Kirjoitukset avainsanalla paraneminen

 

Neljä päivää neljänkympin kuumeessa ja kamalassa räkätaudissa vie veronsa ja laittaa varmasti naisen kuin naisen hiljaiseksi. Eilen sain antibioottikuurin ja voi tätä mahtavaa lääketiedettä - tänään jo olo alkaa tuntua aika kevyeltä!

 

 

Tänään olen ensimmäistä kertaa viiteen päivään:

 • Nukkunut kunnon yöunet. Jos siis ei lasketa kipeiden lasten aiheuttamia yöheräämisiä, vaan keskitytään vain siihen, että minä olisin pystynyt nukkumaan, jos olisin saanut nukkua.
 • Harjannut hiukset. Vähän oli takkua, mutta sain kuin sainkin ne setvittyä.
 • Syönyt kunnon ruokahalulla jopa välipaloja. Jos minulla ei ole nälkä niin silloin olen todellakin kipeänä!
 • Jaksanut leikkiä lasten kanssa. Neljä päivää vain odotin, että mies tulee töistä kotiin ja koitin pärjätä.
 • Siivonnut lelut paikoilleen eri puolilta taloa. Normaalisti sitä tulee tehtyä jatkuvasti, mutta kipeänä ei näköjään jaksanut.
 • Laittanut lastenhuoneessa tavarat paikoilleen. Tätäkin tulee tehtyä yleensä ainakin kymmenen kertaa päivässä.
 • Avannut minulle saapuneen postipaketin. Yleensä revin paketit auki heti, mutta nyt tämä sai odotella eteisessä kaikessa rauhassa.
 • Käyttänyt suihkussa kuorintaa. Käytän normaali olotilassa sitä joka päivä, mutta kipeänä jo suihkuunkin raahautuminen on ollut työn ja tuskan takana, joten kuorinta on pysynyt hyllyllä.
 • Pystynyt hengittämään. Vaikka kuinka lääkärille sanoin, että hyvin kulkee henki, nyt huomaan, että ei muuten todellakaan kulkenut!

 

 

Vielä en ole kuitenkaan:

 • Poistunut kotoa lääkäriä lukuunottamatta. Kyllä, liian monta päivää neljän seinän sisällä ja ulkonakin on kaiketi aurinko paistanut.
 • Meikannut. Tätä on kyllä huolestuttavaa ihmiseltä, joka normaalisti meikkaa aina.
 • Käynyt ripsihuollossa. Maanantai piti olla ripsihuoltopäivä, mutta kuume esti sen, joten nyt on ripset mennyttä.
 • Lekotellut kylpyammeessa. Meillä on uusi kylpyamme ja olen ollut sen verran horkassa, että sinne en ole pystynyt menemään. Suunnitelmissa kuitenkin on pitkä, kuuma, kylpy ja lasillinen kylmää proseccoa!

 

Antibiootteja parjataan paljon ja itsekin olen sitä mieltä, että turhaan niitä ei kannata syödä. Mutta olen todiste siitä, että oikeassa tilanteessa ne todella toimivat!

 

-R

 

Kommentit (3)

Torey
1/3 | 

Antibiooteille todellakin on paikkansa! Kun olin angiinassa 1,5 vuotta sitten, niin kyllä siinä lääkkeet oli pelastus! Kun ei meinannut päästä sängystä ylös, eikä kurkkukivun takia saada edes nesteitä alas ja kuume huiteli 39, niin kyllä siinä tarvittiin jo vahvempia lääkkeitä. Penisilliini alkoi auttaa parissa päivässä niin, että sain sängyssä makaamisen ja vessassa käymisen lisäksi jo siirryttyä sohvan puolellekkin. Lisäksi vedin vuorotellen buranaa ja panadolia + kiedoin kurkun ja pään ympärille pakkasessa olleita kauratyynyjä. Se parin päivän päänsärky oli jotain aivan järkyttävää!

Lääkäriin pääsin miehen taluttaessa ja hyvä ettei se kantamaan joutunut. 😅

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

En kyllä muista minäkään, koska olisin ollut näin kipee! Se korkee kuume jo yksinään vie kaikki voimat, mutta onneksi antibiootti alkoi vaikuttaa tosi nopeesti. 👍🏼

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram