Kirjoitukset avainsanalla vappu

 

Kerroin aiemmassa postauksessa siirtäneeni puisen tv-tason sohvapöydäksi ja esittelin uuden teräksisen kaapiston, jonka Ikeasta ostin. Aluksi minusta tuntui, että tämä on sohvapöydäksi liian iso, mutta itseasiassa se on juuri sellainen, jota me tarvitsemme. Meillä kun on paha tapa syödä joka ilta sohvalla, joten on hyvä, että sohvapöytä on oikeasti iso.

Pöytä on Ikean Lisabo  ja ruuvasin siitä lisähyllyn pois. Meillä oli hyllyllä dvd-soitin ja minun silmääni se hylly ei oikein enää sohvapöydässä näyttänyt hyvältä, joten otin sen pois. Tykkään pöydästä tosi paljon ja se on ihanan kevyt. Pöydän muotoilu miellyttää silmääni ja tykkään nykyään tuollaisesta vaaleasta puusta, jota en vielä viisi vuotta sitten voinut sietää alkuunkaan.

 

 

Siirsin vanhan, pyöreän, sohvapöydän nojatuolin ja divaanin väliin apupöydäksi. Sen sisällä olevat ilmapallot rupeavat kyllä olemaan jo parhaat päivänsä nähneitä, mutta vapuksi tehdään satavarmasti lisää ja laitetaan kunnolla serpentiiniäkin. Lapset ovat ihan innoissaan kaikesta koristelusta, munkeista ja vappupalloista!

 

 

Siirsin keltaisen pöydän, joka aiemmin oli tuossa nojatuolin vieressä, eteiseen ja eteisessä olleen pöydän makuuhuoneeseen. Tämä huonekalujen ja tavaroiden siirteleminen ympäri taloa, on minun suurin harrastukseni ja itseäkin välillä huvittaa kun tavarat vaihtavat paikkaa jatkuvasti. Se kyllä piristää kummasti, ei siinä mitään!

Rauhallista ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

 

-R

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Iso olohuoneenpöytä on hyvä kun on iso perhe. Saa herkutella lauantaina. Meillä on pähkinäpuusta ja lasista tehty pöytä joten ei herkutella olohuoneessa..... Kiva koti teillä sellainen skandinavialainen tunnelma. hauskaa viikon alkua ja vappua suomeen🍷🍭🍰🍾🍶🍻

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Ilmassa on vahvasti kauan odotettua kevättä ja meillä olohuone ottikin jo varaslähdön vappuun. Lapset tekivät ilmapalloja, jotka pääsivät säilytykseen olohuoneen sohvapöydän sisään ja minä laitoin verhoja uusiksi.

Poika oli aivan ehdoton siitä, että olohuone tarvitsee turkoosit verhot ja alkuun olin hieman epäröivällä kannalla, mutta laitettiin kuin laitettiinkin ne sitten sisustusta piristämään. Minä olisin laittanut keltaiset verhot, mutta poika oli niin varma, että turkoosit ne olla pitää niin niillä sitten mentiin.

 

 

Myös harmaat verhot menivät pesuun ja tilalle laitoin hiekan väriset verhot, joita olen säilönyt kaapissa monta vuotta. Ikinä ei ole oikein ollut sopiva hetki niille, mutta nyt ne näyttävät hyvältä. Lampaantalja on ehkä hieman talvinen, mutta en oikein raski ottaa sitä poiskaan kun se on niin ihana.

 

 

Tällä hetkellä sohvanpöydän sisään on muuttanut jo kolme isoa ilmapalloa pikkupallojen kaveriksi ja minun mielestäni ne sopivat tähän vapun alle juuri hyvin. Tulee itsellekin paljon keväisempi fiilis kun on värikkäät verhot ja vähän ilmapalloja olohuoneessa!

-R

 

Kommentit (4)

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Kiitos! :)

Ja siis, todellakin nämä pikkujutut piristää arkea! Mä kans odotan, että saa laittaa vielä vähän serpentiinä joukkoon. ;)

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat