Kirjoitukset avainsanalla hiustenhoito

 

Kirjoittelin viimeksi Laveran 2in1 -shampoo ja hoitoaine -kokeilustani ja kerroin tuotteen jättävän hiukseni hieman takkuisiksi. Päädyin ostamaan 2in1 -shampoon kaveriksi vielä hoitoaineen, jos hiusteni kammattavuus vaikka paranisi sen avulla. Yleensä kyllä luonnonkosmetiikan hoitoaineetkaan eivät jätä hiuksia sellaiseksi liukkaiksi ja sileiksi kuin taas perushoitoaineet jättävät, koska ne eivät sisällä silikoneja ja muita synteettisiä aineita vaan hiukset jäävät paksummiksi ja karheammiksi.

Valinnakseni Citymarketin luonnonkosmetiikkaosastolta koitui Laveran Repair & Care -hoitoaine, joka vahvistaa kuivien ja rasittuneiden hiusten rakennetta ja kimmoisuutta. Hoitoaine sisältää luomuruusuvettä sekä vehnäproteiinia ja se tekee hiusten rakenteesta vahvemman sekä sileämmän korjaten niitä. 

 

 

Kuten myös Laveran 2in1 -shampoo, hoitoainekin on vegaaninen eikä se sisällä parabeenejä tai silikoneja. Myös hoitoaineen ihana tuoksu on peräisin eteerisistä öljyistä eikä synteettisistä hajusteista. Lopputulos on hoitoaineen kanssa kyllä parempi kuin pelkästään 2in1 -shampoon kanssa, mutta silti täydellisten hiustuotteiden etsintä jatkuu edelleen. Tavoitteena on löytää sellaiset tuotteet, joita haluan ostaa aina uudestaan ja uudestaan.

Kertokaa ihmeessä, jos olette löytäneet täydelliset luonnonkosmetiikan hiustuotteet!

 

-R

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Tykkään testailla erilaisia shampoita ja hoitoaineita ja tällä kertaa testiin pääsi Lavera Deep Care & Repair 2in1 shampoo ja hoitoaine. En ole vielä tähän päivään mennessä löytänyt täydellisiä tuotteita hiuksilleni, joten ajattelin testata tämänkin sitten. Tiedättekös, olisi mahtavaa löytää sellaisia täydellisiä tuotteita, joita on pakko ostaa aina lisää kun edellinen loppuu.

 

 

Tämä Laveran erityisshampoo ja -hoitoaine on kehitetty erittäin kuivien ja rasittuneiden hiusten tarpeita varten. Luomulaatuisten manteli- ja macadamiapähkinäöljyjen ansiosta tuote hoitaa hiuksia ja pesee ne puhtaaksi mietojen kasviperäisten pesuaineiden avulla. Tuote vahvistaa hiusten rakennetta ja vähentää niiden haaroittumista.

 

 

2in1 -shampp on vegaaninen eikä tietenkään sisällä parabeeneja tai silikoneja ja tuoksukin on peräisin eteerisistä öljyistä. Tuotteella on myös mm. NaTrue -sertifikaatti, joka takaa, että se on varmasti laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Kokeilemani luonnonkosmetiikkashampoot ovat jättäneet hiukset hieman takkuiseksi eikä tämäkään tee poikkeusta. Hiukset saa kyllä melko helpolla harjattua, mutta hieman pörröiseksi ne jäävät vaikka tuote lupaakin ne silottaa. Ihan hyvä perusshampoo, mutta ei vieläkään se täydellinen.

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joogahullu luonnonkosmetiikkafani, joka ei ihan vielä osaa letittää hiuksiaan, hänen miehensä ja heidän kahdeksanvuotias tyttärensä, neljävuotias pikkuveli sekä kaksivuotias pikkusisko.

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät osoitteesta:
http://www.lily.fi/blogit/koti-kumpulassa

 

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat

Instagram