -sivusta.

Me ihastuimme täysin kutsuilla Leikkienin omaan Match Madness -hahmottamispeliin, jossa yritetään muodostaa mahdollisimman nopeasti kuviollisista palikoista sama muodostelma kuin mallikortissa. Ensimmäinen, joka onnistuu, saa kortin ja se kuka saa eniten kortteja, voittaa.

Kortteja pelissä on viittä eri vaikeusastetta eli haastetta riittää ihan aikuisillekin. Kortteja pelissä on yhteensä 60 eli todellakaan kuvioita ei pääse oppimaan ulkoa. Peli on oikeastikin todella viihdyttävä ja hauska! Sitä on meillä pelailtu paljon ja itseasiassa sen pelaaminen onnistuu yksinkin.

 

 

Tilasimme myös kolme muuta SmartGames -hahmottamispeliä, joista Magic Forest sekä Deducktion ovat ikään kuin kirjoja, jotka on helppo ottaa esimerkiksi reissuun mukaan. Palaset kiinnittyvät magneeteilla, joten ne eivät lentele vaikkapa ympäri autoa tai lentokonetta. Molemmissa on todella paljon tehtäviä ja myöskin eri vaikeusasteilla.

Penguins Pool Party harjoittaa myös hahmottamiskykyä kun pingviinit ja jäälautat pitää saada laudalle haasteen vaatimalla tavalla. Pelissä on 60 haastetta helposta erittäin vaativaan ja tämäkin peli on tosi hauska sekä erittäin kehittävä. Peli on myös helppo ottaa mukaan, sillä se on erittäin kompaktin kokoinen, mutta autossa palaset saattavat kyllä putoilla.

 

 

Meidän lasten ehdoton lemppari oli jo ennen kutsuja tämä Mad Mattr -taikamassa ja nimen omaan nuo muotit, joilla pystyy tekemään rakennuspalikoita. Palikoilla sitten saa rakenneltua aivan mitä vain. Ja kyllä näillä massoilla on rakenneltu ja muovailtukin!

 

 

Meillä on massailtu ruokapöydän ääressä ja toki massaa tippuu murusina lattialle ja penkille ym., mutta minun mielestäni massalla muovailu on kuitenkin suhteellisen siistiä ja massan saa melko helposti siivottua eikä se onneksi tahraa mattoja tai vaatteita. Massa ei myöskään kuivu, joten sitä ei tarvitse säilyttää tiiviissä astiassa tai pussissa ja valmiit teokset voi huoletta jättää vaikka pöydälle.

 

 

Tämä Mad Matter The Ultimate Brick Maker X6 on siis meidän perheen suosikki Leikkien -valikoimasta ja saankin yhteistyössä Leikkienin kanssa arpoa yhden kyseisen paketin (arvo 24,90 euroa) lukijoiden kesken. Arvontaan voit osallistua tykkäämällä Koti Kumpulassa -blogin Facebook-sivusta.

Voittaja arvotaan 28.2.2018 kello 18.00 ja ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Arvonnasta vastaa Koti Kumpulassa -blogi eikä Facebook ole osallisena siinä.

 

 

Nyt muuten kannattaa järjestää Leikkien -lelukutsut toukokuun loppuun mennessä ja saat kutsuilla lapsivieraille maukkaan sekä terveellisen Hipp -välipalatarjoilun veloituksetta. Kutsujen järjestäjänä saat siis tarjottavaksi lajitelman HIPP-välipalatuotteita (mm. HIPP Smoothieita sekä Täysjyväkeksejä). Täältä voit lukea lisää.

Onnea arvontaan!

 

-R

 

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Yhteistyössä: Leikkien

 

Sain jo jonkin aikaa sitten yhteydenoton Leikkien-oppimiskonsultti Hannalta. Hän kyseli, että olisiko minulla kiinnostusta järjestää Leikkien-kutsut. Hän kertoi, että kyseessä on lelu- ja pelikutsut, joilla lapset sekä toki myös aikuiset saavat leikkiä ja testata Leikkien-valikoimissa olevia leluja sekä pelejä.

Innostuin heti, vaikka en ole ikinä järjestänyt yksiäkään kutsuja. En vaate-, sisustus- enkä kosmetiikkakutsujakaan. Erilaisilla kutsuilla olen kyllä käynyt, mutta nämä Leikkien-kutsut olivat minulle aivan uusi konsepti ja ihastuin ajatukseen hauskoista sekä ennen kaikkea rennoista kutsuista.

Sovittiin siis päivä ja sehän tietenkin sitten minun puoleltani peruuntui. Sovittiin toinen päivä ja sekin peruuntui jälleen kerran minun puoleltani. Aika oli joku kipeänä tai tuli muu este. No, kolmas kerta toden sanoo, ja saatiin kuin saatiinkin kutsut järjestettyä. Ja onneksi järjestettiin!

 

 

Lapset odottivat kutsupäivää kuin kuuta nousevaa ja selasivat päivätolkulla Leikkien-kuvastoa esikoisen puhelimella. Ehdottomat suosikit oli jo enakkoon valikoituna ennen kuin Hanna meille sitten saapui jättimäisten laukkujensa kanssa.

 

 

Lapset auttoivat Hannaa järjestelemään esittelylelut ja -pelit ympäri olohuonetta ja alkoivat tietenkin heti itse tutkia niillä. Puolitoistavuotiaskin oli mukana hommissa ja meni isompien mukana laukkuja sekä leluja ihmettelemään.

Jokainen vieras sai kuvaston selailtavakseen ja Hanna kertoi laittaneensa esille vain osan leluista, jotta lasten olisi mukavampi leikkiä. Hän pyysi rohkeasti kysymään testiin myös muita kuvastosta löytyviä tuotteita, joita hänellä sitten laukuissa oli.

 

 

Osallistujia meidän kutsuilla oli yhteensä kuusi aikuista ja kuusi lasta, jos minut ja meidän lapset otetaan laskuihin mukaan. Olin kutsunut aika paljon enemmän vieraita, mutta flunssa-aika ja muut menot estivät montaa vierasta pääsemästä paikalle. Hyvä osallistujamäärä tämä loppujen lopuksi oli, sillä en tiedä olisiko meidän olohuoneeseen enempää mahtunutkaan.

Hanna kertoi, että jos vieraita olisi ollut kovin paljon enemmän, olisi kutsut kannattanut esimerkiksi jakaa kahteen eri tilaan niin lapsilla ja aikuisillakin olisi ollut enemmän tilaa leikkiä ja pelata. Se kuitenkin on näiden kutsujen idea.

 

 

Kutsut siis järjestetään niin, että kun päivämäärä on lyöty edustajan kanssa lukkoon, kutsujen järjestäjä kutsuu vieraat paikalle ja muistaa mainita, että tosiaan lapsetkin ovat odotettuja kutsuvieraita. Oikeastaan he ovat pääosassa näillä kutsuilla. Edustaja sitten tulee vähän aiemmin järjestelemään lelut ja pelit paikoilleen. Muuta ei vaadita.

Leikkienin nettisivuilta löytyy paljon tietoa yrityksestä itsestään sekä heidän tuotteistaan. Lelut on tarkkaan kehitetty ja valittu Leikkien-valikoimaan ja ne ovat kaikki omalla tavallaan hyvin opettavaisia. On myös ensisijaisen tärkeää, että tuotteet ovat turvallisia.

Lelut ja pelit ovat hyvin kehittäviä, innostavia ja luovuutta lisääviä. Leluja sekä pelejä löytyy valikoimasta ihan kaikenikäisille. Myös meille aikuisille ja jopa vanhuksillekin. Itse tykkään siitä, että leluilla on ihan oikeasti joku tarkoitus, ne todella ovat kehittäviä ja esimerkiksi pelit ovat sopivan haastavia, mutta kuitenkin hauskoja.

 

 

Oppimiskonsultti opastaa lelujen ja pelien käyttöön liittyvissä asioissa koko kutsujen ajan ja kertoo tarvittaessa lisätietoja tuotteista ja Leikkienistä, joka muuten on suomalainen yritys.

Tunnelma kutsuilla on erittäin rento ja hauska. Lelut ja pelit, joita oppimiskonsultti tuo mukanaan, on tarkoitettu testattaviksi. Ne eivät siis ole myyntikappaleita, joten lasten ei tarvitse leikkiä tai pelata niitä varoen. Ne on tuotu kutsuille käyttöä varten!

Meillä nousi esikoisen suosikeiksi Mad Mattr -taikamassa ja hahmottamiskykyä sekä loogista ajattelua lisäävät pelit. Taikamassan hän oli bongannut jo ennen kutsuja Leikkienin valikoimasta, mutta yllättyi täysin kuinka kiehtovia Leikkien ja SmartGames -pelit olivatkaan.

Poikaa kiehtoi kovasti myös taikamassa, mutta hän kun on konemies henkeen ja vereen niin hän Hannalle sanoikin, että valikoimasta puuttuu kokonaan koneet.

 

 

Taikamassaa sekä erilaisia pelejä tilattiin meille kotiin ja mikä parasta, pelit sopivat myös nuorille sekä aikuisille. Esikoinen itseasiassa odottelee kovasti, että pelit saapuisivat ja hän pääsisi haastamaan isänsä peliin. Peleissä on siis eritasoisia tehtäviä helpoista aina erittäin vaativiin ja näin ollen aikuisenkin on ihan oikeasti mukava pelata.

Uskon siis, että näiden meidän tilaamiemme pelien käyttöikä on todella pitkä, sillä aina löytyy lisää haastetta. Hanna kertoikin, että esimerkiksi Leikkienin oma Match Madness -peli, jonka me myös tilasimme, soveltuu esimerkiksi aikuisten illanviettoon ihan loistavasti. Testasimme peliä kutsuilla ja se oli kyllä erittäin koukuttava!

 

 

Pakko vielä erikseen kirjoittaa taikamassasta sekä -hiekasta sen verran, että minua hieman hirvitti kun Hanna avasi laatikot tuohon meidän sohvapöydälle maton päälle. Meillä on siis jotain taikahiekkaa ollut ennenkin, mutta se on ollut aivan älyttömän sotkevaa. Vaikka lapset ovat sillä leikkineet suojatun ruokapöydän päällä, on sitä varissut ja kulkeutunut ihan joku paikkaan.

Nämä Leikkienin myymät taikahiekka sekä -massa ovat ilmeiseti miljoona kertaa parempaa laatua, sillä ne hiekat ja massat, mitä luonnollisesti pöydälle ja matolle tippui, saatiin tosi helposti siivottua! Ne ei tahranneet mattoa tai sohvaa ja viimeisetkin rippeet sain illalla helposti imuroitua esimerkiksi sohvalta, jonne meidän pienimmäinen hiekkaa kovasti yritti kantaa.

 

 

Meidän kutsuilla keitettiin kahvit ja teet sekä tarjottiin karjalanpiirakoita ja munavoita, juuressipsejä, viinirypäleitä, jätskikakkua, banoffeeta sekä pensasmustikoita. Itselläni oli ilmeisesti niin kova kiire banoffeen kimppuun, että unohdin kuvata tarjoilut vallan kokonaan! Hyvää kyllä oli ja pieni pala banoffeeta jäi jäljelle.

Lasten suosikki oli vanha kunnon Viennetta -jätskikakku ja sitä syötiinkin yksi koko kakku ja muutama pala vielä seuraavastakin. Minun piti syödä tuo banoffee loppuun eilen illalla, mutta unohdin. Taidan siis syödä sen tänään iltapalaksi. Se on minun aivan ehdoton suosikkini. Se ja pavlova!

 

 

Leikkien-kutsuista jäi kyllä meidän porukalle todella hyvä mieli ja vaikka tietyn palkkion tästä jutun kirjoittamisesta sainkin, mielelläni tilasin tuotteita myös niin, että ne ihan itse maksoin!

Vaikka tosiaan tämä kirjoitus on tehty yhteistyössä Leikkienin kanssa, ei se tarkoita, että minun olisi pitänyt kehua kutsuja tai tuotteita. Sovittiin, että kirjoitan omista kokemuksistani ja niin tein. Tämä kirjoitus on siis ihan täysin minun oma mielipiteeni kutsuista sekä tuotteista. Ja ne ovat mahtavia!

Voin erittäin lämpimästi suositella kutsujen järjestämistä, sillä meillä ainakin lapset tykkäsivät todella paljon sekä kutsuista että tuotteista ja uskon, että vieraillakin oli kivaa! Ja muuten, jos järjestät kutsut ja vieraasi innostuvat tilaamaan tuotteita, saat rahanarvoisen edun kutsujen myynnin mukaan.

Lähimmät Leikkien-edustajasi löydät täältä. Älä epäröi ottaa heihin yhteyttä!

 

-R

P.S. Saan myös arpoa tämän meidän suosikkituotteemme lukijoiden kesken. Tästä tulossa lisätietoa pian!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Olemme kovasti raivanneet meidän lasten leikkihuonetta viime viikkoina. Siellä on ollut ja edelleenkin on leluja ja kaikenmoista roinaa niin paljon, että suurin osa tavaroista vain lojuu piilossa laatikoissa eikä niillä ikinä leikitä. Suuri osa oli ennen tätä raivausrakkaa jopa sellaista tavaraa, jolla ei varsinaisesti edes voinut leikkiä. Toki kaikella pystyy leikkimään kun käyttää mielikuvitusta, mutta tarkoitan lähinnä siis sitä sellaista pikkukrääsää, jota aina keräytyy kummasti jostain. Ja sitten kun on tarjolla sellaisia enemmän leikittävämpiä leluja, jää epämääräinen krääsä laatikkoihin lojumaan.

 

 

Tavoitteena on siis ollut saada huone sellaiseen kuntoon, että siellä on mukava leikkiä. Että lelut löytyy helpolla ja se tavara, mitä siellä on, on sellaista, että sillä myös leikitään. Joten kuten tässä tavoitteessa ollaan nyt onnistuttu, sillä hävettävän valtava määrä tavaraa on laitettu eteenpäin ja huoneessa on nyt ollut tilaa touhuta. Kaikilla tavaroilla on paikkansa eikä huoneen tarvitse enää näyttää jatkuvasti siltä, että tavara vain on heitetty ovesta sisään.

Aivan älyttömästi meidän kolmella lapsella leluja ja muuta tavaraa vieläkin on, mutta siitä kaikesta aivan turhasta sälästä on melko hyvin päästy eroon ja laatikoissakin on ihan oikeasti tilaa. Ne eivät ole enää niin täynnä ettei niitä saa vedettyä ulos hyllystä, saati laitettua sitten takaisin paikoilleen. Ennen oli se tilanne, että lapset eivät oikein edes saaneet itse tavaroita takaisin paikoilleen kun oli niin täyttä. Olen laittanut tavarat nyt laatikoihin niin, että alalaatikoissa on niitä suosikkileluja ja ylempänä sitten sellaisia, joilla ei niin usein leikitä.

 

 

Nyt kun huoneen lattiakin oli näkyvissä, teki mieli ostaa huoneeseen siistit matot. Halusin, että suurin osa lattiasta on maton peitossa, sillä lattia on aika kylmä ja kun yksivuotias nukkuu päiväunia juuri leikkihuoneen alapuolella, eristää matto edes vähän kaikenmoista kolinaa, jota leikeistä väistämättäkin alakertaan kuuluu.

Puuvillaiset räsymatot löytyivät eilen Tammer Outletista, jos kävin ihan ensimmäistä kertaa Löytöliiterin sulkemisen jälkeen. Liikkeestä on pakkoa sanoa sen verran, että se oli ihan posiiivinen yllätys ja tavara vaikutti melko laadukkaalta ja hyvännäköiseltä. Mutta siis takaisin mattoihin. Ne ovat sini-valkoraidalliset, vaikka jossain kuvassa ihan beigeltä näyttävätkin. Sininen on sävyltään hyvin sellainen violettinen ja matot taisivat olla kooltaan kumpainenkin 140 x 200 cm. Laitoin niitä kaksi vierekkäin ja sain lattian hienosti peitettyä.

 

 

Huoneesta löytyy myös erikoisia, vihreitä, kynnysmattoja ja ne ovat käytössä silloin kun konemies leikkii ja tarvitsee koneilleen nurmikot. Luonnollisesti! Valkoisissa Ikean muovilaatikoissa on pala- sekä lautapelejä ja kauppatavaroita, joita meillä on edelleen paljon. Niitä laitettiin jo eteenpäinkin, mutta silti niitä vielä on tosi paljon.

Jotenkin haluaisin vielä järkeistää leikkihuoneen säilytysjärjestelmiä, mutta sen olen huomannut, että suosikkilelujen täytyy olla helposti saatavilla ja matalalla, jotta niillä on helpoin leikkiä. Ne täytyy myös saada siivottua paikoilleen helposti, jotta on edes teoreettinen mahdollisuus, että lapset ne siivoisivat leikkien jälkeen.

 

-R

Kommentit (2)

Torey

Toi lelujen läpikäynti on tavallaan myös vaikeaa. Joo, vauvalelut meiltä hävitettiin kun molemmat tytöt oli kasvaneet niiden ohi, mutta nyt kun välillä miettii, että olisi kiva vähentää tavaraa, niin ei se ole niin helppoa. Toki turhaa pientä tilpehööriä löytyy, mutta kunnon leluista kaikki on kyllä käytössä. Barbiet, vauvanuket, legot, duplot, nukketalo, ja sitten ne petshopit muine pienine kavereineen. Eli muutaman vuoden saan odotella, ennenkuin voin leluja pistää pois. :D Toki rikkinäiset hävitetään ja kun isompi sai synttärilahjaksi uusia barbeja, sovittiin että muutama jo paikkailtu nukke lähtee vaihdossa roskikseen. Lapset on myös hienosti ymmärtäneet, että kaikkea ei voi, eikä tarvitse olla eikä kerätä. Ja vaikka kaikki lelumainoksien keksinnöt on ihania, on meillä jo hyvä määrä leluja. Isompi esimerkiksi on joululahjaksi pyytänyt YHTÄ tiettyä nukkea ja sen hän tulee saamaan. :)

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Niinhän se on! En kanssa laittanut pois mitään millä tosiaan leikitään, mutta kaikki se turha ja rikkinäinen lähti kyllä. Meillä myös lapset ymmärsi asian tosi hyvin ja keskimmäinen oli mukana katsomassa, että millä leikkii ja millä ei. Nyt lapset on olleet tosi tyytyväisiä kun on ollut tilaa leikkiä ja kun kaikki tärkeät lelut on löytynyt helposti!

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joogahullu luonnonkosmetiikkafani, joka ei ihan vielä osaa letittää hiuksiaan, hänen miehensä ja heidän kahdeksanvuotias tyttärensä, neljävuotias pikkuveli sekä kaksivuotias pikkusisko.

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät osoitteesta:
http://www.lily.fi/blogit/koti-kumpulassa

 

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat