Kirjoitukset avainsanalla matkatavarat

Tänään lennetään aamupäivällä lasten ja miehen kanssa Budapestiin ja tullaan kotiin sunnuntaina. Budapest on meille hyvinkin tuttu - olemme siellä vierailleet monen monta kertaa. Ihan lempparikaupunki! Ja kaikkein parasta siellä lomailussa taitaa olla se, että saamme asua tuttujen asunnossa aivan keskustassa ihan meidän oman peheen kesken. Asunnossa on omat makuuhuonet kaikille, olohuone, pari kylpyhuonetta, poreamme (lasten suosikki!) ja keittiö kaikilla varusteilla. Aivan täydellinen paikka lapsiperheelle! Ihan oikea koti.

Tänään aamulla on pakattu tavarat kasaan ja illalla tein vähän listaa tavaroista, jotka helpolla unohtuvat. Vaatteita pakataan todella vähän mukaan, sillä ensinnäkin lapset ovat kasvaneet niin hurjasti, että tarvitsee ostaa uusia ja toisekseen asunnolla on pesukone sekä kuivausrumpu eli pyykkiä saadaan todella vaivattomasti pestyä ja kuivattua. Aivan huippua. Ja vielä huipumpaa on palata kotiin matkalaukut täynnä puhdasta pyykkiä!

Tykkään tehdä muistiinpanoja puhelimella sekä tabletilla ja käytän niiden tekemiseen Evernote -sovellusta. Sen avulla tekemäni muistiinpanot synkronoituvat laitteideni kesken ja pystyn muokkaamaan sekä lukemaan muistiinpanoja kaikissa laitteissani. Myös pakattavista, helposti unohtuvista tavaroista, tein listan ja siihen voin ruksia sitten pakattuja tavaroita.

Listalle pääsivät:

 

Itkuhälyttimet on pakko muistaa, sillä lapset nukkuvat eri huoneessa meidän kanssa. Yksivuotias nukkuu edelleen unipussissa ja juo tuttipullosta, joten ne täytyy muistaa! Juomana hänellä on kaura- ja riisijuoma ja niitä täytyy raahata kotoa, sillä en uskalla luottaa siihen, että niitä löytyy paikanpäältä. Voi olla, että löytyykin, mutta turvallisempaa on ottaa niitä mukaan. Yksivuotias kyllä syö aikalailla samaa ruokaa kuin muutkin, mutta silti pakkaan hänelle muutamat purkkiruuat mukaan. Sen olen oppinut, että lentokentillä ainakin on syytä olla ruokaa mukana!

Lapsille on lentokoneeseen mukana kaikenlaisia eväitä ja leluja. Ekaluokkalaisen puhelimeen ladattiin viisi äänikirjaa valmiiksi lentokonetta varten ja käsidesit sekä puhdituspyyhkeet ovat valmiina jokaisessa laukussa. Budapestiin on ihana matkustaa myös sen takia, että ei tarvitse stressata, että muistiko pakata kaiken, sillä sieltä kyllä saa ostettua, jos jotain unohtui. Pääasia, että lääkkeet ja kauramaidot sekä passit, lompakot, puhelimet, kamera ja liput ovat mukana!

 

-R

 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Budapest on ihana! Mekin ollaan käyty siellä monen monta kertaa, vissiin neljä tai viisi ja aina vaan löytyy uutta ihmeteltävää. Ja jos haluaa yhdistää tuohon rantailua niin Balaton järven vesi on kesällä TODELLA lämmintä, jopa minä tarkenin uida, ihan kuin lapsuuden kesinä mökillä, junamatka kestää Budapestista pari tuntia ja maksaa neljältä hengeltä noin 20€/suunta, ei paha... Nyt tuli sinne ihan ikävä, vaikka olinkin päättänyt, että ensi kesänä tämä porukka matkaisi johonkin muualle vaihteeksi...

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Budapest vie kyllä sydämen! Kiitos vinkistä, täytyykin tutustua tuohon Balaton järveen. :) Varmasti taas tänne tullaan takaisin!

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram