Kirjoitukset avainsanalla syntymäpäivä

 

Meillä juhlittiin edellisenä viikonloppuna seitsemän vuotta täyttänyttä neitokaista. Olemme aiemmat kaverisynttärit järjestäneet aina kotona, mutta nyt tulimme toisiin aatoksiin kun Baletti- ja Tanssistudio Teija Suova otti valikoimiinsa tanssinopetuksen ohelle myös tanssisynttäreiden järjestämisen. Meillä tanssitaan Teijalla muutenkin, joten valinta paikan suhteen oli helppo. Itse aloitin siellä kun olin neljä!

 

 

Juhliin kutsuttiin kymmenen kaveria ja lapsia oli juhlissa yhteensä 12, synttärisankari sekä pikkuveli mukaan laskettuina. Tanssisynttäreihin kuului kaikki. Kaikella tarkoitan mahtavaa tilaa juhlien järjestämiseen, koristeluita (7-pallo tuotiin itse), tanssituntia, tarjoiluja, leikkejä (discohippaa, limboamista, tuolitanssia, lahjojen jakoa, discoa hämärässä salissa valotikkujen ja ilmapallojen kanssa), kynsienlakkausta, tanssituntia sekä koreografiaa synttärisankarin valitsemaan biisiin. Ohjaaja oli läsnä koko kaksi tuntia kestäneet juhlat ja hoisi kaiken organisoinnin sekä juhlien ohjelman kulun. Meidän tarvitsi vain ilmestyä paikalle ja nauttia juhlista.

Kyllä siinä kaiken tohinan ja hulinan keskellä mietin moneen otteeseen, että voi apua, jos juhlat olisi olleet meillä kotona! Melkomoinen hälinä olisi ollut - siivouksesta puhumattakaan. Itse olen aina ollut periaatteesta hieman vastaan kaiken maailman hoplopsynttäreitä, mutta perustelin itselleni, että tämä on vähän eri asia kuitenkin. Ehkä juuri se tanssituntiosuus ja yhdessä tekemisen, tanssimisen sekä liikkumisen ilo ovat niitä asioita, joita tässä tanssisynttärikonseptissa arvostan niin, että sellaiset meilläkin järjestettiin. Ja Vadelmapilven leipoma mustikkatäytekakku oli muuten todella herkullinen vaikka yleensä täytekakut eivät minun makuuni olekaan.

Että kyllä. Tanssisynttärit kannattaa!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram