Kirjoitukset avainsanalla joulukoristeet

 

Viides päivä joulukuuta ja meillä alkaa olla jo koristelupuoli sekä joulufiilis kohdillaan! Vielä on pari viikkoa aattoon, mutta me todellakin tykätään joulusta! Tonttukin oli jo tuonut ekan paketin kuusen alle ja kirjeitä on jätetty puolin ja toisin.

 

 

Mutta eihän se nyt niin ole, että ne koristeet joulun tekevät vaikka minuun ne kyllä joulumieltä tuovatkin. Ihan eri fiilis olisi, jos edelleen rämmittäisiin tätä pimeintä kautta ilman jouluvaloja tai -koristeita. Tunnelma on niin paljon lämpimämpi ja kotoisampi kun joulukoristeet ovat paikoillaan ja valoja vähän jokapuolela. Huomasitteko muuten meidän takapihan terassilla asustelevan poron? Arvatkaa tykkääkö lapset! Uudella terassilla oleva valaistu kuusikin on aika ihana ihan aikuisenkin mielestä.

Joulu on ihanaa yhdessäolon aikaa! Ihanaa kun on lomaa ja sadaan olla yhdessä perheen kanssa. Ei ole kiire minnekään. Huomenna vieteään Itsenäisyyspäivää ja se katkaisee tämän viikon mukavasti. Sitten on enää kaksi kokonaista viikkoa ja on jouluaatto. Nopeasti se taas sieltä tulee ja pian onkin jo uusivuosi. Sitten nämä päivätkin alkavat pidetä ja valoa on taas ihan huomaamatta yhä enemmän ja enemmän. Kyllä se tämäkin kaamosaika taas tästä!

 

-R

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Meillä alkoi kuulkaas viikonloppuna joulu ihan virallisesti! Kun kerran alkoi joulukuu niin sai joulukoristeetkin tulla sisään. Kuusi on ikivanha tekokuusi, mutta ajaa vielä asiansa. Se on loppuviimeksi niin täynnä koristeita, ettei koko kuusta kunnolla niiden takaa näe. Itse haaveilen ihanan hillitystä joulukuusesta turkoosein koristein, siis sellaisesta beach house -tyylisestä, raikkaasta, koristelusta, mutta se sai tänäkin vuonna väistyä lasten kuusen tieltä. Ja voi elämä, sitä iloa, jonka kuusen koristelu taas toikaan mukanaan!

 

 

Kuuseen laitettiin aivan kaikki koristeet, joita laatikoista löytyi ja se on siis aivan täynnä! Ensin ajattelin, että poistan salaa koristeita sieltä, mutta olkoon! Se on koristelijoidensa näköinen kuusi ja ihan täydellinen niin.

 

-R

 

Kommentit (2)

Torey

Vähän ku meiän piparkakkutalo kun lapset sai koristella. Mielummin överit ku vajarit! Mutta onhan se hieno! 😊

Meillä kuusi haetaan mökin metsästä vasta vähän ennen aattoa ja sitten koristelemassa onkin 3 sukupolvea. 😊

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Joo, eihän tossa muovikuusessa ole sitä ihanaa tunnelmaa ja ennen kaikkea tuoksua, jota oikeassa kuusessa on! 😊

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joogahullu luonnonkosmetiikkafani, joka ei ihan vielä osaa letittää hiuksiaan, hänen miehensä ja heidän kahdeksanvuotias tyttärensä, neljävuotias pikkuveli sekä kaksivuotias pikkusisko.

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät osoitteesta:
http://www.lily.fi/blogit/koti-kumpulassa

 

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat