Kirjoitukset avainsanalla some

 

Minun elämäni ei todellakaan ole täydellistä ja väitän, että täydellisyyttä ei ole olemassakaan ihan oikeassa, jokapäiväisessä, elämässä tai parisuhteessa. Aina välillä on elämässä kuin elämässä huonoja hetkiä ja kurjia juttuja, mutta eivät ne silti tee elämästä huonoa.

Kenenkään elämä ei varmasti ole täydellistä enkä usko, että kukaan voi elää niin siloiteltua elämää tai parisuhdetta kuin joskus esimerkiksi Instagramissa  näkyy. En usko, että yltiöpositiiviset ja viimeisen päälle ihanat Instagram -tarinat tai muut somepäivitykset ihan oikeasti olisivat koko totuus jonkun ihmisen elämästä. Nehän ovat yleensä niitä elämän parhaita hetkiä ja asioita, joita halutaan tuoda esille.

Esimerkiksi en usko, että kenenkään parisuhde on täydellinen tai koti aina viimeisen päälle siisti. Eikä se haittaa! Kyllä minäkin siihen siloitteluun sorrun. En halua päivittää negatiivisia juttuja someen vaan haluan keskittyä kivoihin asioihin. En halua yleensä julkaista itsestäni aivan totaalisen räjähtänyttä kuvaa ilman meikkiä enkä halua myöskään kuvata sotkuista kotia. Miksi ihmeessä haluaisin?

 

 

Haluan muistaa, että se ihailemani Insta-tili ei ole koko totuus kenenkään elämästä vaan usein ehkä jopa illuusio siitä, millainen haluaisi elämänsä olevan. Elämä kun ei voi olla täydellistä vaan aina välillä joku menee mönkään! Ja niinhän sen kuuluu ollakin. En halua alkaa vertailla elämääni kenenkään somepäivityksiin enkä halua, että kukaan vertailee omaansa minun someeni. Inspiroituminen on asia erikseen ja siinähän esimerkiksi Instagram on ihan huippu!

En halua käyttää energiaa täydellisen elämän tavoitteluun kun sellainen ei vain yksinkertaisesti ole mahdollista. En halua vertailla elämääni kenenkään somesiloiteltuihin tarinoihin vaan haluan keskittyä siihen, mikä kaikki meillä on hyvin. Älkää ymmärtäkö väärin, rakastan somea ja varsinkin Instagramia, mutta selailen sitä kyllä todella kriittisesti. Tiedän, että se on usein vain hyvin pieni osa totuutta varsinkin, jos kaikissa päivityksissä kaikki on aina niin kovin ihanaa.

 

 

Minun mielestäni meidän elämä, parisuhde ja arki ovat epätäydellisen ihania juuri näin! Ei elämän tarvitse olla somesiloitellun täydellistä ollakseen ihanaa ja kaunista. Ei todellakaan! Koti saa olla välillä sotkuinen, arki kaoottista ja parisuhdekin kestää satunnaiset riidat. Ne ovat elämää. Meidän elämäämme! Nautitaan niistä.

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram