Kirjoitukset avainsanalla Ranarp

 

Tykkään vaihdella tavaroiden ja huonekalujen paikkaa kotona sitä mukaa kun ne tulevat tarpeettomiksi vanhoissa tehtävissään. Tällä kertaa annoin uuden elämän ruokailutilassa olohuoneesta uusien seinävalaisimien tilalta väistyneelle Ikean Hektar -jalkavalaisimelle. Valaisin on tehdastyylinen ja mattapintainen sekä materiaaliltaan metallia ja väritään tumman harmaa.

 

 

Vanha jalkalamppu siirtyi ruokailutilaan takapihan oven ja saarekkeen väliin. Siihen se sopii oikein hyvin metallisten ruokailutuolien ja baarijakkaroiden sekä Ranarp -kattovalaisimien kanssa. Niitä meiltä löytyy olohuoneen lisäksi saarekkeen sekä ruokapöydän päältä. Koiran kupit nyt on vähän huonossa paikkaa, mutta tähän hätään en parempaakaan koloa niille keksinyt niin, etteivät ne olisi tiellä.

Tykkään kun aina ei tarvitse ostaa uutta vaan kierrättämällä omia, vanhoja tavaroita voi saada uutta aikaan!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Olohuoneen sohvan päätyseinä sekä valokuvaseinä saivat uudet seinävalaisimet kantaakseen. Kaipasin lisävalaistusta keltaisen apupöydän päälle ja seinävalaisin osoittautui oivaksi vaihtoehdoksi, sillä se ei vie tilaa itse pöydältä. Valaisimia voi suunnata tarpeen mukaan, jos sohvalla vaikkapa lukee jotakin.

 

 

Valaisimet ovat samaa Ikean Ranarp -sarjaa, jota meillä ruokapöydän sekä saarekkeen yllä. Tykkään hulluna niiden muotoilusta ja värityksestä! Mielestäni ne keventävät sohvan ilmettä huomattavan paljon ja tuovat sillle lisää valoa, mutta eivät kuitenkaan ole liian huomiota herättävät. Vielä kun saisi aikaiseksi tilata uusia valokuvia tuohon seinälle!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram