Kirjoitukset avainsanalla Weleda


Weledan Skin Food -sarjaan kuuluu alkuperäisen monitoimivoiteen lisäksi nyt myös muita upeita voiteita.

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
*) tuotteet saatu pr-näytteinä

 

Vihreätuubinen Weledan Skin Food* -voide taisi olla ihan ensimmäinen kosketukseni luonnonkosmetiikkaan. Muistan kun sain sitä testattavakseni ja olin ällikällä löyty siitä, että luonnonkosmetiikkavoide voi olla niin toimivaa ja monikäyttöistä. Muistan silloin ajatelleeni, että Skin Food* on ikään kuin luonnollinen Bepanthen.

Aluksi Weledan Skin Foodeja oli vain yksi, mutta nykyään niitä on koko sarja. Alkuperäisen voiteen lisäksi löytyy voide huulille, kevyempi voide esimerkiksi käsille sekä vartalovoi vartalon iholle. Minun luottotuotteisiini sarjasta kuuluvat alkuperäinen Skin Food* -voide, Skin Food Lip Balm* -huulivoide ja Skin Food Light* -voide.

 

 

Alkuperäinen Weleda Skin Food*

Weleda Skin Food* on meidän perheen luottovoide. Meillä sitä käytetään melkeinpä kaikkeen mahdolliseen! Aina kun on joku pikkuinen ihottuma, haava tai kuiva läiskä jossain, laitetaan Skin Foodia*. Ennen käytin näissä tilanteissa Bepanthenia, mutta Skin Food* on korvannut sen jo monta vuotta. Skin Food onkin Weledan myydyin voide ja sitä on valmistettu vuodesta 1926 asti!

Skin Foodin* koostumuskin on hyvin bepanthenimainen eli todella runsas. Koostumusta on hankala selittää, mutta jos olet käyttänyt sitä paksumpaa Bepanthenia, tiedät, mitä tarkoitan. Tuoksu tosin Skin Foodissa* on voimakkaampi kuin Bepanthenissa, mutta itse pidän tuoksuista, joten minulle se sopii.

Weledan Skin Food* on todella hoitava voide ja se on toiminut meillä erinomaisesti juuri erilaisten ihoärsytysten ja kuivan ihon hoitoon. Minä tykkään käyttää Skin Foodia* myös huulivoiteena ja jotkut tykkäävät käyttää sitä kasvoilla myös highlighterina eli korostusvoiteena.

Skin Foodin* sisältämät lanoliini, auringonkukkaöljy ja mehiläisvaha sekä keto-orvokin, kamomillan ja kehäkukan kasviuutteet hoitavat kuivaa ja herkkää ihoa hyvin tehokkaasti. Skin Foodin* sisältämä lanoliini sitoo itseensä merkittävän määrän vettä, joten se on omiaan kuivalle ja karhealle iholle.

 

 

Weleda Skin Food Light*

Weleda Skin Food Light* on alkuperäisen Skin Food* -voiteen kevyempi versio, joka myöskin ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Skin Food Light* on lńimensä mukaan koostumukseltaan kevyempää kuin perinteinen Skin Food*. Se imeytyy ihoon nopeasti, joten se sopii ihan loistavasti esimerkiksi käsivoiteeksi rutikuiville käsilleni.

Skin Food Light* sisältää myöskin auringonkukkaöljyä ja keto-orvokin, kamomillan ja kehäkukan uutteita sekä mehiläisvahaa ja sheavoita, joten sekin on erittäin hoitava voide. Se sisältää myös lanoliinialkoholia, joka on omiaan kuivalle iholle. Lanoliinialkoholi on valmistettu lanoliinista eikä se siis ole ihoa kuivattava alkoholi niin kuin helposti saattaisi luulla. 

Tuoksu Skin Food Lightissa* on sama kuin alkuperäisessäkin Skin Foodissa* ja olen tykännyt tämän voiteen kevyestä koostumuksesta sekä hoitavista ominaisuuksista erittäin paljon! Omat käteni ovat niin kuivat, että ne vaativat todella tuhdin voiteen, jotta pysyvät kunnossa. Skin Food Light* on ollut juuri sellainen!

 

 

Weleda Skin Food Lip Balm*

Olen käyttänyt alkuperäistä Skin Foodia* huulivoiteena ja itseasiassa minulle on ollut sitä varten pienempi tuubi meikkipussissa aina mukana. Nyt saatavilla on myös ihan varta vasten huulille tarkoitettu Skin Food Lip Balm*. Se on pienessä tuubissa, josta sitä on näppärä levittää suoraan huulille.

Weleda Skin Food Lip Balm* suojaa ja hoitaa huulia erittäin tehokkaasti ja jättää huulille mukavan kiillon. Voide* on väritön ja tuoksuu samalle kuin muutkin Skin Foodit. Huulivoide* sisältää Skin Foodeille tutut tehoaineet, jotka todella hoitavat tehokkaasti huulia silloin kun ne hoitoa kaipaavat.

Weleda Skin Food Lip Balm* on todellinen luottohuulirasvani ja se kulkee aina laukussa mukanani!

 

 

Tämä Weledan Skin Food -kolmikko* on omaan käyttööni tullut jäädäkseen ja perinteinen Skin Food* pysyy edelleen koko perheen luottovoiteena. Sitä levitellään jatkossakin kaikille rohtumille, ihottumille ja kuiville alueille. Skin Food* -voide oli muuten ennen metallituubissa, mutta nykyään se on onneksi pakattu ekologisempaan muovituubiin.

Mukavaa viikkoa kaikille!

 

-R

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Weleda Pomegranate Regenerating Body Oil on ehdoton lemppari-ihoöljyni vartalon iholle.

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
*) tuote saatu pr-näytteenä

 

Minun ei tule kovinkaan paljoa rasvailtua tai öljyiltyä vartaloni ihoa. Minun tulee kuitenkin kuureittain käytettyä mikroneulausta vartalon iholle ja sen jälkeen olen hoitanut ihoani luonnonkosmetiikan vartaloöljyillä. Otsikko lupaa paljon, mutta Weleda Pomegranate Regenerating Body Oil* on todellakin aivan mahtava tuote, jota voin suositella lämpimästi! 

Minun on pitänyt tästä upeasta löydöstä kirjoittaa jo todella pitkään, mutta asia on vain aina jäänyt ja jäänyt. Nyt kuitenkin sain kuvat kaivettua koneen syövereistä esiin ja jaan omat kokemukseni tästä ihanan uudistavasta vartaloöljystä*. Olen sitä käyttänyt mikroneulauksen kaverina kuuriluonteisesti ja se on sopinut hommaan kuin unelma.

 

 

Weleda Pomegranate Regenerating Body Oil*

Weleda Pomegranate Regenerating Body Oil* on hieno, ihoa uudistava öljy, joka sisältää granaattiomenan siemenöljyä sekä jojoba-, seesami- ja macadamiaöljyjä. Luonnonmukainen vartaloöljy* sopii loistavasti ikääntyvälle iholle, sillä se uudistaa ja kiinteyttää ihoa hyvin tehokkaasti. Vartaloöljy* on antioksidanttinen ja se sisältää runsaasti puhtaita eteerisiä öljyjä.

Weleda Pomegranate Regenerating Body Oil* stimuloi solujen uusiutumista ja suojaa ihoa kuivumiselta sekä ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Se tasoittaa sekä kiinteyttää ihoa ärsyttämättä sitä ja öljy* sopiikin myös herkälle iholle. Kuten kaikki Weledan tuotteet, on tämäkin vartaloöljy* sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Pomegranate Vartaloöljyn* tuoksu on mielestä aivan hurmaava! Siinä sekoittuvat hedelmäisen raikas appelsiinin tuoksu sekä ihanan makeat davanan ja vaniljan vivahteet. Öljy* imeytyy ihoon nopeasti eikä iho jää ällöttävän öljyisen tuntuiseksi vaan ihanan pehmeäksi ja kimmoisaksi. Ja hurmaavan tuoksuiseksi, totta kai!

Weledan sivuilta löytyy lisää tietoa tästä upeasta öljystä ja sitä myyvät ainakin Sokos, Stockmann, Kicks, valikoidut apteekit, verkkokaupat sekä eko- ja luontaistuotekaupat.

 

 

Mikä mikroneulaus?

Mikroneulaus on erinomainen tapa stimuloida ihon kollageenituotantoa sekä kiinteyttää ja tasoitta ihoa. Mikroneulaus tasoittaa arpia, venytysjälkiä, selluliittiä sekä ihon koostumusta. Itselläni on käytössä Swiss Clinicin Skin Roller Boby -mikroneulausrulla, mutta esimerkiksi Puhdas+ tekee rollereita myös.

Mikroneulauksessa iholle rullataan tuhansia pieniä reikiä, joiden avulla iholle levitettävät tehoaineet imeytyvät paremmin. Skin Roller Body -mikroneulausrullassa on 1 200 hopeapäällystettyä mikroneulaa, jotka on valmistettu japanilaisesta kirurginteräksestä. Neulojen pituus ja etäisyys toisistaan on optimoitu vartalon iholle sopiviksi.

Kun rolleria rullataan iholla, aiheutuu siihen mikrovaurio, joka käynnistää ihon luonnollisen paranemisreaktion. Tämän tuloksena ihon kollageenin, elastiinin ja uusien ihosolujen tuotanto stimuloituu.

 

 

Sekä Weledan Pomegranate Regenerating Body Oil* että mikroneulaus ovat sopineet omalle iholleni todella hyvin! Olen pyrkinyt hoitamaan ihoani tällä yhdistelmällä niin, että mikroneulaan sekä öljyän ihoani viitenä päivänä ja sitten pidän viiden päivän tauon. Toki kiireisessä arjessa ei aina ehdi rullailla ja öljyillä, mutta yrittää aina voi!

Olen kirjoitellut mikroneulauksesta ennenkin ja alla olevien linkkien kautta löytyvät aiemmat postaukseni aiheesta.

 

Ihanaa viikkoa kaikille!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Kirjoittelin käyttäväni mikroneulausta luonnonkosmetiikan kaverina kasvoillani ja että teen sitä myös vartaloni iholle. Lupasin esitellä omat vartalon ihon mikroneulausrutiinini ja lempituotteeni, joten täältä pesee!

Kuten myös kasvojen iholle, vartalonkin iholle suosin luonnonkosmetiikkaa. Vartalon mikroneulain minulla on ollut käytössä hieman vähemmän aikaa kuin kasvojen rolleri, mutta useamman vuoden olen kuitenkin mikroneulausta vartalonkin iholla käyttänyt

 

 

Miksi mikroneulaus?

Mikroneulaus on erinomainen tapa stimuloida ihon kollageenituotantoa sekä kiinteyttää ja tasoitta ihoa. Mikroneulaus tasoittaa arpia, venytysjuovia, selluliittiä sekä ihon koostumusta. Itselläni on käytössä Swiss Clinicin Skin Roller Boby -mikroneulausrulla, mutta esimerkiksi Puhdas+ tekee rollereita myös.

Mikroneulauksessa siis iholle rullataan tuhansia pieniä reikiä, joiden avulla iholle levitettävät tehoaineet imeytyvät paremmin. Skin Roller - Body -mikroneulausrullassa on 1 200 hopeapäällystettyä mikroneulaa, jotka on valmistettu japanilaisesta kirurginteräksestä. Neulojen pituus ja etäisyys toisistaan on optimoitu kehon iholle sopiviksi.

Kun rolleria rullataan iholla, aiheutuu siihen mikrovaurio, joka käynnistää ihon luonnollisen paranemisreaktion. Tämän tuloksena ihon kollageenin, elastiinin ja uusien ihosolujen tuotanto stimuloituu.

 

 

Hyvä vai paha mikroneulaus?

Kuten kasvojen mikroneulauspostauksessa totesin, mikroneulaus herättää paljon tunteita puolesta ja vastaan. Itse en ole kokenut sitä haitalliseksi tai vahingolliseksi iholleni, mutta kannattaa kuitenkin aina jutella asiasta osaavan kosmetologin kanssa, jotta tietää sopiiko mikroneulaus omalle iholle vai ei.

Mikroneulaus ei Swiss Clinicin sivujen mukaan sovellu raskaana oleville tai niille, jotka imettävät. Neulaus ei sivujen mukaan sovi myöskään iholle, jolla on jokin ihotauti, taipumusta arven liikakasvuun tai iholle, jolla on avohaavoja.

 

 

Luonnonkosmetiikka ja vartalon ihon mikroneulaus

*) ihoöljy saatu

Käytän mikroneulauksen jälkeen vartalon iholle Weledan Birch Cellulite Oilia*, joka tukee ihon luonnollista tasapainoa varsinkin, jos iholla on taipuvaisuutta selluliittiin.

Birch Cellulite Oilin* sisältämä kasviperäisten vaikuttavien aineiden yhdistelmä ehkäisee selluliittia ja parantaa ihon tasaisuutta, jos sitä käytetään säännöllisesti. Koivunlehtien, rosmariinin ja rautamyrtin uutteet tukevat tehokkaasti ihon nestekiertoa ja edistävät ihon joustavuutta sekä tasaisuutta ja auttavat pääsemään selluliitistä eroon.

Aprikoosinkiviöljy, jojobaöljy sekä vehnänalkioöljy kiihdyttävät ihon luonnollista uusiutumista ja eteeriset öljyt tukevat tätä vaikutusta. Weledan Birch Cellulite Oililla* on saatu tutkimuksissa mahtavia tuloksia aikaan kun öljyä on käytetty säännöllisesti. 

Kliinisen arvioinnin perusteella luokiteltu selluliitin määrä laski huimasti sekä reisien ympärysmitasta lähti myös useita senttejä. Weledan sivuilta voi lukea lisää!

 

 

Näin minä hoidan vartaloni ihoa mikroneulauksella

*) ihoöljy saatu

Mikroneulaan vartaloni ihoa kuureittain eli neulaan viitenä päivänä peräkkäin ja sitten pidän taas viiden päivän tauon. Alkuun kannattaa ottaa melko rauhallisesti ja testata neulausta hellävaraisin ottein.

Käsittelen suihkun jälkeen vartalon alueet, jotka mielestäni käsittelyä kaipaavat. Pesen itseni normaalisti ja kuivaan ihoni puhtaaseen pyyhkeeseen ennen mikroneulauksen aloittamista.

Teen mikroneulauksen aina puhtaalle iholle, puhtain käsin ja puhtaalla rollerilla! Rullaan ihoa edestakaisin pysty-, vaaka- ja vinosuunnissa neljä kertaa. Mikroneulauksen jälkeen pesen kädet saippualla ja kuivaan ne puhtaaseen pyyhkeeseen. Sitten levitän iholleni ihoöljyn* ja hieron sen iholle oikein huolellisesti.

Mikroneulain täytyy olla aina desinfioitu sekä ennen käyttöä että sen jälkeen. Uskon myös, että iholle turvallisin vaihtoehto olisi käyttää kertakäyttöhansikkaita ihoöljyn* levityksessä, mutta minä olen vain pessyt käteni huolellisesti ja kuivannut ne puhtaaseen pyyhkeeseen.

Kun öljy* on imeytynyt ihoon, puen ylleni puhtaat vaatteet, jotta vältän ylimääräisten pöpöjen pääsyn iholle. Iho kuitenkin on rikki mikroneulauksen jälkeen enkä halua, että se pääsee tulehtumaan. Mikroneulattujen ihoalueiden koskettelua on tästä syystä hyvä välttää parin tunnin ajan.

 

-R

 

Kommentit (4)

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Itse olen uskaltanut käyttää öljyä eikä ole ongelmia ilmennyt, mutta se on toki vain oma kokemukseni asiasta! Itse vierastan ajatusta siitä, että levittelisin iholle synteettisiä aineita ja kemikaaleja, joten siitä syystä käytän mielummin luonnonkosmetiikkaa.

Teen tosiaan neulauksen kuureina eli viisi päivää rullausta ja saman verran sitten taukoa. Öljyä olen käyttänyt toki sitten myös neulauksian välillä. Minulla ei ole ollut arkuutta iholla vaikka peräkkäisinä päivinä olenkin neulaillut. Tämä kuureittain neulaaminen on itseasiassa ihan neulaimen valmistajan suositus. Toki neulaaminen tuntuu pistelynä iholla, mutta ei mitenkään kovasti ja minulla ainakin tuntemuksen loppuvat nopeasti. Valmistaja kyllä varoittaa, että punoitusta saattaa esiintyä aina neulauksen jälkeen!

-R / Koti Kumpulassa

Eloweena
2/4 | 

Miten pitkillä neuloilla rollaat vartalon ihoa? Itsekin teen tätä säännöllisesti 🙂

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Moikka! Mun mielestä tässä mun rollerissa on 0,5 mm pitkät neulat. Siitä on kyllä jo tosi kauan kun olen tämän ostanut, mutta muistelisin, että ovat sen pituiset. Olen kyllä myös miettinyt, että voisivatkohan olla jopa vähän pidemmätkin? Ihanaa viikonloppua! :)

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
*) tuote saatu

 

Viimeisin testiin valitsemani tuote on Weleda Birch Cellulite Oil*.  Tai itseasiassa se oli ensimmäinen valitsemani tuote, mutta esittelen sen nyt viimeisenä, sillä se on vaatinut kaikista pisimmän testijakson. Öljy* tukee ihon luonnollista tasapainoa varsinkin, jos iholla on taipuvaisuutta selluliittiin.

Selluliittiöljyn* sisältämät kasviperäisten vaikuttavien aineiden yhdistelmä ehkäisee selluliittia ja parantaa ihon tasaisuutta, jos sitä käytetään säännöllisesti. Koivunlehtien, rosmariinin ja rautamyrtin uutteet tukevat tehokkaasti ihon nestekiertoa ja edistävät ihon joustavuutta sekä tasaisuutta ja antavat selluliitille kyytiä.

 

 

Aprikoosinkiviöljy, jojobaöljy sekä vehnänalkioöljy kiihdyttävät ihon luonnollista uusiutumista ja eteeriset öljyt tukevat tätä vaikutusta. Weledan Selluliittiöljyllä* on saatu tutkimuksissa huimia tuloksia aikaan kun sitä käytetty säännöllisesti. Kliinisen arvioinnin perusteella luokiteltu selluliitin määrä laski huimasti sekä reisien ympärysmitasta lähti myös useita senttejä.

Öljyä* hierotaan suihkun jälkeen vielä kostealle iholle, jolloin se levittyy tasaisesti ja imeytyy ihoon hyvin. Ihosta ei jää kovinkaan rasvaisen tuntuinen ja minä tykkään öljyn* pirteästä tuoksusta. Minulla itselläni ei kovinkaan paljon selluliittiä ole, mutta säännöllisen käytön jälkeen olen huomannut ihoni napakoituneen ja tasoittuneen kiitettävästi.

Minun on tullut käytettyä öljyä* ihon suolakuorinnan jälkeen kostealle iholle ja minusta se on tehostanut mukavasti nesteiden kiertoa. Kuona-aineet saavat tehokkaasti kyytiä ja tosiaan iho on tasoittunut. Öljyä* voi käyttää myös yhdessä hierontaharjan kanssa, jolloin vaikutus tehostuu.

 

 

Selluliittiöljyä* käytetään kaksi kertaa päivässä ensimmäisen neljän viikon ajan, jonka jälkeen käyttöä jatketaan kerran päivässä tuloksen ylläpitämiseksi. Tietenkään mikään yksittäinen tuote ei pysty ihmeisiin, vaan, jos haluaa selluliitista kunnolla eroon, täytyy noudattaa myös terveellistä ruokavaliota ja liikkua säännöllisesti.

Weledan Birch Cellulite Oil* on kuitenkin erittäin hyvä täsmätuote tehostamaan ongelma-alueiden ihonhoitoa ja itse käytän sitä vatsalle, reisille ja pakaroille. Oma ihoni on selkeästi tasoittunut ja öljy* tuoksuu sekä tuntuu iholla aivan ihanalta. Weledan tuotteita myyvät ainakin Sokos, Stockmann, Kicks, valikoidut verkkokaupat, ekokaupat ja apteekit kautta maan.

Weledan sivuilta löytyy tietoa Selluliittiöljystä* ja muistakin Weledan tuotteista lisää.

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat