Kirjoitukset avainsanalla meikki

 

Luovuin ripsienpidennyksistä jokin aika sitten ja olen taistellut ripsieni kanssa. Tai lähinnä ripsivärien kanssa. Olisin halunnut käyttää luonnonkosmetiikan ripsaria, mutta ripseni ovat aivan piikkisuorat, oikestaan alaspäin taipuvat. Saman ripsityypin omaavat tietävät, että kovinkaan moni ripsiväri ei näille ripsille sovi.

Ongelma on siis se, että kun taivutan ripset ja laitan niihin ripsivärin, vain muutama ripsari pystyy pitämään ripset taivutettuina. On enemmän sääntö kuin poikkeus, että ripset suoristuvat heti ripsarin levityksen jälkeen. Minä kuitenkin haluan, että ripseni pysyvät taivutettuina ja avartavat katsettani.

Tämä ongelma ei siis koske vain luonnonkosmetiikan ripsivärejä, vaan myös synteettiset ripsarit valtaosin suoristavat ripset taivutuksen jälkeen. Olen myös kokeillut ensin levittää ripsivärin ja sitten vasta taivuttaa, mutta minä saan aikaan vain sotkua näin päin tehtynä.

 

 

Vedenkestävät suosikkini

Olen nyt testannut monia ripsivärejä ja ajattelin paljastaa kolme suosikkiripsariani. Nämä kaikki toimivat minun ongelmaripsissäni loistavasti eli ne eivät suorista ripsiäni taivutuksen jälkeen. Kaikki kolme ovat ihan "markettikamaa" eli sen puolesta saatavuus on erinomainen. Hintahaarukka on noin 14-18 euroa, mutta tarjouksiakin toki löytyy aina aika ajoin.

Minun ripsarini täytyy olla vedenkestävä, jotta se pysyy ripsissäni. Jos ripsari ei ole vedenkestävä, on se muutaman silmäniskun jälkeen joko ala- tai yläluomillani eikä taivutuksetkaan pysy, jos ripset ovat kosteat eikä ripsari kestä vettä. Nämä minun suosikkiripsivärini ovatkin siis kaikki vedenkestäviä.

 

 

Max Factor Masterpiece Waterproof

n. 14 eur

Max Factor Masterpiece Waterproof ripsiväriä kokeilin kun sain lukijalta vinkin, että se on toiminut loistavasti juurikin suorille ripsille taivutuksen jälkeen. Ja niin se toimiikin!

+ pitää ripset taivutettuina
+ on vedenkestävä
+ ei paakkuunnu
+ ei sotke eikä tahraa
+ harja on erinomainen
+ ripsiväriä tulee harjaan sopivasti

- todella hankala poistaa
ei juurikaan pidennä ripsiä

 

 

Lumene Nordic Chic Full-on Curl Mascara Waterproof

n. 14 euroa

Lumene Nordic Chic Full-on Curl Mascara Waterproof ripsiväri on ollut suosikkini jo ennen ripsienpidennyksiä. Silloin se tosin taisi olla eri niminen, mutta sama turkoosi hylsy muistuu selkeästi mieleen. Mukava huomata, että se on edelleenkin erittäin toimiva ripsiväri!

+ pitää ripset taivutettuina
+ on vedenkestävä
+ ei sotke eikä tahraa
+ erottelee ripset täydellisesti
+ antaa ripsille pituutta
+ osittain kotimainen
+ helppo poistaa

- harja vaatii totuttelua
ei anna tuuheutta ripsille

 

 

Lumene True Mystic Volume Waterproof Mascara

n. 18,00 eur

Lumene True Mystic Volume Waterproof Mascara pärjää vertailussani aivan loistavan hyvin Nordic Chic Full-on Curl Mascaralle. Päädyin kokeilemaan sitä juuri siksi, kun Nordic Chic Full-on Curl Mascara oli minun lempparini jo entuudestaan. Ja onneksi kokeilin!

+ pitää ripset taivutettuina
+ on vedenkestävä
+ intensiivinen väri
+ antaa ripsille tuuheutta ja pituutta
+ ei sotke eikä tahraa
+ helppo levittää monta kerrosta päällekkäin
+ isompi pakkauskoko (11 ml)
+ osittain kotimainen

- harja on kömpelö
- harjaan tulee helposti liikaa ripsiväriä

 

 

Turkoosi kärkikaksikko

Kaikki kolme ripsaria ovat varsin toimivia, mutta kärkikaksikko on omille ripsilleni on Lumenen ripsivärit. Syy tähän on se, että ne antavat ripsilleni pituutta ja ovat helppoja poistaa ripsistä vedenkestävälle meikille tarkoitetulla poistoaineella.

Lumene True Mystic Volume Waterproof olisi ehkäpä täydellinen, jos harja olisi näppärämpi. Toisaalta taas on vaikea tietää, onko ripsari niin hyvä juuri sen harjan takia. Joka tapauksessa harjan käyttö vaatii minulta vielä paljon harjoittelua, jotta saan sen istumaan omaan käteeni.

Lumene Nordic Chic Full-on Curl Mascara Waterproof taas on se minun varma valintani. Sillä tiedän, että ripset pysyvät kauniisti  taivutettuna eikä ripsari pääse pettämään. Kuitenkin ripset jäävät kaipaamaan hieman sitä volyymiä, jonka True Mystic Volume puolestaan antaa.

 

 

Pohjalla huolellinen taivutus

Mikään ripsiväreistä ei kuitenkaan toimi omilla ripsilläni, jos en taivuta niitä ensin. Teen taivutuksen moneen kohtaan ripsiä ja kun ripset ovat taipuneet tarpeeksi, levitän niihin kevyesti ripsiväriä. Annan kuivua ja lisään seuraavan kerroksen. Kerroksia laitan yleensä kolme, jotta lopputulos on riittävä.

Ennen ripsien taivutusta muutama ripseni sojottaa ylöspäin kestotaivutuksen jäljiltä, mutta muuten näyttää siltä, että ripsiä ei olisi juurikaan. Kestotaivutus on muuten käsittely, josta aion kirjoittaa myös, jos sellainen jotakin sattuu kiinnostamaan. Tai lähinnä suoraripsisen kokemukset siitä.

Ennen ripsien taivutusta omat ripseni näyttävät tältä:


Tässä alla on puolestaan kuva kasvoistani kevyen meikin ja ripsivärin kanssa:

 

Mielestäni ero on huima! Ripset todella pysyvät taivutettuina ja niiden pituus tulee ripsivärin kanssa oikeuksiinsa. Itse tykkään meikata ja minulle tulee paljon raikkaampi ja pirteämpi olo kun kasvoillani on hieman meikkiä. Kesällä meikkipohja, aurinkopuuteri, poskipuna ja ripsiväri ovat riittäneet varsin hyvin!

 

-R

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Torey
1/2 | 

Mä kokeilin ripsaria luonnonkosmetiikan puolelta ja se oli muuten ihan kiva, mutta kesällä se ei oikeen pelitä. Jos yhtään hikoaa, niin se lähtee leviämään. Lisäksi se kirvelee silmään joutuessaan. Ja sitähän menee sinne heti kun silmä vuotaa tai hikoat sen verran että se lähtee leviämään.

Mä olen vuosia käyttänyt Maybellinelta paria ripsaria. Ihan parhaat.
Lumenelta käytin joskus sitä violettia mustikkaripsaria. 😄

https://naissanelioissa.wordpress.com/2019/08/09/kuin-perheenjasen/

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Mulla ei tosiaan luonnonkosmetiikan ripsarit oo toimineet yhtään. Oon tainnut kolmea eri merkkiä kokeilla, mutta ei ne vaan oo tosiaan mulle hyviä! Täytyy vaan pitäytyä näissä, jotka toimii. 😊

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Ensinnäkin, onko se ammattikielellä oikein kirjoitettuna ripsienpidennys, ripsien pidennys vai ripsipidennys? 

Kyllästyin tappelemaan alaspäintaipuvien ripsieni kanssa aikalailla kahdeksan vuotta sitten ja varasin ajan ripsienpidennykseen. Siitä asti olen melkeinpä jatkuvasti pidennyksiä käyttänyt ja ripsiäni huollattanut. Muutaman tauon olen pitänyt, mutta aina vain takaisin pidennyksiin palannut. Todella ristiriitaista minulta, luonnonkosmetiikan puolestapuhujalta!

Niin kävi taas. Olin jo ehkäpä puolisen vuotta ilman ripsienpidennyksiä, jolloin yritin etsiä ongelmaripsilleni sopivaa ripsiväriä luonnonkosmetiikan saralta, mutta ei sellaista löytynyt. Mikään kokeilemistani luonnonkosmetiikan ripsareista ei toiminut ripsilläni. Joka kerta ripsien taivutuksen ja ripsarin levityksen jälkeen ripset roikkuivat taas alaspäin taipuneina.

Synteettisen kosmetiikan saraltakaan ei sopivia ripsareita ole löytynyt kuin yksi. Lumenen vedenkestävä ripsari (se sininen hylsy) oli ainoa, joka piti ripset taivutettuina. Mutta rasvaisuuteen taipuvalla ihollani ei edes vedenkestävä ripsari ripsissä pysynyt. Se levisi muutamassa tunnissa niin ylä- kuin alaluomillekin ja ripsien päät kääntyivät alaspäin.

Haluan kuitenkin, että ripseni näyttävät niin luonnollisilta kuin nyt ripsienpidennysten kanssa voi näyttää. En halua, että kilometrin päähän näkyy, että ripseni ovat pidennetyt vaan haluan vain viimeistellyn lopputuloksen helposti. Toimivan ripsivärin kanssa se olisikin helppoa ja olen hieman kateellinen niille, joiden ripsille ripsarit toimivat.

 

 

Eniten tykkään kuitenkin ripsienpidennysten kanssa siitä, että meikkituotteita ja -tarvikkeita kuluu vähemmän. En tarvitse ripsentaivuttimia enkä ripsiväriä. Arkimeikkiin tarvitsen vain meikkipohjaa varten meikkivoiteen sekä peitevoiteen, aurinkopuuterin ja poskipunan. Meikkiin kuluu aamulla aikaa ehkä kaksi minuuttia kun ilman pidennyksiä ripsien kanssa saa nyhrätä vartin.

Nämä nyt toki ovat ihan hölmöjä ongelmia, mutta poden huonoa omaatuntoa siitä, että minulla on pidennykset ripsissäni. Tiedostan sen, että liima sisältää hurjan paljon myrkkyjä (osa jopa lyijyä!) ja lisää kemikaalikuormaani ihan valtavasti. Ripsienpidennysten ylläpitoon kuluu myös sievo summa rahaa, joten halvemmallakin pääsisi ripsarin kanssa.

Itse en ole koskaan oireillut pidennyksistä tai liimasta mitenkään. Silmäni eivät ole koskaan edes esimerkiksi punoittaneet laiton tai huollon jälkeen, mutta eihän se poista sitä faktaa, että myrkyllistä se liima on ja joskus saatan sen kemikaaleille herkistyä vaikkei liima ihoon osukaan.

Lisäksi pidennykset rasittavat omia ripsiä tosi paljon ja pidennysten poiston jälkeen omat ripset ovat todella huonossa kunnossa vaikka kuinka muuta väitettäisi! Oman kokemuksen mukaan ainakin pidennykset vaikuttavat omien ripsien kuntoon ja ottaa aikansa ennen kuin ripset palaavat ennalleen.

Eli kyllä taas laittaa miettimään, että pitäisiköhän sitten kuitenkin vain pitäytyä siinä ripsarissa?

 

-R

 

Kommentit (4)

K
1/4 | 

Hei! Täältä blogiseuraajan näkövinkkelistä sinulla on kauniit ja ihanan aukinaiset silmät - päätitpä jatkossa niin tai näin😊. Itselläni on (onnekseni, tiedän sen) kohtuullisen pitkät ja tuuheat ripset, joten riparilla pärjää hyvin, vaikka olen miettinytkin sopivaa kohtaa elämässä kokeilla itsepidennyksiä (esim. töissä ollessani se ei oikein käy). Nykyään olen kotosalla lasten kanssa, joten monesti tuota itsekin miettinyt. Minulla myös oltava aina vedenkestävä ripsaria, sen verran helposti silmäni vuotavat (esim. tuulessa, pölystä jne.). Ripsiväreissä käytettäviin aineisiin silmäni eivät ole koskaan reagoineet, mutta tiettyihin luomiväreihin kyllä. Kosmetologiystäväni suositteli minulle, jos jotain aion, niin kannattaisi kuulemma ns. ripsipermanenttia, sillä pituutta ja tuuheutta löytyy. Oletko itse kokeillut?

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Kiitos! :) Ihana kun kirjoitit!

Olen kokeillut ripsipermanenttia, mutta minun ripsilleni se ei sopinut. Aluksi lopputulos oli ihana, mutta sitten kun ripset tulivat elinkaarensa päähän ja niitä alkoi irrota, tilalle kasvoi niitä alaspäintaipuvia ripsiä. Sitten ei enää ollutkaan kovin hyvä. Osa ripsistä siis oli nätisti taipunut ja uudet, kasvaneet, ripset sojottivat alaspäin. Sitä ei oikein saanut korjattua taivuttamallakaan! Mutta olen kyllä ihan varma, että jos ripset eivät ole tälläiset niin kuin minulla, niin permanentti toimii kyllä. Minun ripseni ovat siis ihan oikeasti alaspäintaipuvat, eivät edes suorat! Kokeile ihmeessä. :)

Mukavaa loppuviikkoa!

-R / Koti Kumpulassa

Tipi
2/4 | 

Itselläni oli ripsienpidennykset (volyyminä) varmaan noin 5 vuotta.

Olihan ne helpot ja näyttävät, mutta. Itsellä ne pysyivät hyvinä vajaa 2 viikkoa, sen jälkeen olivat jo kovin harvat.

Eli huollossa olisi pitänyt käydä 2 viikon välein - siihen kuluu pari tuntia ja tietysti paljon rahaa. Kyllästyin totaalisesti siihen. Ja sitten se pointti, että olen introvertti - ahdisti se huollossa oleminen. :D

Joten luovuin ripsistä. Olihan se aluksi outoa, kun tuntui omat ripset olevan vain tyngät, mutta äkkiä siihen tottui. Nykyään laitan irtoripset silloin, kun siltä tuntuu. 

Riika V.
Liittynyt15.9.2017
3/4 | 

Ymmärrän täysin, että huollossa käynti voi ahdistaa ja tosiaan, onhan kahden viikon huoltoväli tosi lyhyt! Oon myös miettinyt, että toimisikohan magneettiripset kuinka. Ja oppisikohan ne laittamaan paikoilleen nopeasti. Se voisi olla myös aika varteenotettava ratkaisu!

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Melkoinen ero yllä olevissa kuvissa, vai mitä? Minun ripseni todellakin ovat aivan piikkisuorat, oikeastaan jopa alaspäin taipuvat, ja kulmakarvatkin ovat harvat kuin mitkä. Vasemmassa kuvassa näyttää kuin minulla ei olisi ripsiä ollenkaan ja kulmat ovat koloja täynnä.

Nämä kaksi ominaispiirrettä saavat jokapäiväisestä arkimeikkaamisesta haastavaa ja olen koonnut tähän 4+6 vinkkiä, jotka minua helpottavat aamuisin. Jos sinulla on oma vinkkisi takataskussa niin olisi kiitollinen, jos sen haluaisit kommenttikentässä jakaa!

 

   

  Piikkisuorat ripset

  1. Ripsentaivutin. Ihan ehdoton kapistus suorille ripsille! Itse käytän taivutinta ihan joka kerta kun meikkaan. Taivutan ripset monesta kohtaa ja levitän sitten vasta ripsivärin.
  2. Mieti kaksi kertaa ennen kuin menet ripsipermanenttiin. Olen kokeillut kestotaivutusta ripsiin, mutta minulla se vain pahensi tilannetta siinä kohtaa kun uusia ripsia kasvoi. Osa ripsistä oli piikkisuorat ja osa taivutettu.
  3. Vedenkestävä ripsiväri. Minulla ainoa toimiva ripsiväri on Lumenen vedenkestävä (se sininen puteli). Muut ripsarit suoristavat ripseni samantien levityksen jälkeen. Ei auta vaikka kuinka taivuttelisi, jos ripsari on epäsopiva.
  4. Useampi kerros ripsiväriä. Levitän ripsaria pari-kolme kertaa ennen kuin olen tyytyväinen lopputulokseen.
    

   

   

  Harvat kulmat

  1. Pidä kulmat siisteinä, mutta älä nypi liikaa. Minun täytyy pitää kulmat kunnossa, jos haluan, että niitä saa jotenkin edes meikattua. Harvat karvat, jotka kasvavat kulmaluulla, nypin pois, mutta muuten en uskalla kulmiin nyppiä muotoa. Jos näitä harvoja karvoja vielä menisin nyppimään niin eihän kulmissa olisi mitään meikattavaa.
  2. Etsi juuri oikeanlainen kulmaväri. Tämä on sellainen meikkituote, joka on syytä olla kunnossa! Sellaista kulmaväriä, joka sopisi jokaiselle, ei varmasti löydy, mutta minä suosin siveltimellä levitettävää väriä. Meikkaan sillä kulmat niin, että ne ovat aavistuksen tummemmat korkeimmasta kohtaa ja minun käyttämäni väri saa olla melko tumma.
  3. Korjaa kulmien muotoa. Yritän kulmavärin avulla korjailla kulmien muotoa ja saada niistä tuuheamman näköiset. Kakkumaisella värillä sekä siveltimellä täyttelen koloja ja minun täytyy levittää väriä jokapuolelle kulmia. Kynällä kannattaa piirtää pieniä karvoja kulmien koloihin, ei värittää kulmia tasapaksuiksi.
  4. Kokeile kulmaharjaa. Harjalla saa kulmista hieman luonnollisemmat kun värin levityksen jälkeen kevyesti tasoittelee värin kulmaharjalla.
  5. Seerumilla boostia karvankasvuun. Olen jo jonkin aikaa miettinyt, että kokeilisin ripsiseerumia (ohjeet täällä) myös kulmakarvoille, mutta en ole vielä saanut kokeilua aloitettua. Kannattaisi ehkä kokeilla, jos vaikka siitä olisikin apua!
  6. Microblading. Tätä en ole vielä kokeillut, mutta olen kyllä kovasti sitä suunnitellut ja miettinyt. Taitava tekijä saisi varmasti loihdittua upeat ja ennen kaikkea luonnollisen näköiset kulmakarvat näistäkin harvakarvoista!

   

  Mukavaa torstaita kaikille! Ja pahoittelut meikittömistä kuvista, joissa iho punoittelee suihkun jäljiltä.

   

  -R

   

  Kommentit (6)

  Nanne
  3/6 | 

  Vinkkinä, että laita ensin vähän ripsaria ja taivuta sitten varovasti tyvestä, pysyy paremmin koko päivän taivutus. Itse olen tällä hetkellä ratkaisut volyymiripsillä tämän ikuisen pulman.

  Riika V.
  Liittynyt15.9.2017

  Kiitos vinkistä! Olen sillain joskus yrittänytkin, mutta sotkenut ihan kamalasti. Täytyy ehkä kokeilla joskus uusiksi, jos vielä kokeilen etsiä uutta ripsaria. :) Tällä Lumenen vedenkestävällä pysyy kyllä taivutukset tosi hyvin! En ole vielä parempaa ripsaria siihen tarkoitukseen löytänyt ja olen alkanut epäillä, etten kyllä löydäkään.

  Mulla oli myös volyymiripset melkein kymmenen vuotta ja nyt niistä sitten luovuin kun alkoi ahdistaa, etten muka pystyisi olemaan ilman niitä. Mutta joskus kyllä tulee hetkiä kun kaipaan ripsiä niin kovin paljon. ;)

  Kiitos viestistäsi ja mukavaa viikonloppua!

  -R / Koti Kumpulassa

  Vierailija
  4/6 | 

  Hei, juttu on jo puoli vuotta vanha, mutta ajattelin silti kommentoida! Minulla myös suorat ripset ja oma pelastukseni on Max Factorin Masterpiece waterproof ripsari (kultainen putkilo), ollut luottotuote jo vuosia ja kertaakaan ei ole ripset suoristuneet! Siinä myös näppärä harja, jolla saan itse helposti siistiä jälkeä. Toinen aivan ihana ripsari suorille ripsille on Max Factorin False Lash Effect waterproof, mutta siinä minun makuun vähän kömpelö harja. Nämä voittaa kaikki luksusmerkkikokeilutkin mennen tullen :)

  Riika V.
  Liittynyt15.9.2017

  Kiva kun kommentoit! 😊

  Max Factorin False Lash Effect Waterproofia olen muistaakseni joskus kokeillut, mutta Masterpieceä en. Täytyy ehdottomasti kokeilla myös se, jos se vaikka onnistuisi pitämään myös minun ripseni taivutettuina! 👍🏼

  Ihanaa päivää! 😊

  -R / Koti Kumpulassa

  Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

   

  Voisin ehkä sanoa niin, että nyt vihdoinkin minulta pääsi loppumaan synteettisen kosmetiikan meikkejä ja sain ostaa tilalle luonnonkosmetiikkaa. Tarkanmarkan naisena halusin löytää tuotteita, jotka eivät maksa maltaita, mutta kuitenkin ovat laadukkaita. Aikani selailin ja päädyin tilaamaan Avril:n  meikkituotteita, jotka ovat täyttä luonnonkosmetiikkaa.

  Avril:n kynsilakat ja käsisaippuat ovat olleet minulla entuudestaan käytössä ja ne ovat olleet niin laadukkaita, että päätin uskaltautua kokeilemaan merkin meikkijäkin. Tilasin pari luomiväriä, bb-voiteen sekä peitevärin ja hinnat näillä oli mielestäni erittäin kohtuulliset. Toki usein mietityttää, että voiko edullinen olla laadukasta, mutta monesti olen kyllä löytänyt edullisesti laadukkaita luottotuotteita.

   

   

  Luomivärit olivat ehkä sellaiset tuotteet, joita en aivan välttämättä juuri nyt olisi tarvinnut, mutta ajattelin, että näistä voisi saada monikäyttöisiä luottotuotteita. Valitsin luomivärit huolellisesti niin, että ruskea väri ei sisältänyt lainkaan helmiäistä ja oli sävyltään kylmähkö sekä niin, että tumma luumu oli sopiva niin rajauksiin kuin luomillekin. Ajattelin, että ruskeaa väriä voisi kokeilla myös kulmaväriksi.

  Tykkään siitä, että meikkituotteet ovat monikäyttöisiä. Toki osa meikeistä on sellaisia, ettei niitä voi käyttää kuin siihen yhteen tarkoitukseen, mutta kaikki mitä pystyy moneen tarkoitukseen käyttämään, on aina plussaa. Silloin ei purkkeja ja puteleita tarvitse kovinkaan paljoa ja rahaakin säästyy.

   

   

  Avril Mineraaliluomiväri
  sävy: Terre
  hinta: 6,28 euroa (norm. 7,85 euroa)

  Ecocert -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka sopii myös vegaaneille. Sävyltään Terre on mattaruskea eikä se sisällä helmiäistä. Sävy soveltuu hyvin myös kulmakarvoille ja sitä on erittäin helppo levittää. Luomivärissä on runsaasti pigmenttiä ja väriä tulee siveltimeen helposti ilman hankaamista.

   

  Avril Mineraaliluomiväri
  sävy: Prune Irisé
  hinta: 7,85 euroa

  Myöskin Ecocert -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka sopii vegaaneillekin. Sävyltään Prune Irisé on tumma luumuliila ja se sisältää hieman helmiäistä. Sävy soveltuu hyvin myös rajaukseksi ripsien tyveen ja sitä on erittäin helppo levittää. Myös tässä luomivärissä on runsaasti pigmenttiä ja väriä tulee paletista siveltimeen helposti.

   

   

  Avril Peitevoide
  sävy: Porcelaine
  hinta: 9,95 euroa

  Ecocert -sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa, jonka luonnollisten raaka-aineiden osuus on 100 prosenttia. Porcelaine on toiseksi vaalein sävy ja sopii mainiosti minun vaalealle iholleni. Koostumus on miellyttävä sekä helppo levittää ja tuote sopii niin tummille silmanalusille kuin esimerkiksi näppyjenkin peittoon. Peitevoiteen peittävyys on hyvä ja riittänyt minulla mainiosti.

   

   

  Avril BB-voide
  sävy: Claire
  hinta: 10,90 euroa

  Ecocert -sertifioitu ja vegaaninen BB-voide kosteuttaa ihoa, sävyttää sitä kevyesti tekemättä siitä maskimaista, puhdistaa ihoa, antaa suojaa ympäristön haittoja vastaan ja sisältää aurinkosuojakertoimen 10. Voide on melko juoksevaa sekä kevyttä ja levittyy sekä imeytyy iholle helposti. Voide jättää ihon mattapintaiseksi ja pysyy paikoillaan todella hyvin. Sävy Claire on melko vaalea ja sopii minun iholleni hyvin.

   

   

  Avril:n meikkituotteet vaikuttavat todella laadukkailta sekä edullisilta ja voin kyllä ihan rohkeasti suositella niitä kokeilemaan. Minulla on pian hankinnassa myös ripsiväri ja ajattelin testata Avril:n ripsaria, josko siitä olisi korvaamaan Lumenen vedenkestävä ripsari. Minun ongelmani ovat piikkisuorat, melkeinpä alaspäintaipuvat, ripset, jotka taivutuksesta huolimatta suoristuvat ripsarin levityksen jälkeen ja Lumene on ollut ainoa, joka toimii niissä.

  Minä olen Avril:n tuotteet tilannut Greendeal:n  nettikaupasta. Jokaisen yllä esittelemäni tuotteen nimi toimii linkkinä tarkempiin tuotetietoihin, jos ne kiinnostavat!

   

  -R

   

  Kommentit (0)

  Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

  Seuraa 

   

  Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

  Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

  Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

  Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

  Tervetuloa seuraamaan!

  Facebook

  Instagram

  Bloglovin

   

  Yhteydenotot:
  koti.kumpulassa@gmail.com

   


  Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

   

  Blogiarkisto

  2019
  2018
  2017

  Kategoriat