Kirjoitukset avainsanalla marmori

 

Keittiö sai osakseen palan marmoria (jonka tarpeellisuutta mies ei ymmärtänyt alkuunkaan) kun pääsin pyörähtämään Tigerissa sillä aikaa kun ekaluokkalainen oli lauantaina ystävänsä synttäreillä. Minä näin marmorinpalan tarpeellisuuden ja käytännöllisyyden heti! Se on kaunis, kestää kuumaa, sen päällä voi leikata ja se on helppo pitää puhtaana. Siis täydellinen lisä keittiöön!

 

 

Pikkupoika oli vaatinut jokunen aika sitten Ikeassa, että äidille täytyy ostaa kukka. Tämmöisen ihanan viikunapuun (?) hän oli sitten valinnut ja onhan se kyllä kaunis!

 

 

Minulla on pienoinen kriisi keittiön suhteen, sillä haluaisin vaihtaa meidän kaappien ja laatikoiden ovet. Mutta näissä ei ole mitään vikaa, joten se olisi ehkä hölmöä rahantuhlausta! Näissä kuvissa ei näy kuin toinen puoli keittiöstä, mutta toisella seinällä on kaappeja ja laatikoita lisää ylhäällä ja alhaalla. Lisäksi minua ahdistaa kun keittiö on niin pimeä. Ja valoahan sinne ei luonnosta tule lisää seuraavaan puoleen vuoteen ainakaan!

 

 

Saa nähdä kauanko tuo ihana kasvi pysyy hengissä. Viikon se on jo meillä sinnitellyt, mutta minä en ole mitenkään viherpeukalo vaan aivan surkea näissä kukkahommissa niin sisällä kuin ulkonakin. Koitan kasveja muistaa aina silloin tällöin kastella, mutta jotenkin sekin menee väärin. Osa on saanut liikaa vettä ja osa liian vähän. Mutta jatketaan harjoituksia. Ehkäpä se siitä alkaa sujua!

 

-R

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram