Kirjoitukset avainsanalla shampoo

Tässä ovat minun tämänhetkiset lempituotteet hiusteni hoidossa. Shampoo, hoitoaine ja hiusseerumi.

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ 
*) tuotteet saatu

 

Olen käyttänyt pitkään palashampoota ja itsetehtyä hiushuuhdetta, mutta nyt halusin kokeilla jotain uutta. Valitsin testiin Urtekramin Green Matcha -sarjan Deep Cleansing Shampoon* ja Urban Protection Hoitoaineen*, sillä minua viehätti tuotteiden sisällön lisäksi se, että pakkaukset ovat entistä vastuullisempia.

Ehdoton lempparini hiuksiin jätettävistä tuotteista on Evolve Organic Beautyn Kosteuttava Hiusseerumi*, jota olen käyttänyt jo kauan. Se on ihanan kevyt vaikka öljymäinen onkin, hoitaa hiuksia täydellisen hyvin ja selvittää esimerkiksi lasten takkutukat.

Oma hiuslaatuni on hyvin taipuisa ja minulla on erittäin paljon hiusta. Hiukseni eivät kuitenkaan ole karheat tai mitenkään erityisen paksut, mutta eivät kuitenkaan ihan ohuetkaan. Hiustenhoitotuotteet eivät saa latistaa hiuksiani, mutta niiden täytyy kuitenkin olla hoitavia ja hiusta vahvistavia. 

 

 

Hiustenhoidon lempituotteeni

Urtekramin Green Matcha -sarjan luonnonkosmetiikkatuotteet sisältävät vihreää matchaa sekä mikroleväuutetta. Niiden sisältämät antioksidantit suojaavat hiuksia ympäristön haittavaikutuksilta, esimerkiksi vaikkapa saasteilta.

Japanilainen matcha saadaan tuotteisiin luomulaatuisena ja tuotteiden raikas tuoksu on peräisin matchan lisäksi yuzu-hedelmästä sekä punaisesta greipistä. Tuotteilla on Ecocert-sertifikaatti ja ne ovat vegaanisia. Urtekramin tuotteita tai niissä käytettyjä raaka-aineita ei myöskään koskaan testata eläinkokein.

Green Matcha -sarjan shampoo* ja hoitoaine* ovat tosiaan muodostuneet yksiksi lemppareiksini Evolven hiusseerumin* rinnalle. Shampoo* ja hoitoaine* ovat sopivan kevyitä, mutta kuitenkin tarpeeksi hoitavia minun hiuksilleni. Tykkään myös Green Matcha -tuotteiden* tuoksusta paljon, vaikka aluksi pelkäsin, että ovatkohan ne liian yrttisen tuoksuisia. Hiusseeruminkin* tuoksu on ihana!

 

 

Urtekram Green Matcha Deep Cleansing Shampoo*

Urtekramin Green Matcha- sarjan shampoo* on syväpuhdistava shampoo kaikille hiustyypeille. Sen sisältämät vihreä matcha, mikroleväuute sekä hyaluronihappo hoitavat hiusta samalla kun shampoo* pesee hiukset syväpuhtaaksi. Shampoo* ei sisällä parabeeneja, silikoneja, synteettisiä öljyjä, synteettisiä hajuaineita eikä synteettisiä väriaineita.

Green Matcha Deep Cleansing Shampoo* vaahtoaa kosteissa hiuksessa hyvin pehmeästi ja todellakin pesee hiukset erittäin puhtaiksi. Omat hiukseni eivät kuitenkaan jää shampoon* jäljiltä takkuun, joten niihin on helppo levittää hoitoaine. Shampoon* tuoksu on ihanan raikas, mutta kuitenkin sen verran mieto, että hiukset eivät jää tuoksumaan mitenkään voimakkaasti.

Shampoopullon* koko on 250 ml ja sen hinta pyörii suunnilleen viiden euron tietämillä. Shampoo* siis todella on kohtuuhintainen, niin kuin Urtekramin muutkin tuotteet yleisesti ottaen ovat.

 

 

Urtekram Green Matcha Urban Protection Hoitoaine*

Green Matcha -sarjan Hoitoaine* sopii kaikille hiustyypeille. Se sisältää japanilaista vihreää matchaa, mikroleväuutetta, glyseriiniä ja hyaluronihappoa, jotka hoitavat sekä suojaavat hiuksia ympäristön epäpuhtauksilta. Myöskään hoitoaine* ei sisällä parabeeneja, silikoneja, synteettisiä öljyjä, synteettisiä hajuaineita eikä synteettisiä väriaineita.

Urban Protection Hoitoaine* on koostumukseltaan melko kevyt, mutta sen saa kuitenkin levitettyä hiuksiin hyvin. Hieron hoitoaineen* kosteisiin hiuksiin ja annan vaikuttaa pari minuuttia. Hoitoaine* ei jätä hiuksia lähmäisiksi tai raskaiksi vaan sileiksi, kevyiksi ja hoidetuiksi. Tuoksu on hoitoaineessakin* raikas, mutta ei kuitenkaan liian voimakas.

Kuten myös shampoolla*, hoitoaineellakin* tuubin hinta on viiden euron hujakoilla. Pakkauksen koko on tosin hieman pienempi kuin shampoolla*, sillä tuubi sisältää 180 ml hoitoainetta*.

 

 

Entistä vastuullisempia pakkauksia

Green Matcha -sarjan tuotteet on pakattu entistä vastuullisempiin, kasvipohjaisiin, pakkauksiin. Urtekram siirtyykin vuoden 2019 aikana kosmetiikkatuotteissaan uusiutuvasta, vastuullisesti hankitusta, sokeriruo’osta valmistettuihin pakkauksiin. Green Matcha on ensimmäinen linja, jossa hyödynnetään tätä vastuullisempaa pakkausinnovaatiota.

Vähitellen Urtekramin käyttämät muovipullot ja -tuubit tullaan valmistamaan uusiutuvasta, vastuullisesti hankitusta, sokeriruo’osta öljyn sijaan. Myös pumpuissa ja korkeissa siirrytään kasvipohjaisiin vaihtoehtoihin heti, kun niissä voidaan taata riittävä laatu. Jokaisessa pakkauksessa on merkintä, jossa lukee kuinka paljon pakkauksen materiaalista on kasvipohjaista.

Urtekramin pakkauksissa käytetty sokeriruoko tulee Brasiliasta, joka onkin maailman suurin sokeriruo'on tuottaja. Viljelmät, joissa Urtekramin käyttämä sokeriruoko vastuullisesti viljellään, sijaitsevat kaukana Amazonin sademetsistä. Uskoisin, että kasvipohjainen pakkaus on parempi valinta ympäristölle ja se voidaan kierrättää normaalin muovijätteen mukaisesti.

Tosin en osaa sanoa, onko näillä kasvipohjaisilla pakkauksilla minkälainen kierrätysarvo. Lähinnä siis tarkoitan sitä, että saadaanko niitä käytettyä uusiksi vai menevätkö ne suoraan poltettavaksi?

 

 

Evolve Organic Beauty Nourishing Hair Elixir*

Evolven Kosteuttava Hiusseerumi* on ollut minun lempparini luonnonkosmetiikan hiuksiinjätettävistä tuotteista siitä saakka kun sitä ensimmäistä kertaa testasin. Se on täysin luonnollinen sekä silikoniton ja auttaa hiuksia pysymään terveinä, kosteutettuina tehden niistä helpommin käsiteltävät.

Marokkolainen luomuarganöljy sekoitettuna luomulaatuiseen baobaböljyyn ja Tahitin monoihin auttavat siloittamaan hiusta sekä poistamaan sähköisyyttä. Hiusseerumi* sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat hiuksia ympäristön aiheuttamilta vaurioilta ja kosteuttavat hiuksia tehokkaasti.

Hiusseerumia* riittää hiuksiin ihan muutama tippa. Itse käytän sitä kosteisiin hiuksiin suihkun jälkeen, mutta lapsilla saatan selvittää sen avulla takkuja kuivistakin huiksista. Se toimii kuin unelma ja monta kertaa olen välttynyt öljyn avulla takkujen leikkaamiselta. Seerumi* muuten tuoksuu aivan ihanalle! Ihan kuin karkille.

Evolven Kosteuttava Hiusseerumi* on pipettipullossa, jonka koko on 30 ml ja hinta parinkympin luokkaa. Hinta voi tuntua korkealta, mutta tuote* on aivan älyttömän riittoisa! Käytän sitä kerralla korkeintaan kolme pientä tippaa, joten pullolinen seerumia riittää vaikka kuinka kauan. 

 

 

Sellaiset ovat siis minun tämänhetkiset lempparini hiustenhoidon saralla. Kaikki luonnonkosmetiikkaa ja todella toimivia minun hiuksilleni. Kaikki tuotteethan eivät voi millään sopia kaikkien hiuksille, mutta kokeilemalla löytää ne omat lempparit!

 

-R

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Nyt tuli ostettua sellainen tuote, että on ihan pakko kehottaa jokaista sitä kokeilemaan! Palashampoo, joka ei tahmaa eikä klähmää vaan vaahtoa kermaisesti ja pesee hiukset ihanan puhtaaksi. Toki on muistettava, että kaikki tuotteet eivät sovi kaikkien hiuksille, mutta tämä varmasti sopii useimmille!

Parastahan tässä palashampoossa on sen toimivuuden lisäksi se, että se on luonnonkosmetiikkaa eikä jätä jälkeensä muovipulloa tai -tuubia. Muovikääre toki jää, mutta sekin lajitellaan muovijätteisiin ja on 100 prosenttisesti kierrätettävissä.

 

 

Ihmeellinen, tahmaamaton, Douce Nature palashampoo

Ostin helposti rasvoittuville hiuksille soveltuvan Douce Naturen palashampoon, joka oli varsinainen hitti! Palashampoo ei ole tahmannut tai jättänyt hiuksia klähmäisiksi kertaakaan tämän melkein kuukauden testijakson aikana. Sehän kun yleensä on se ongelma näiden palashampoiden kanssa ja joskus siitä on vaikea päästä eroon.

Palashampoo sisältää vain vaikuttavia tehoaineita eikä ollenkaan vettä. Se vastaa noin 400 ml nestemäistä shampoota, joten aika monta pulloa jää ostamatta ja rahaakin varmasti säästyy. Palashampoo maksoi Greendealillä, josta tämän postauksen tuotetiedotkin ovat lähtöisin, 10,95 euroa ja se painaa 85 g.

Hiuksia ja hiuspohjaa hoitava DN palashampoorasvoittuville hiuksille sisältää aitoa vihreää savea, nokkosuutetta, kasviperäistä glyseriiniä sekä sheavoita. Se on täysin ekologinen ja valmistettu luomulaatuisista kasviöljyistä, jotka on tuotettu vastuullisesti. Shampoopala on täysin ekologinen, se on valmistettu luomu kasviöljyistä, jotka on tuotettu vastuullisesti.

Vaikuttavina aineina on käytetty lisäksi myös luomuyrttejä ja eteerisiä öljyjä. Palashampoo ei sisällä synteettisiä säilöntäaineita, sulfaatteja (esim. SLS), keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä myöskään mineraaliöljyjohdannaisia tai silikonia. Shampoota ei ole myöskään värjätty ylimääräisten väriaineiden avulla vaan väri on peräisin vihreästä savesta.

 

 

Miksi palashampoo?

Suosin palashampoota sen takia, että se on paljon ymäristöystävällisempi kuin purkissa tai pullossa oleva shampoo. Se kestää kauemmin kuin normaalikokoinen shampoopurkki eikä se jätä jälkeensä yhtä paljon muovijätettä kuin normishampoo.

Palashampoon käyttö on todella helppoa, sillä se vaahtoaa märissä hiuksissa helposti ja nopeasti. Vaahdon saa hierottua hiuksiin ja huuhdeltua pois ihan samanlailla kuin tavallisenkin shampoon.

Palashampoo on tavallista shampoota kätevämpi myös siinä mielessä, että se on helpompi ja kevyempi kuljettaa kuin shampoopullo tai -purkki. Se ei myöskään vuoda laukkuun vaikka mitä kävisi ja sen voi kuljettaa esimerkiksi lentokoneeseen käsimatkatavaroissa.

Jos et ole kokeillut palashampoota, valitse hiuksillesi sopiva shampoo Greendealin sivuilta ja tilaa se sitten kun tämänhetkinen shampoosi on lopussa! Hoitoaineeksi voit tehdä vaikkapa tämän helpon ohjeeni avulla hiushuuhteen, joka selvittää hiukset vallan mainiosti.

 

-R

 

Kommentit (2)

Torey
1/2 | 

Kiitos vinkistä, pistän korvan taakse. Multa tulossa nimittäin palautetta yhdestä palashampoosta jonka käytössä tahmaisuus/vahamaisuus ottaa päähän. Tukka näyttää hyvältä, mutta kun harjat ja hiustenlaittovälineet on piru vie sen vahan peitossa!

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Tiedän!! Kokeile seuraavaksi tätä. Mulla on toiminut kuin unelma. 😊👍🏼 Toivottavasti sullakin!

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ 
*) tuotteet saatu

 

Sain kunnian arpoa blogini lukijoiden kesken kaksi Organic Shopin  hemmottelupakettia, jotka sisältävät ihanan pinkkejä tuotteita sekä hiuksille että vartalon iholle. Paketteihin sisältyy Vibrant Raspberry & Acai -sarjan shampoo*, hoitoaine* ja hiusnaamio* sekä Japanese Camellia  vartalovoide*. Itse olen näitä kaikkia tuotteita tässä jo tovin käyttänyt ja tykännyt kovasti.

Shampoo* ja hoitoaine* sopivat minun polkkatukalleni kuin nenä päähän, hiusnaamio* toimii tehohoitona pari kertaa viikossa ja vartalovoide* on aivan ihana! Vibrant Raspberry & Acai -sarjan tuotteet* sopivat loistavasti suomalaiselle, hennolle, hiukselle, sillä ne antavat hiuksille tuuheutta ja volyymiä. Tuotteet* hoitavat ja ravitsevat hiuksia erittäin tehokkaasti sekä ne tuoksuvat ihanille!

 

 

Japanese Camellia vartalovoide* on yksi lemppareistani. Se tuoksuu taivaalliselle, levittyy ja imeytyy ihoon helposti sekä ravitsee ja hoitaa sitä tehokkaasti. Iho jää samettisen tuntuiseksi ja aivan ihanan tuoksuiseksi. Voiteen* sisältämät öljyt pitävät ihosta huolta ja sen koostumus on erittäin miellyttävä.

Täältä voit lukea aiemmin kirjoittamani jutun Organic Shopista sekä näistä ihanista hiustenhoitotuotteista* ja täällä taas kirjoittelin vartalovoiteesta*. Arvonnan suoritan poikkeuksellisesti Facebookin  lisäksi täällä blogissakin. Nyt siis pystyt osallistumaan arvontaan vaikka et Facebookia käyttäisikään! Jos taas osallistut molempiin arvontoihin, tuplaat tietenkin voittomahdollisuutesi!

 

 

Arvon tämän postauksen kommentoijien kesken yhden tuotepaketin* ja toisen paketin* arvon sitten Facebookin puolella. Facebookissa pystyt osallistumaan tuotepaketin arvontaan tykkäämällä Koti Kumpulassa -blogin Facebook-sivusta sekä sinne sivun alkuun kiinnitetystä, tätä arvontaa koskevasta, julkaisusta. Muista tykätä sekä koko sivusta, että julkaisusta niin olet mukana.

Molempiin arvontoihin saa ja toki kannattaakin osallistua! Kommentoi siis alle, jos olet mukana ja / tai käy Facebookissa tykkäämässä blogin sivusta sekä tätä arvontaa koskevasta julkaisusta. Onnea arvontaan!

Arvonta suoritetaan sunnuntaina 21.10.2018 klo 18.00 ja siitä vastaa Koti Kumpulassa -blogi.

 

-R

 

Kommentit (53)

Camillal
33/53 | 

Hei, minullakin suora polkkatukka, joten nuo hiustuotteet varmasti sopisivat hyvin ja kuiva iho nauttisi vartalovoiteesta! :)

tainakko
44/53 | 

Mukana arvonnassa :) Nyt olisi tuotteet paikallaan kesän kuivattamille hiuksille ja iholle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ 
*) tuotteet saatu

 

Kerroin etsiväni uusille hiuksilleni uusia luottotuotteita Santen  tilalle. Minun hiukseni on värjätty, ne ovat melko hentoiset ja latistuvat helposti, vaikka hiuksia paljon päässäni onkin. Käyttämäni hiustenhoitotuotteet saavat siis olla hoitavia, mutta eivät kuitenkaan liian raskaita. Tukkani on myös taipuvainen kihartumaan helposti ja sillä tuntuu olevan aivan oma tahtonsa.

Sain testiin Organic Shop:n  hiustenhoitotuotteita* ja kuvailtuani hiuslaatuni sekä tarpeeni, sain postissa ihanan paketin, jonka sisältö pääsi heti tiukkaan testiin. Hiuksilleni paketissa oli Vibrant Raspberry & Acai -sarjan shampoo* sekä hoitoaine* ja hiusnaamio*. Vartalolleni paketissa oli ihanat yllätykset - Raspberry Cream  sokerikuorinta* ja Japanese Camellia  vartalovoide*, joista varmasti kirjoitan myöhemmin.

Muistutan vielä, että mikään pakkohan minun ei ole kirjoittaa mistään tuotteista, joita testiin saan. Kirjoitan tuotteista, jotka koen toimiviksi ja joista koen olevan hyötyä jollekin, joka kyseistä tuotetta tai jotain sen tapaista on ostamassa. Itse tykkään aina lukea arvosteluita ja ihmisten käyttökokemuksia tuotteista ennen kuin teen ostopäätöksen.

 

 

Organic Shop - edullista luonnonkosmetiikka

Organic Shop on minulle nimenä tuttu, mutta sen tuotteita en ole ennen käyttänyt, joten todella innoissani tuotteet otin vastaan. Organic Shop on virolainen luonnonkosmetiikkavalmistaja, joka tarjoaa edullisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita jokapäiväiseen käyttöön. Tuotteet todellakin ovat edullisia, joten tästäkin syystä halusin niitä testata.

Kaikki Organic Shop:n tuotteet ovat BDIH  ja Cosmos -sertifioituja ja ne valmistetaan Virossa sertifioiduissa tuotantotiloissa. Organic Shop:n tuotepakkaukset ovat lisäksi kierrätettäviä ja tämä on sellainen seikka, jota arvostan kovasti, sillä kierrätän meillä käytettävät muovit niin hyvin kuin suinkin osaan.

Organic Shop:n pakkaukset ovat raikkaita, nuorekkaita ja varsin houkuttelevia. Shampoo* ja hoitoaine* ovat pumppupulloissa ja hiusnaamio* pyöreässä, kannellisessa, muovirasiassa. Hoitoaine* ja hiusnaamio* ovat väreiltään ihanan vaaleanpunaisia ja shampoo* on melko kirkasta. Vibrant Raspberry & Acai -sarjan tuotteet* tuovat hiuksiin tuuheuttavia ja volyymia, joten ne sopivat minulle hyvin.

 

 

Vibrant Raspberry & Acai shampoo* sekä hoitoaine*

Vibrant Raspberry & Acai shampoon* sekä hoitoaineen* koostumukset ovat ihanan marjaisia ja ne antavat hiuksille tuuheutta sekä volyymia. Orgaaninen vadelma sisältää runsaasti C-vitamiinia ja se jättää hiukset kiiltäviksi sekä helposti kammattaviksi. Orgaaninen acai puolestaan vahvistaa hiuksia A-, E- ja B-vitamiinien avulla ja jättäää hiukset puhtaiksi, kimmoisiksi, tuuheiksi ja paksun tuntuisiksi.

Vibrant Raspberry & Acai shampoo* vaahtoaa hiuksissa hyvin ja pesee hiukset ihanan puhtaaksi. Shampoo* tuoksuu herkulliselle vadelmalle eivätkä hiukset jää takkuun pesun jälkeen niin kuin joskus luonnonkosmetiikan shampoiden kanssa käy. Shampoon* poishuuhtelun jälkeen on mukava levittää hoitoaine hiuksiin kun ne eivät ole takkuiset.

Vibrant Raspberry & Acai hoitoaine* on koostumukseltaan kevyttä, väriltään söpön vaaleanpunaista ja tuoksultaan ihanan vadelmaista. Hoitoaine* kosteuttaa ja hoitaa hiuksia, mutta ei kuitenkaan jätä niitä raskaan tuntuiseksi. Hoitoaineen saa huuhdeltua helposti hiuksista pois eivätkä hiukset jää käsitellyn tai raskaan tuntuiseksi.

 

 

Vibrant Raspberry & Acai hiusnaamio*

Vibrant Raspberry & Acai hiusnaamion* koostumus on todella täyteläinen, väri hurmaavan vaaleanpunainen ja tuoksu herkullisen marjaisa. Naamio* antaa hiuksille tuuheutta sekä volyymia ja hoitaa sekä ravitsee niitä tehokkaasti. Sen sisältämä orgaaninen vadelma sisältää runsaasti C-vitamiinia ja orgaaninen acai puolestaan A-, E- ja B-vitamiineja, jotka hoitavat ja vahvistavat hiusksia.

Hiusnaamio* on koostumukseltaan tuhtia eikä sitä tarvitse todellakaan levittää hiuksiin paljoa. Naamion* annetaan vaikuttaa pyyhekuivissa hiuksissa useamman minuutin ajan ja huuhdellaan sitten pois huolellisesti. Naamio* on paljon tuhdimpaa kuin hoitoaine ja hiukset jäävät sen jälkeen kiiltäviksi sekä hoidetuiksi, mutta eivät kuitenkaan lättänöiksi.

Eron hoitoaineeseen* kuitenkin huomaa selkeästi ja hiukset ovat naamion* jälkeen hoidetumman ja hieman raskaamman tuntuiset kuin hoitoaineen* jälkeen. Itse käytän naamiota* aikalailla kerran viikossa ja hiukset ovat pysyneet tällä setillä hyvässä kunnossa. Olen siis erittäin tyttyväinen Organic Shop:n Vibrant Raspberry & Acai -sarjan hiustenhoitotuotteisiin ja voin niitä suositella!

 

 

Erinomainen hinta-laatu -suhde ja saatavuus

Ainakin näissä minun testaamissani Organic Shop:n tuotteissa* tuntuu olevan hinta-laatu -suhde kohdillaan ja minun mielestäni on ihan huippua, että tämänkin merkin tuotteita saa ostettua jo esimerkiksi Tokmannilta! Vaikka itse tykkään tilata suurimman osan käyttämistäni luonnonkosmetiikkatuotteista nettikaupoista, on mahtavaa, että tuotteita saa ostettua ihan perusmarketeistakin!

Jos Organic Shop:n tuotteet kiinnostavat, niin ei muuta kuin Tokmannille tai vaikkapa Sokokselle  ja Stockmannille  tutustumaan tuotteisiin!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram