Kirjoitukset avainsanalla Lavera Deep Care & Repair 2in1

 

Tykkään testailla erilaisia shampoita ja hoitoaineita ja tällä kertaa testiin pääsi Lavera Deep Care & Repair 2in1 shampoo ja hoitoaine. En ole vielä tähän päivään mennessä löytänyt täydellisiä tuotteita hiuksilleni, joten ajattelin testata tämänkin sitten. Tiedättekös, olisi mahtavaa löytää sellaisia täydellisiä tuotteita, joita on pakko ostaa aina lisää kun edellinen loppuu.

 

 

Tämä Laveran erityisshampoo ja -hoitoaine on kehitetty erittäin kuivien ja rasittuneiden hiusten tarpeita varten. Luomulaatuisten manteli- ja macadamiapähkinäöljyjen ansiosta tuote hoitaa hiuksia ja pesee ne puhtaaksi mietojen kasviperäisten pesuaineiden avulla. Tuote vahvistaa hiusten rakennetta ja vähentää niiden haaroittumista.

 

 

2in1 -shampp on vegaaninen eikä tietenkään sisällä parabeeneja tai silikoneja ja tuoksukin on peräisin eteerisistä öljyistä. Tuotteella on myös mm. NaTrue -sertifikaatti, joka takaa, että se on varmasti laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Kokeilemani luonnonkosmetiikkashampoot ovat jättäneet hiukset hieman takkuiseksi eikä tämäkään tee poikkeusta. Hiukset saa kyllä melko helpolla harjattua, mutta hieman pörröiseksi ne jäävät vaikka tuote lupaakin ne silottaa. Ihan hyvä perusshampoo, mutta ei vieläkään se täydellinen.

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram