Kirjoitukset avainsanalla meikin puhdistus

 

Citymarketin hyllystä löytyi aivan huipputuote, ja mikä parasta, kohtuuhintaan. SO'BiO étic Hydra Aloe Vera 3-in-1 Soothing Micellar Water on misellivesi, joka poistaa iholta - silmänympärykset mukaan luettuna - meikin sekä myös hoitaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

 

 

Kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, tuotteella on Ecocert -sertifikaatti, joka takaa sen, että tuote on puhdasta luonnonkosmetiikkaa. Se ei sisällä parabeenejä, silikoneja tai synteettisiä hajusteita vaan on 99 prosenttisesti luonnollinen. Nämä ovat niitä seikkoja, joita luonnokosmetiikassa juurikin arvostan. Tai siis syitä miksi suosin luonnonkosmetiikkaa. 

Minun iholleni tuote on sopinut todella hyvin ja se puhdistaa ihon erittäin tehokkaasti ja kuitenkin hyvin hellävaraisesti. Meikki lähtee iholta sekä silmänympäryksiltä, tuotteella on raikas tuoksu eikä se tunnu kuivattavan ihoa. Pullon koko on huimat 500 ml ja hinta alle kympin, joka ei minun mielestäni ole paljon kun kyse on näin laadukkaasta tuotteesta. Suosittelen!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram