Kirjoitukset avainsanalla luonnonkosmetiikka

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ 
*) tuote saatu

 

Valitsin joku aika sitten testattavakseni kotimaisen Flow Cosmeticsin ihastuttavia luonnonkosmetiikkatuotteita*. Flow:n tuotteet* ovat osoittautuneet todella laadukkaiksi ja on aivan ihanaa, että tarjolla on kotimaisia vaihtoehtoja ulkomaisten rinnalle.

Flow Cosmeticsin Kanerva Sheivaussaippua* (Organic Shaving Soap Arctic Heather) on palasaippua, joka tekee ihokarvojen ajelusta iholle hellävaraisempaa. Se tekee iholle silkkisen liukkaan pinnan, jonka ansiosta sheivaaminen on helppoa.

 

Flow Cosmeticsin Sheivaussaippua tekee ihokarvojen ajelusta helppoa ja hellävaraista.
Flow Cosmeticsin Sheivaussaippua tekee ihokarvojen ajelusta helppoa ja hellävaraista.

 

 

Flow Cosmetics Kanerva Sheivaussaippua* helpompaan sheivaukseen

Flow Cosmeticsin sheivaussaippua* on ihoa pehmentävä, hellävarainen, palasaippua parranajoon ja sheivaukseen. Saippua* vaahtoaa pehmeästi ja sen sisältämä bentoniittisavi tekee iholle silkkisen liukkaan pinnan. Liukas pinta mahdollistaa sen, että terä liukuu iholla paremmin.

Sheivaussaippua* sisältää arktista kanervaa ja eteerisiä öljyjä, jotka rauhoittavat ihoa. Palasaippua* on helppo vaahdottaa käsissä ja levittää vaahto iholle. Liukkaan vaahdon ansiosta sheivaaminen helpottuu eikä se rasita ihoa. Saippuaa* voi käyttää myös parranajoon ja levittää iholle vaikkapa partasudilla.

 

 

Omat kokemukseni sheivaussaippuasta*

Olen joskus aikoinaan käyttänyt sheivaamiseen siihen tarkoitettuja vaahtoja, mutta jo useamman vuoden olen käyttänyt ihan vain suihkusaippuaa. Nyt kun olen sheivaamiseen käyttänyt tätä Flown sheivaussaippuaa*, huomaan ihan selkeän eron.

Sheivaussaippuan* kanssa sheivaaminen todellakin on helpompaa. Vaahto on ihanan tiivistä ja bentoniittisavi tekee siitä mukavan liukasta. Itse en saippuapalaa* pysty vaahdottamaan suoraan iholle, sillä siinä on sen verran karheutta joukossa, että ihoni ärsyyntyy, jos teen niin.

Vaahdotan siis saippuan* käsieni välissä ja levitän sheivattavalle ihoalueelle. Sen jälkeen ajelen ihokarvat ja huuhtelen ihon lämpimällä vedellä. Iho ei jää sheivauksen jälkeen kovinkaan kuivan tuntuiseksi eikä sheivaaminen tunnu lainkaan ikävältä.

Sheivauspala* kestää käytössä varmasti todella pitkään, sillä sitä kuluu kerralla niin vähän. Se on myös hyvin ekologinen, sillä se on valmistettu Suomessa eikä se jätä jälkeensä muuta jätettä kuin pahvipakkauksen.

Luonnonkosmetiikkatuotteena Flow:n Sheivaussaippua* on puhdasta ja turvallista kosmetiikkaa, jota voin lämpimästi suositella kokeilemaan!

 

-R

 

Kommentit (2)

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Hyvä vinkki, kiitos! Jääkö se lattioihin kuinka liukkaaksi ja entä kuinka se lähtee höylästä irti? 🤔

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ 
*) tuote saatu

 

Oletteko vielä säästyneet jyllääviltä flunssapöpöiltä? Meillä on täällä nyt ollut kauden ensimmäistä flunssaa liikkeellä ja sainpahan sitten testattua jo aiemmin testattavaksi valitsemani Flow Cosmetics Hoitosalvan*. Ja sanotaan nyt heti, että sehän muuten toimii ihan oikeasti!

Hoitosalva* on erittäin vahva, mehiläisvahapohjainen, hoitosalva yskän lievitykseen ja tukkoisuutta helpottamaan. On salvalla muitakin käyttötarkoituksia, sillä sitä voi käyttää huuliherpekseen, haavoihin, huulivoiteeksi, hyönteisten puremiin sekä kipeytyneille lihaksille. Huulivoiteeksi en sitä ehkä käyttäisi, mutta muut käyttötarkoitukset kuulostavat varteenotettavilta.

 

 

Me olemme Flow:n Hoitosalvaa* käyttäneet flunssan hoitoon. Olemme levittäneet sitä keuhkoputkien ja keuhkojen alueelle sekä rintakehään että selkään. Meillä on siis lapset ja minä itse olleet yskäisiä sekä tukkoisia, joten täällä on nyt neljä testihenkilöä, joiden yskää salva on todellakin helpottanut!

Olen itse levittänyt hoitosalvaa* myös nenänpieliin ja poskionteloiden päälle. Salva* on todellakin helpottanut tukkoista oloa ja auttanut henkeä kulkemaan vapaammin. Lapsille en ole uskaltanut kasvoille salvaa* käyttää, sillä he voisivat vahingoissa hieroa sitä silmiinsä.

 

 

Hoitosalva* sisältää mehiläisvahaa, seesamiöljyä, rosmariini-antioksidanttia sekä eteerisistä öljyistä teepuuta, eukalyptusta, laventelia ja santelipuuta. Voin todella lämpimästi suositella sitä oloa helpottamaan varsinkin nyt flunssapöpöjen jyllätessä! Ihan mahtava tuote* on kyseessä ja tosiaan flunssan oireita se helpottaa hyvinkin tehokkaasti.

Siinäpä siis vinkki flunssaoloa helpottamaan! Flow Cosmetics on muuten täysin kotimainen ja erittäin laadukas luonnnonkosmetiikkavalmistaja, jonka tuotteisiin todellakin kannattaa tutustua.

Pysykää terveinä!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Olen monesti kirjoitellut arkimeikistäni, joten olisiko nyt kenties juhlameikin vuoro? Tykkään pitää arkimeikin suht luonnollisena ja neutraalina, joten harvoin myöskään juhlameikin kanssa tulee reviteltyä.

Meikissä kuin meikissä suosin luonnonkosmetiikkatuotteita ja pyrin etsimään edullisia, monikäyttöisiä, tuotteita. Tykkään siis siitä, että luomiväriä voi käyttää luomien lisäksi silmänrajauksiin ja kulmakarvoihin. Peitevoiteella voi peittää sekä korostaa ja bb-voide toimittaa meikki- sekä kosteusvoiteiden virkaa.

 

 

Pikkujoulumeikkiä varten tarvitset:

  • BB- tai meikkivoiteen. Levitä voide ihollesi puhtain käsin ja huolehdi, ettei kaulaan jää rajaa. Meikkivoide kaipaa alleen kosteusvoiteen, mutta bb-voide lupaa kosteuttaa ihon samalla kuin tasoittaa sen sävyn ja häivyttää pieniä kauneusvirheitä.
  • Peitevoiteen. Laadukkaalla ja paljon pigmenttiä sisältävällä peitevoiteella saat peitettyä tummat silmänaluset, näppylät sekä muut pikkuvirheet. Peitevoide on yleensä hieman vaaleampaa sävyä kuin meikkivoide, joten se toimii myös korostusvärinä esimerkiksi kulmaluille.
  • Voimakaspigmenttisen luomivärin (tai kaksi). Samalla luomivärillä voi hyvin rajata silmät ylä- ja alaluomelta sekä käyttää sitä myös koko luomella. Vastaavasti voi valita kaksi luomiväriä ja tehdä toisella rajaukset ja toisella luomet.
  • Ripsentaivuttajan sekä ripsivärin. Minulla nämä kaksi ovat sellainen yhdistelmä, jotka kulkevat käsi kädessä. Ripset täytyy taivuttaa ennen ripsivärin levitysta ja ainoa ripsiväri, joka niitä ei suorista, on Lumenen  vedenkestävä (synteettinen, ikävä kyllä) ripsiväri. Ripsiväriä sudin yläripsiin monta kerrosta ja alaripsiin kevyesti myös.

 

 

  • Kulmaväri. Omissa kulmissani on microblading, mutta jos sellaista ei ole tai, jos se on vaalea, kannattaa kulmat meikata kulmavärillä. Itse käytän kulmille tarvittaessa ihan ruskeaa luomiväriä. Pääasia, että luomivärin sävy on oikea ja, että käytössä on kunnollinen sivellin.
  • Aurinkopuuteri. Teen aurinkopuuterilla varjostukset nenän pieliin, poskiin, otsaan sekä leukaan. Kuvissa varjostukset ovat tosi kevyet ja ne voisi oikeastaan tehdä hieman voimakkaampinakin niin lopputulos olisi näyttävämpi.
  • Poskipuna. Poskipunaa tarvitaan ihan ehdottomasti! Vaikka kasvojen varjostuksen jättäisi välistä, tarvitsevat kasvot ehdottomasti poskipunan tuomaa raikkautta!
  • Huulipuna. Tykkään itse yleensä juhlameikissä korostaa silmiä ja jättää huulimeikin melko luonnolliseksi. Joka tapauksessa huulet kaipaavat joko huulikiiltoa tai -punaa, joten sellaista niille kannattaa sipaista!

 

 

Kikkailua luomivärillä sekä polkkatukan kiharrusta

Omat luomeni ovat todella raskaat, joten niiden kanssa joutuu hieman näkemään vaivaa. Luomiväri täytyy levittää tarpeeksi ylös ja häivyttää huolella, jotta ilme ei jää väsyneeksi. Myös luomivakoihin jää melkolailla kaikki luomivärit viiruille jossain kohtaa iltaa, joten niitä saa olla häivyttelemässä illan myötä. Täytyy ehkä tutustua primereiden maailmaan!

Meikkaus sujuu minulta kyllä, mutta hiusten laitto ei todellakaan! Se ei ole minulle mieleistä puuhaa alkuunkaan ja osaan tehdä balettinutturan sekä kihartaa hiukset yhdellä tietyllä laitteella. Näistä jommalla kummalla mennään oikeastaan aina, jos hiuksia jotenkin haluan laittaa, ja nyt polkkatukan kanssa ainoa vaihtoehto on se kiharrus!

 

 

Kuten sanottu, hiusten laittaminen ei ole minun juttuni, mutta meikistä tykkään kyllä! Hiusten laittoakin varmasti oppisi kun vain jaksaisi opetella, mutta ehkä sitten joskus. 

Mukavia pikkujouluja ja muitakin juhlia kaikille! Jos mielenkiintoa riittää, voin yrittää enemmänkin avata meikkauksen saloja sekä käyttämiäni tuotteita jonkinsorttisen tutorialin muodossa. Olen siis koulutukseltani meikkaaja-maskeeraaja ja meikkaaminen on varsin lähellä sydäntäni. Kertokaa kommenteissa tai sähköpostilla, jos tutorial kiinnostaa!

 

-R

 

Kommentit (6)

Torey

Mä tuskailin joskus hiusten kiharruksen kanssa. Osasin kyllä sellasella puikolla kihartaa, mutta sillä tulee kunnon säkkärä. Kampaajani sen sijaan aina kiharsi suoristusraudalla ja lopulta mäkin opin sen! Pitkiä hiuksiahan kiharsin niin jossain kohtaa jatkuvasti. Mutta kyllä sillä lyhyenkin saa kivaksi. :) Joten varmasti sunkin polkkamalliin saisi sillä todella kauniit kiharat. :)

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Kyllä munkin varmaan tarttis se suoristusraudalla kiharrus opetella! Se näyttää niin helpolta, mutta en oo ikinä uskaltanut koittaa. :D

-R / Koti Kumpulassa

Tingeling

Sinulla on kauniit (ihan baletti-primadonna) kasvot👯. Todella hyvin onnistunut mikroblading kulmakarvoissa! Harvoin näkee noin tasaisen värin! Meikki sopii sulle värien puolesta tosi hyvin. olet kaunis vaimo ja äiti! Ihanaa illan jatkoa ja meikkihetkiä, ja joulun odotuksen taikaaikaa🎁🛍🎀

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Apua, miten ihana kommentti, kiitos!!

Ihanaa joulunodotusta sinulle myös. :)

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ 
*) tuote saatu

 

Tilasin testiin koko perheelle jo hyvän aikaa sitten Atopikin Pesunesteen*. Pesuneste* on hyvin monikäyttöinen tuote, sillä se sopii sekä koko vartalon että hiusten pesuun. Se on hyvin hellävarainen ja hajusteeton, kotimainen sekä sertifioitu, apteekkien kautta myytävä luonnonkosmetiikkatuote.

Pesunesteen* miedot pesevät aineet puhdistavat ihon hellävaraisesti. Kaurauute sekä manteliöljy kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Raikas piparminttuöljy puolestaan hoitaa ja tuo tuotteeseen mietoa tuoksua, joka mielestäni on erittäin miellyttävä. Vaikka hajusteeton tuote kyseessä onkin, tuoksuu se silti melko voimakkaasti juuri piparmintun ansiosta.

 

 

Herkkäihoisten kotimainen apteekkikosmetiikkasarja

Pesuneste* on sopinut meidän herkkäihoisille hyvin ja itsekin olen sitä tykännyt käyttää. Pienet lapset tosin eivät mielestäni saippuaa iholleen kaipaa, mutta joskus kun haluavat, voivat tätä hyvillä mielin käyttää. Pesuneste* pesee ihon puhtaaksi ja vaahtoaa pehmeästi.

Atopik on suomalainen yritys, jonka sertioituja luonnonkosmetiikkatuotteita voi ostaa apteekeista. Ne ovat erittäin laadukkaita ja puhtaista raaka-aineista valmistettuja, tehokkaita sekä turvallisia tuotteita. Tuotteet myös valmistetaan täällä koti-Suomessa, joten todellakin kotimainen  yritys on kyseessä!

Atopik-tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin. Atopik-tuotesarja on kehitelty suomalaiselle iholle ja se sisältää tuotteita kasvoille sekä vartalolle. Tuotteita löytyy erilaisille sekä eri-ikäisille ihotyypeille ja ihonhoitotuotteiden valikoimaan voikin tutustua Atopikin sivuilta.

 

 

Omat suosikkini Atopikin tuotteista ovat tämän pesunesteen* lisäksi Sensitive Hoitobalmi* ja Itseruskettava kasvovesi*. Kaikki ehdottomia luottotuoteitani* ja suosittelen erittäin lämpimästi tutustumaan näihin kotimaisiin, laadukkaisiin ihanuuksiin!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joogahullu luonnonkosmetiikkafani, joka ei ihan vielä osaa letittää hiuksiaan, hänen miehensä ja heidän kahdeksanvuotias tyttärensä, neljävuotias pikkuveli sekä kaksivuotias pikkusisko.

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät osoitteesta:
http://www.lily.fi/blogit/koti-kumpulassa

 

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat

Instagram