Kirjoitukset avainsanalla seinävalaisin

 

Olohuoneen sohvan päätyseinä sekä valokuvaseinä saivat uudet seinävalaisimet kantaakseen. Kaipasin lisävalaistusta keltaisen apupöydän päälle ja seinävalaisin osoittautui oivaksi vaihtoehdoksi, sillä se ei vie tilaa itse pöydältä. Valaisimia voi suunnata tarpeen mukaan, jos sohvalla vaikkapa lukee jotakin.

 

 

Valaisimet ovat samaa Ikean Ranarp -sarjaa, jota meillä ruokapöydän sekä saarekkeen yllä. Tykkään hulluna niiden muotoilusta ja värityksestä! Mielestäni ne keventävät sohvan ilmettä huomattavan paljon ja tuovat sillle lisää valoa, mutta eivät kuitenkaan ole liian huomiota herättävät. Vielä kun saisi aikaiseksi tilata uusia valokuvia tuohon seinälle!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joogahullu luonnonkosmetiikkafani, joka ei ihan vielä osaa letittää hiuksiaan, hänen miehensä ja heidän kahdeksanvuotias tyttärensä, neljävuotias pikkuveli sekä kaksivuotias pikkusisko.

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät osoitteesta:
http://www.lily.fi/blogit/koti-kumpulassa

 

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat