Kirjoitukset avainsanalla Flying Tiger Copenhagen

 

Käyköhän muillekin niin, että näkee kaupassa jonkun aivan ihanan sisustusjutun eikä vain saa sitä mielestään pois? Ihan vaikka ei olisi mitään tarvetta tai edes paikkaa moiselle kapistukselle, mutta se vain on niin ihana ja vaivaa kokoajan mieltä. Minulle kävi niin (taas) viimeksi Tigerissa kun näin tuon täydellisen, turkoosin, metallikorin. Ei mitään paikkaa tai tarvetta sille, mutta oli niin edullinen, että ostamselle ei ollut mitään estettä. Ja järkipuhe ei tälläisessä tilanteessa auta mitään. Eri asia, jos kori olisi maksanut monta kymppiä niin silloin en olisi varmastikaan ostanut, mutta nyt se vain oli pakko ottaa mukaan kotiin.

 

 

Paikan kori sai olohuoneen divaanin päädystä ja se sai kantaakseen pari tyynyä. Tyynyliinat on ostettu muutamalla eurolla joskus kymmenisen vuotta sitten Turkista ja ne miellyttävät edelleen silmää kovasti Yöksi koriin tulee heitettyä myös torkkupeitot sohvalta, jotta koira ei revi niihin reikiä tehdessään pesää sohvalle (jonne hänelle ei edes ole lupaa mennä, mutta menee yöllä kuitenkin). Ihan täysin turha kapistus tämä metallikori siis, mutta oi niin ihana!

 

-R

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Extempore-piipahdus Tigeriin ja sitäkin extemporempi löytö keittiöön! Nimittäin aivan hurmaavan pehmeä, mustavalkoinen, räsymatto. Mitoiltaan ihan täydellinen meidän erikoisen malliseen keittiöön ja mustavalkoinen väritys raikastaa kivasti tuoden ryhtiä keittiöön.

 

 

Hintaa matolla oli 15 euroa ja toivon kovasti, että se kestää konepesun sitten kun se likastuu ja molemmat puolet on käytetty. Keittiön matto on hyvä ainakin meillä olla pestävää sorttia, sillä siihen tuppaa roiskumaan ja tippumaan milloin mitäkin. Tiger muuten on kyllä aivan varmasti yksi parhaista kaupoista, joita tiedän. Siitä ei pääse mihinkään! Aina löytyy vaikka mitä ostettavaa.

 

-R

 

Kommentit (4)

Jenna
Liittynyt5.6.2017
1/4 | 

No ompa kiva! Mä olen myös kaivannut meidän pieneen keittiöön jonkinlaista mattoa, mutten ole löytänyt mistään sopivaa ja toisaalta en edes tiedä kuinka käytännöllinen sellainen loppupeleissä olisi. :)

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Kiitos, tykkään kanssa kovasti! :) Keittiön matto on kieltämättä vähän niin ja näin, mutta meillä ainakin on sen verran viileät lattiat varsinkin talvella, että on ihan mukava kun matto lattiassa keittiössäkin.

-R / Koti Kumpulassa

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Haha, kuulostaa hyvinkin järkevältä! ;) Meillä on pöydän alla tumma matto, mutta kyllä sekin melko likaiselta näyttää.

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Keittiö sai osakseen palan marmoria (jonka tarpeellisuutta mies ei ymmärtänyt alkuunkaan) kun pääsin pyörähtämään Tigerissa sillä aikaa kun ekaluokkalainen oli lauantaina ystävänsä synttäreillä. Minä näin marmorinpalan tarpeellisuuden ja käytännöllisyyden heti! Se on kaunis, kestää kuumaa, sen päällä voi leikata ja se on helppo pitää puhtaana. Siis täydellinen lisä keittiöön!

 

 

Pikkupoika oli vaatinut jokunen aika sitten Ikeassa, että äidille täytyy ostaa kukka. Tämmöisen ihanan viikunapuun (?) hän oli sitten valinnut ja onhan se kyllä kaunis!

 

 

Minulla on pienoinen kriisi keittiön suhteen, sillä haluaisin vaihtaa meidän kaappien ja laatikoiden ovet. Mutta näissä ei ole mitään vikaa, joten se olisi ehkä hölmöä rahantuhlausta! Näissä kuvissa ei näy kuin toinen puoli keittiöstä, mutta toisella seinällä on kaappeja ja laatikoita lisää ylhäällä ja alhaalla. Lisäksi minua ahdistaa kun keittiö on niin pimeä. Ja valoahan sinne ei luonnosta tule lisää seuraavaan puoleen vuoteen ainakaan!

 

 

Saa nähdä kauanko tuo ihana kasvi pysyy hengissä. Viikon se on jo meillä sinnitellyt, mutta minä en ole mitenkään viherpeukalo vaan aivan surkea näissä kukkahommissa niin sisällä kuin ulkonakin. Koitan kasveja muistaa aina silloin tällöin kastella, mutta jotenkin sekin menee väärin. Osa on saanut liikaa vettä ja osa liian vähän. Mutta jatketaan harjoituksia. Ehkäpä se siitä alkaa sujua!

 

-R

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram