Kirjoitukset avainsanalla Lavera Repair & Care

 

Kirjoittelin viimeksi Laveran 2in1 -shampoo ja hoitoaine -kokeilustani ja kerroin tuotteen jättävän hiukseni hieman takkuisiksi. Päädyin ostamaan 2in1 -shampoon kaveriksi vielä hoitoaineen, jos hiusteni kammattavuus vaikka paranisi sen avulla. Yleensä kyllä luonnonkosmetiikan hoitoaineetkaan eivät jätä hiuksia sellaiseksi liukkaiksi ja sileiksi kuin taas perushoitoaineet jättävät, koska ne eivät sisällä silikoneja ja muita synteettisiä aineita vaan hiukset jäävät paksummiksi ja karheammiksi.

Valinnakseni Citymarketin luonnonkosmetiikkaosastolta koitui Laveran Repair & Care -hoitoaine, joka vahvistaa kuivien ja rasittuneiden hiusten rakennetta ja kimmoisuutta. Hoitoaine sisältää luomuruusuvettä sekä vehnäproteiinia ja se tekee hiusten rakenteesta vahvemman sekä sileämmän korjaten niitä. 

 

 

Kuten myös Laveran 2in1 -shampoo, hoitoainekin on vegaaninen eikä se sisällä parabeenejä tai silikoneja. Myös hoitoaineen ihana tuoksu on peräisin eteerisistä öljyistä eikä synteettisistä hajusteista. Lopputulos on hoitoaineen kanssa kyllä parempi kuin pelkästään 2in1 -shampoon kanssa, mutta silti täydellisten hiustuotteiden etsintä jatkuu edelleen. Tavoitteena on löytää sellaiset tuotteet, joita haluan ostaa aina uudestaan ja uudestaan.

Kertokaa ihmeessä, jos olette löytäneet täydelliset luonnonkosmetiikan hiustuotteet!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram