Kirjoitukset avainsanalla kotikaupunki

 

Oltiin itseasiassa jo elokuussa kotikaupunkilomalla legendaarisessa Hotelli Tammerissa. Tai siis Radisson Blu Grand Hotel Tammerissa, joka on Suomen kolmanneksi vanhin hotelli ja on aikoinaan majoittanut mm. marsalkka Mannerheimin ja Juri Gagarinin. Hotelli sijaitsee Tampereen keskustassa ihan pääpaloasemaa vastapäätä. Hotelli on palautettu alkuperäiseen hohtoonsa ja on hotellin sivujen mukaan valmis hurmaamaan asukkaat yhtälailla kuin ensimmäiset vieraansa vuonna 1929.

Meidän huoneemme oli saunallinen superior-huone, joka tosiaan oli sisustettu vuoden 1929 henkisesti. Jopa kylpyhuoneen vesikalusteet ja huoneen siniset, vanhat, ovet henkivät mennyttä aikaa. Näkymät ikkunoista olivat hyvin tamperemaiset ja ilmakin sattui olemaan ihanan aurinkoinen. Huoneen hyvät yöunet olivat lopputulos Radissonin Blu Dreams -konseptista, johon sisältyy kingsize -sänky Magic Bed -patjalla, joka muovautuu nukkujan ruumiinlämmön mukaan. Myös runsaasta tyyny- ja peittovalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto.

 

 

Aamiainen tarjoiltiin historiallisessa salissa, josta en ikävä kyllä kuvaa viitsinyt ottaa. Itse en välttämättä haluaisi tulla vahingoissa osaksi kenenkään blogia samalla kun olen syömässä aamupalaa. Mutta tässä sen sijaan kuva salin ovista:

 

 

Kävimme illallisella Dining26 by Arto Rastas -ravintolassa ja juttu luisti seurueen kanssa niin, että yhtäkään kuvaa ei tullut otettua. Mutta ruoka oli maistuvaa ja tämäkin ravintola oli meille aivan uusi tuttavuus. Kotikaupunkimatkailu kyllä piristää arkea ja onhan se ihan eri fiilis kävellä ravintolasta hotellille omassa kaupungissa kuin, että hurauttaisi taksilla kotiin. Aamulla sitä kuitenkin vain siivoilisi ja tekisi muita kotihommia. Mutta kun ei ole kotona, ei tarvitse siivota!

 

-R

 

Kommentit (2)

Katriina_
Liittynyt21.10.2016
1/2 | 

Kotikaupunkimatkailu on kyllä hauskaa (ja avartavaa :D) ! Mekin kävimme testaamassa Tammerin vuosi takaperin, seuraavaksi ajattelimme yöpyä Tornissa ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram