Kirjoitukset avainsanalla verhot

 

Kerroin täällä vaihtaneeni olohuoneeseen vappuverhot ja kyllähän ruokailutilakin sitten joutui samaisen operaation kohteeksi. Vaihdoin huoneen kulmaan kuviolliset verhot, jotka olen ostanut noin kymmenisen vuotta sitten silloiseen kotiimme ja nehän sopivat sinne yllättävän hyvin!

Harmaat raitaverhot saivat jäädä omille paikoilleen ja mietin, että sopivatko kuviot keskenään. Alkuun ne riitelivät keskenään, mutta nyt silmä on jo aikalailla niihin tottunut. Jos tuntuu siltä niin vaihdan olohuoneesta poistuneet harmaat verhot näiden tilalle kunhan saan ne ensin pestyä ja silitettyä. Toisaalta nuo kuviot ja raidat ovat kyllä aika kivat keskenäänkin.

 

 

Pallovalot vaihtoivat paikkaa, mutta niitä ja verhoja lukuunottamatta ruokailutila on ennallaan. Kovin keväistä siellä ei ole, mutta ehkä tuo meidän olohuoneen vappusisustus riittää tällä erää piristämään fiilistä. Minusta on kiva kun vanhoilla jutuilla voi saada vaihtelua sisustukseen eikä tosiaan aina tarvitse ostaa uutta.

 

 

Saarekkeen alle on tehty heppatalli ja näköjään siellä käärmekin luikertelee. Niin, sehän on kevät jo!

Mahtavaa perjantaita kaikille!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Ilmassa on vahvasti kauan odotettua kevättä ja meillä olohuone ottikin jo varaslähdön vappuun. Lapset tekivät ilmapalloja, jotka pääsivät säilytykseen olohuoneen sohvapöydän sisään ja minä laitoin verhoja uusiksi.

Poika oli aivan ehdoton siitä, että olohuone tarvitsee turkoosit verhot ja alkuun olin hieman epäröivällä kannalla, mutta laitettiin kuin laitettiinkin ne sitten sisustusta piristämään. Minä olisin laittanut keltaiset verhot, mutta poika oli niin varma, että turkoosit ne olla pitää niin niillä sitten mentiin.

 

 

Myös harmaat verhot menivät pesuun ja tilalle laitoin hiekan väriset verhot, joita olen säilönyt kaapissa monta vuotta. Ikinä ei ole oikein ollut sopiva hetki niille, mutta nyt ne näyttävät hyvältä. Lampaantalja on ehkä hieman talvinen, mutta en oikein raski ottaa sitä poiskaan kun se on niin ihana.

 

 

Tällä hetkellä sohvanpöydän sisään on muuttanut jo kolme isoa ilmapalloa pikkupallojen kaveriksi ja minun mielestäni ne sopivat tähän vapun alle juuri hyvin. Tulee itsellekin paljon keväisempi fiilis kun on värikkäät verhot ja vähän ilmapalloja olohuoneessa!

-R

 

Kommentit (4)

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Kiitos! :)

Ja siis, todellakin nämä pikkujutut piristää arkea! Mä kans odotan, että saa laittaa vielä vähän serpentiinä joukkoon. ;)

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram