Kirjoitukset avainsanalla SO'BiO étic

Yhteistyössä Rosalis

 

Kirjoittelin täällä löytäneeni täydellisen miselliveden ranskalaiselta SO'BiO étic -luonnonkosmetiikkamerkiltä. Merkin maahantuoja, Rosalis, otti minuun yhteyttä ja kysyi, haluaisinko testata heidän maahantuomansa ja myymänsä SO'BiO étic Hydra Aloe Vera -sarjan muitakin herkälle ja reaktiiviselle iholle suunniteltuja uutuustuotteita. Vaikka sainkin tuotteet, ei minulla ole mitään velvoitteita niistä kirjoitella. Tuotteet ovat kuitenkin niin toimivia, että haluan niistä teille kertoa!

SO'BiO étic Hydra Aloe Vera -sarjaan kuuluu 3-in-1 Soothing Micellar Water -misellivesi, Repair Nourishing Care -kasvovoide, Soothing Eye Contour -silmänympärysvoide, Hydrating+ Serum -seerumi ja Soothing Cleansing Foam -puhdistusvaahto.

Sarjan kaikki tuotteet sisältävät luonnollisia aloe veraa, ruusuvettä sekä kamomillakasvista saatavaa bisabololia, jotka kaikki hoitavat sekä rauhoittavat herkkää ja reaktiivista ihoa. Tuotteet ovat myös sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa ja kun misellivedestä olen tykännyt ihan älyttömästi, otin erittäin mielelläni nämä muutkin tuotteet testiin.

 

 

Oma ihoni

Ihoni herkistyi muutama kuukausi sitten jostakin. Oliko kyseessä hormonit vai ulkoiset ärsykkeet, sitä ei tiedä kukaan, mutta lopputuloksena oli kuitenkin inhottava perioraalidermatiitti eli suunympärysihottuma. Ihottuma ei ilmennyt minulla suun ympärillä vaan nenänpielissä ja -alla. Lääkäri kuitenkin ihottuman totesi pod:ksi ja ajattelin yrittää hoitaa sen kuntoon ilman antibioottikuuria. Sitten tietenkin syön lääkkeet, jos tilanne pahenee tai, jos ihoni ei tule kuntoon ilman!

Iholleni on nyt tärkeää, että käyttämäni tuotteet ovat hyvin kosteuttavia ja ravitsevia, mutta ne eivät saa ärsyttää ihoani millään tapaa. Nämä SO'BiO étic Hydra Aloe Vera -sarjan tuotteet ovat nyt muutaman viikon käytön jälkeen tuntuneet iholleni erittäin sopivilta eikä ihottuma ole ainakaan räjähtänyt käsiin. Se on jopa hieman paremmassa kunnossa ja rauhoittunut mukavasti. Eli erittäin osuvat tuotteet sain siis itselleni!

 

 

Omat ihonhoitorutiinini

Pesen kasvoni vedellä vain iltaisin. Ennen pesua putsaan siltä meikit misellivedellä ja sitten suihkussa käytän Hydra Aloe Vera -sarjan puhdistusvaahtoa*. Vaahto ei sisällä saippuaa tai sulfaatteja, joten se ei kuivata ihoani. Vaahto sen sijaan sisältää aloe veraa ja ruusuvettä sekä tulehduksia ehkäisevää bisabololia. Levitän vaahdon kostealle iholleni kevyesti ja huuhtelen huolellisesti. Aamuisin en pese kasvojani vedellä, sillä yritän rasittaa herkkää ja reaktiivista ihoani mahdollisimman vähän.

Illalla pyyhkäisen kasvot puhdistuksen jälkeen vielä taikapähkinä- tai ruusuvedellä riippuen siitä mitä minulla sattuu olemaan kaapissa. Aamulla herättelen kasvoni myös samaisella hydrolaatilla eli kasvivedellä. Tämän jälkeen aamulla ja illalla levitän silmänympäryksilleni Hydra Aloe Veran silmänympärysvoiteen*, joka sisältää aloe veran, ruusuveden ja bisabololin lisäksi tattarivahaa. Tuote rauhoittaa ja kosteuttaa silmänympärysihon todella tehokkaasti.

 

 

Seuraavaksi on sarjan seerumin* vuoro. Se sisältää runsaasti aloe vera -nestettä, jonka imeytymistä seerumin liposomit edistävät. Seerumi antaa iholle kirkkautta ja joustavuutta sekä helpottaa herkän ihon kiristävää ja epämiellyttävää tunnetta. Seerumi imeytyy iholle todella nopeasti ja tekee hyvän pohjan kasvovoiteen levitykselle. Sitä olen käyttänyt aamuisin ja iltaisin.

Kasvovoiteen* rikas rakenne kietoo ihon korjaavaan kalvoon rauhoittaen sitä ja poistaen kuivan ihon epämukavaa tunnetta. Voide kosteuttaa ja ravitsee ihoa, sillä se sisältää aloe veraa, ruusuvettä, bisabololia sekä sheavoita. Voide on tuhdin oloista, mutta levittyy ja imeytyy ihoon todella hyvin jättäen sen erittäin kosteutetuksi ja hyvinvoivaksi. Myös kasvovoidetta olen levittänyt iholleni aamulla ja illalla.

Kannattaa muuten ehdottomasti tsekata tuo Rosaliksen nettikaupan valikoima. Aika hyvältä vaikuttaa!

*) tuotteet saatu


-R

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Citymarketin hyllystä löytyi aivan huipputuote, ja mikä parasta, kohtuuhintaan. SO'BiO étic Hydra Aloe Vera 3-in-1 Soothing Micellar Water on misellivesi, joka poistaa iholta - silmänympärykset mukaan luettuna - meikin sekä myös hoitaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

 

 

Kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, tuotteella on Ecocert -sertifikaatti, joka takaa sen, että tuote on puhdasta luonnonkosmetiikkaa. Se ei sisällä parabeenejä, silikoneja tai synteettisiä hajusteita vaan on 99 prosenttisesti luonnollinen. Nämä ovat niitä seikkoja, joita luonnokosmetiikassa juurikin arvostan. Tai siis syitä miksi suosin luonnonkosmetiikkaa. 

Minun iholleni tuote on sopinut todella hyvin ja se puhdistaa ihon erittäin tehokkaasti ja kuitenkin hyvin hellävaraisesti. Meikki lähtee iholta sekä silmänympäryksiltä, tuotteella on raikas tuoksu eikä se tunnu kuivattavan ihoa. Pullon koko on huimat 500 ml ja hinta alle kympin, joka ei minun mielestäni ole paljon kun kyse on näin laadukkaasta tuotteesta. Suosittelen!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat