Kirjoitukset avainsanalla syksy

 

Kerroin aiemmassa postauksessa, että minun pikkuapulaisellani oli hurjan paljon ideoita kuvien rekvisiitan ja asettelun suhteen. Ensin kuvattiin minun kasvoseerumiani ja sitten pikkupoika haki ja asetteli omia lelujaan asetelmiksi olohuoneen lattialle. Niitä sitten piti kuvata ja äsken hän vielä kertoi tykkäävänsä kuvista paljon. Aika hienojahan niistä tuli vai mitä?

 

 

Me tultiin eilen takaisin Tallinnasta ja tässä taas pikkuhiljaa totutellaan arkihommiin kotona. Harmillisen synkkä keli on tänään ollut, mutta eiköhän se taas tästä! Täytynee kaivaa kaamosvalot esiin ja pyytää miestä virittelemään ne pihalle. Itse en yllä tarpeeksi korkealle ilman tikkaita ja täytyyhän sitä jotain piristystä pimeyden keskelle saada kun kerran ei ole enää luntakaan maassa.

Mukavaa viikkoa kaikille!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram