Kirjoitukset avainsanalla talvi

 

En ole varmasti koskaan ennen ajatellut näin, mutta aivan mahtavaa kun satoi lumi maahan jo näin aikaisin! Kunpa se sulaisi vasta keväällä ja koko pitkä talvi ja varsinkin pimeä marraskuu olisikin luminen ja valoisa. Tämä valon määrä päivisin on valehtelematta ainakin tuplaantunut, jos verrattaan siihen lumettomaan alkusyksyyn. Näkymä ruokailutilan ikkunasta takapihan terassille on aivan mielettämän kaunis! Jos lunta ei olisi, takapihan metsä olisi täynnä pystyynkuolleita kasveja ja lehdettömiä puita.

 

 

Mutta parasta on se, että lapsilla on niin hauskaa ulkona lumessa! Lenkit voidaan tehdä pulkkaa vetäen, oman pihan mäki on kovassa käytössä ja ihana pikku-apuri saa kolata lunta sielunsa kyllyydestä. Pikkumies on virittänyt aurausmerkit ja työmäätörpöt pitkin pihaa ja tekee lumihommia omalla pikkukolallaan ihan hulluna! Onneksi välillä ehtii kuitenkin vetää innosta hihkuvaa pikkusiskoaan pulkassa pitkin pihaa.

 

 

Hyvä puoli on myös se, että kun maa on lumesta valkoinen, koiran tassut sekä lasten haalarit ja kengät ovat puhtaita kun tullaan pihalta sisälle. Sisään ei kulkeudu hiekkaa ja kuraa vaan koiran tassut sekä lasten kengänpohjat ja haalarinpuntit ovat toki lumisia, mutta puhtaita! Nämä pikkupakkaset ovat vielä siedettäviä pukemisrumbaakin ajatellen kun ei tarvita kuin toppavaatteet, joten pukemismäärä ei lisäänny. Vaatteet vain ovat paksumpia!

Nyt vain täytyy nauttia tästä valoisuudesta ja keksiä sitten lapsille kaikkea kivaa tekemistä, jos tämä lumi tästä meinaa sulaa! Vielä ainakin on maa valkoisena ja mittarikin pakkasen puolella. Vielä kun löytäisin ne talvekengät itselleni jostain varaston perukoilta niin ulkonakin tarkenisi paremmin. Valoisaa loppuviikkoa kaikille!

 

-R

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram