Kirjoitukset avainsanalla ihonhoito

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
*) tuotteet saatu: Waku Organics

 

Ihoni on ongelmallinen tapaus. Se on välillä rasvainen, välillä kuiva, välillä siinä on ollut suunympärysihottumaa ja välillä aikuisiän aknea. Suunympärysihottuma oli viheliäinen sekä erittäin hankala saada kuntoon ja aikuisiän aknen hoitoon tarvittiin lääkärin määräämiä reseptivoiteita. Ihan kunnossa se ei vieläkään ole, mutta hallinnassa onneksi.

Ja tosiaan, tämä oikuttelevani ihoni asettaa ihonhoitotuotteille melko kovat vaatimukset. Kaikki tuotteet eivät yksinkertaisesti iholleni sovi ja usein tuntuu, että ne tuotteet, jotka iholleni sopivat, ikään kuin menettävät tehonsa ajan kanssa. Tai ehkäpä ihoni tottuu tuotteisiin, en osaa sanoa! Tästä syystä olenkin joutunut vaihtelemaan käyttämiäni tuotteita, sillä en halua ihoni kunnon taas huononevan totuttuaan käytössä oleviin tuotteisiin.

Toisaalta, ei se uuteen tuotteeseen vaihtaminenkaan aina tarkoita sitä, etteikö ihon kunto romahtaisi. Joka kerta kun ottaa uuden tuotteen tai tuotesarjan käyttöön, saa pelätä, että miten iho reagoi. Nyt näihin tässä postauksessa esiteltyihin tuotteisiin oma ihoni onneksi reagoi hyvin eikä sen kunto päässyt aknen eikä suunympärysihottumankaan osalta romahtamaan.

Tuotteet saa helposti ja nopeasti tilattua Waku Organicsin nettikaupasta.

 

 

Gyada Renaissance Purifying Micellar Water ja Renaissance Micellar Cleansing Gel Wash

Gyada Renaissance Purifying Micellar Water misellivesi sopii epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle, mutta myös omalle sekaiholleni se on käynyt hyvin. Se on koostumukseltaan kevyt ja ohut, mutta se poistaa kuitenkin iholta helposti meikin. Iho jää raikkaaksi ja pehmeäksi, eikä misellivesi ole kuivattanut ainakaan omaa ihoani. Misellivesi sisältää takiaista, timjamia, salviaa, taikapähkinää sekä aloeta ja se puhdistaa, raikastaa sekä rauhoittaa ihoa.

Gyada Renaissance Micellar Cleansing Gel Wash kasvojen puhdistusgeeli on myös ollut omiaan minun sekaiholleni. Se sopii myös epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle hyvin, sillä se irrottaa iholta epäpuhtaudet. Käytän puhdistusgeeliä ennen ihollani misellivettä, jolla puhdistan iholta meikit ja vasta sen jälkeen puhdistan kasvot puhdistusgeelillä. Geeli sisältää luonnonmukaista salviaa, taikapähkinää sekä aloeta ja se tekee ihosta pehmeän ja raikkaan kuivattamatta ihoa.

 

 

Gyada Purifying Face Mask

Rasvoittuvalle iholle soveltuva Gyada Purifying Face Mask puhdistaa ja hoitaa rasvoittuvaa ihoa. Gyadan kertakäyttönaamio sisältää aloe veraa, takiaista ja propolista, jotka kaikki tasapainottavat ihon toimintaa. Kangasnaamio on biohajoava, 100 % selluloosaa, ja se koostuu luonnollisista ainesosista sekä luomuraaka-aineista ja on nikkelitestattu.

Kangasnaamio levitetään puhtaalle sekä kuivalle kasvojen iholle ja sen annetaan vaikuttaa kasvoilla noin 15 minuuttia. Sitten kangasnaamio poistetaan ja itse olen hieronut loput aineesta iholle. Sen jälkeen olen vielä huuhdellut kasvoni.

 

 

Gyada Replumping / Lifting Eye Patch

Silmänalusille tarkoitettu silmänalusnaamio sisältää kaksi 100 % selluloosalappua, jotka asetetaan silmänalusille. Gyada Replumping / Lifting Eye Patch silmänalusnaamio sisältää botox-tapaisen peptidisekoituksen, anti-age komponentin, hyaluronihappoa ja gingsengiä. Biohajoava kangas koostuu luonnollisista luomuraaka-aineista ja naamio sopii hyvin tasoittamaan ilmejuonteita. Luonnollisten peptidien ansiosta naamio auttaa tasoittamaan ryppyjä ja kohottamaan ihoa. 

Silmänalusnaamiolaput levitetään puhtaille sekä kuiville silmänalusille ja annetaan vaikuttaa kasvoilla noin 15 minuuttia. Sitten kangasnaamio poistetaan ja itse olen lopuksi hieronut loput aineesta iholle, kuten teen myös koko kasvojen kangasnaamion kanssa. Sitten olen vielä huuhdellut kasvoni huolelllisesti.

Naamiot ovat ihanaa hemmottelua kasvoille ja varsinkin näin pimeänä vuodenaikana piristävät mieltä sekä kasvoja kummasti!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Weledan Skin Food -sarjaan kuuluu alkuperäisen monitoimivoiteen lisäksi nyt myös muita upeita voiteita.

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
*) tuotteet saatu pr-näytteinä

 

Vihreätuubinen Weledan Skin Food* -voide taisi olla ihan ensimmäinen kosketukseni luonnonkosmetiikkaan. Muistan kun sain sitä testattavakseni ja olin ällikällä löyty siitä, että luonnonkosmetiikkavoide voi olla niin toimivaa ja monikäyttöistä. Muistan silloin ajatelleeni, että Skin Food* on ikään kuin luonnollinen Bepanthen.

Aluksi Weledan Skin Foodeja oli vain yksi, mutta nykyään niitä on koko sarja. Alkuperäisen voiteen lisäksi löytyy voide huulille, kevyempi voide esimerkiksi käsille sekä vartalovoi vartalon iholle. Minun luottotuotteisiini sarjasta kuuluvat alkuperäinen Skin Food* -voide, Skin Food Lip Balm* -huulivoide ja Skin Food Light* -voide.

 

 

Alkuperäinen Weleda Skin Food*

Weleda Skin Food* on meidän perheen luottovoide. Meillä sitä käytetään melkeinpä kaikkeen mahdolliseen! Aina kun on joku pikkuinen ihottuma, haava tai kuiva läiskä jossain, laitetaan Skin Foodia*. Ennen käytin näissä tilanteissa Bepanthenia, mutta Skin Food* on korvannut sen jo monta vuotta. Skin Food onkin Weledan myydyin voide ja sitä on valmistettu vuodesta 1926 asti!

Skin Foodin* koostumuskin on hyvin bepanthenimainen eli todella runsas. Koostumusta on hankala selittää, mutta jos olet käyttänyt sitä paksumpaa Bepanthenia, tiedät, mitä tarkoitan. Tuoksu tosin Skin Foodissa* on voimakkaampi kuin Bepanthenissa, mutta itse pidän tuoksuista, joten minulle se sopii.

Weledan Skin Food* on todella hoitava voide ja se on toiminut meillä erinomaisesti juuri erilaisten ihoärsytysten ja kuivan ihon hoitoon. Minä tykkään käyttää Skin Foodia* myös huulivoiteena ja jotkut tykkäävät käyttää sitä kasvoilla myös highlighterina eli korostusvoiteena.

Skin Foodin* sisältämät lanoliini, auringonkukkaöljy ja mehiläisvaha sekä keto-orvokin, kamomillan ja kehäkukan kasviuutteet hoitavat kuivaa ja herkkää ihoa hyvin tehokkaasti. Skin Foodin* sisältämä lanoliini sitoo itseensä merkittävän määrän vettä, joten se on omiaan kuivalle ja karhealle iholle.

 

 

Weleda Skin Food Light*

Weleda Skin Food Light* on alkuperäisen Skin Food* -voiteen kevyempi versio, joka myöskin ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Skin Food Light* on lńimensä mukaan koostumukseltaan kevyempää kuin perinteinen Skin Food*. Se imeytyy ihoon nopeasti, joten se sopii ihan loistavasti esimerkiksi käsivoiteeksi rutikuiville käsilleni.

Skin Food Light* sisältää myöskin auringonkukkaöljyä ja keto-orvokin, kamomillan ja kehäkukan uutteita sekä mehiläisvahaa ja sheavoita, joten sekin on erittäin hoitava voide. Se sisältää myös lanoliinialkoholia, joka on omiaan kuivalle iholle. Lanoliinialkoholi on valmistettu lanoliinista eikä se siis ole ihoa kuivattava alkoholi niin kuin helposti saattaisi luulla. 

Tuoksu Skin Food Lightissa* on sama kuin alkuperäisessäkin Skin Foodissa* ja olen tykännyt tämän voiteen kevyestä koostumuksesta sekä hoitavista ominaisuuksista erittäin paljon! Omat käteni ovat niin kuivat, että ne vaativat todella tuhdin voiteen, jotta pysyvät kunnossa. Skin Food Light* on ollut juuri sellainen!

 

 

Weleda Skin Food Lip Balm*

Olen käyttänyt alkuperäistä Skin Foodia* huulivoiteena ja itseasiassa minulle on ollut sitä varten pienempi tuubi meikkipussissa aina mukana. Nyt saatavilla on myös ihan varta vasten huulille tarkoitettu Skin Food Lip Balm*. Se on pienessä tuubissa, josta sitä on näppärä levittää suoraan huulille.

Weleda Skin Food Lip Balm* suojaa ja hoitaa huulia erittäin tehokkaasti ja jättää huulille mukavan kiillon. Voide* on väritön ja tuoksuu samalle kuin muutkin Skin Foodit. Huulivoide* sisältää Skin Foodeille tutut tehoaineet, jotka todella hoitavat tehokkaasti huulia silloin kun ne hoitoa kaipaavat.

Weleda Skin Food Lip Balm* on todellinen luottohuulirasvani ja se kulkee aina laukussa mukanani!

 

 

Tämä Weledan Skin Food -kolmikko* on omaan käyttööni tullut jäädäkseen ja perinteinen Skin Food* pysyy edelleen koko perheen luottovoiteena. Sitä levitellään jatkossakin kaikille rohtumille, ihottumille ja kuiville alueille. Skin Food* -voide oli muuten ennen metallituubissa, mutta nykyään se on onneksi pakattu ekologisempaan muovituubiin.

Mukavaa viikkoa kaikille!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Weleda Pomegranate Regenerating Body Oil on ehdoton lemppari-ihoöljyni vartalon iholle.

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
*) tuote saatu pr-näytteenä

 

Minun ei tule kovinkaan paljoa rasvailtua tai öljyiltyä vartaloni ihoa. Minun tulee kuitenkin kuureittain käytettyä mikroneulausta vartalon iholle ja sen jälkeen olen hoitanut ihoani luonnonkosmetiikan vartaloöljyillä. Otsikko lupaa paljon, mutta Weleda Pomegranate Regenerating Body Oil* on todellakin aivan mahtava tuote, jota voin suositella lämpimästi! 

Minun on pitänyt tästä upeasta löydöstä kirjoittaa jo todella pitkään, mutta asia on vain aina jäänyt ja jäänyt. Nyt kuitenkin sain kuvat kaivettua koneen syövereistä esiin ja jaan omat kokemukseni tästä ihanan uudistavasta vartaloöljystä*. Olen sitä käyttänyt mikroneulauksen kaverina kuuriluonteisesti ja se on sopinut hommaan kuin unelma.

 

 

Weleda Pomegranate Regenerating Body Oil*

Weleda Pomegranate Regenerating Body Oil* on hieno, ihoa uudistava öljy, joka sisältää granaattiomenan siemenöljyä sekä jojoba-, seesami- ja macadamiaöljyjä. Luonnonmukainen vartaloöljy* sopii loistavasti ikääntyvälle iholle, sillä se uudistaa ja kiinteyttää ihoa hyvin tehokkaasti. Vartaloöljy* on antioksidanttinen ja se sisältää runsaasti puhtaita eteerisiä öljyjä.

Weleda Pomegranate Regenerating Body Oil* stimuloi solujen uusiutumista ja suojaa ihoa kuivumiselta sekä ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Se tasoittaa sekä kiinteyttää ihoa ärsyttämättä sitä ja öljy* sopiikin myös herkälle iholle. Kuten kaikki Weledan tuotteet, on tämäkin vartaloöljy* sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Pomegranate Vartaloöljyn* tuoksu on mielestä aivan hurmaava! Siinä sekoittuvat hedelmäisen raikas appelsiinin tuoksu sekä ihanan makeat davanan ja vaniljan vivahteet. Öljy* imeytyy ihoon nopeasti eikä iho jää ällöttävän öljyisen tuntuiseksi vaan ihanan pehmeäksi ja kimmoisaksi. Ja hurmaavan tuoksuiseksi, totta kai!

Weledan sivuilta löytyy lisää tietoa tästä upeasta öljystä ja sitä myyvät ainakin Sokos, Stockmann, Kicks, valikoidut apteekit, verkkokaupat sekä eko- ja luontaistuotekaupat.

 

 

Mikä mikroneulaus?

Mikroneulaus on erinomainen tapa stimuloida ihon kollageenituotantoa sekä kiinteyttää ja tasoitta ihoa. Mikroneulaus tasoittaa arpia, venytysjälkiä, selluliittiä sekä ihon koostumusta. Itselläni on käytössä Swiss Clinicin Skin Roller Boby -mikroneulausrulla, mutta esimerkiksi Puhdas+ tekee rollereita myös.

Mikroneulauksessa iholle rullataan tuhansia pieniä reikiä, joiden avulla iholle levitettävät tehoaineet imeytyvät paremmin. Skin Roller Body -mikroneulausrullassa on 1 200 hopeapäällystettyä mikroneulaa, jotka on valmistettu japanilaisesta kirurginteräksestä. Neulojen pituus ja etäisyys toisistaan on optimoitu vartalon iholle sopiviksi.

Kun rolleria rullataan iholla, aiheutuu siihen mikrovaurio, joka käynnistää ihon luonnollisen paranemisreaktion. Tämän tuloksena ihon kollageenin, elastiinin ja uusien ihosolujen tuotanto stimuloituu.

 

 

Sekä Weledan Pomegranate Regenerating Body Oil* että mikroneulaus ovat sopineet omalle iholleni todella hyvin! Olen pyrkinyt hoitamaan ihoani tällä yhdistelmällä niin, että mikroneulaan sekä öljyän ihoani viitenä päivänä ja sitten pidän viiden päivän tauon. Toki kiireisessä arjessa ei aina ehdi rullailla ja öljyillä, mutta yrittää aina voi!

Olen kirjoitellut mikroneulauksesta ennenkin ja alla olevien linkkien kautta löytyvät aiemmat postaukseni aiheesta.

 

Ihanaa viikkoa kaikille!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Blogi sai tänään uuden bannerin ja maanantaista lähtien tänne löytää blogiyhteisön sijaan suoraan blogivalikon kautta. Siinä on mielestäni muutama hyvä syy laittaa pystyyn arvonta!

Ajattelin arpoa Dr. Hauschkan Ihokuuri N -pakkauksen, joka sisältää 10 yöhoitona käytettävää ampullia. Ihokuuri N on rasvaton, elvyttävä tehohoito, joka sopii kaikille ihon kunnoille. Se antaa ihon hengittää ja aktivoi ihon toimintakykyä. Sen sisältämä rohtokasviyhdistelmä edistää ihon luonnollista uusiutumisprosessia.

Dr. Hauschkan sivuilta löytyy lisää tietoa Ihokuurista sekä merkistä itsestään. Dr. Hauschkan sivuille pääset tästä linkistä.

 

 

Ihokuuri N sisältämä taikapähkinän, madonnaliljan ja hopean yhdistelmä tukee yöllä tapahtuvaa ihon uusiutumista ja säätelee ihon aineenvaihduntaa. Kuiva iho löytää taas terveen rasvakosteustasapainonsa, herkkä iho vahvistuu sekä rasvaisen ja epäpuhtaan ihon liiallinen talin muodostus vähenee.

Ihokuuria käytetään normaalin yöhoidon sijasta. Sitä suositellaan käytettäväksi 28 päivän ajan, joten jos tuote tuntuu sopivan iholle hyvin, kannattanee jatkaa kuuria näiden ampullien jälkeenkin. Dr. Hauschkaa myydään ainakin Sokoksilla sekä useissa nettikaupoissa, joten merkin saatuvuus on melko hyvä.

Dr Hauschkan ihonhoitotuotteet ovat ainutlaatuisia ja tehokkaita. Niiden tarkkaan valitut sekä biodynaamisesti viljellyt ja luomulaatuiset rohtokasvit tukevat ihon kykyä uusiutua ja hoitaa itseään. Tuotteet ovat sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa eivätkä ne sisällä synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, silikoneja eivätkä PEG-yhdisteitä.

 

 

Arvontaan voit osallistua Instagramissa (@kotikumpulassablogi) tai kommentoimalla tähän postaukseen, että olet mukana. Voittomahdollisuudet voit myös tuplata osallistumalla arvontaan molemmissa! Instagram-profiilistani löydät ohjeet kuinka osallistua arvontaan siellä.

Suoritan arvonnan keskiviikkona 14.8. klo 18.00. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti, joten muistathan blogia kommentoidessasi ilmoittaa sähköpostiosoitteesi (näkyy vain minulle). Arvonnasta vastaan vain minä eikä siinä ole mukana muita osapuolia.

Onnea arvontaan!

 

-R

 

Kommentit (67)

Karolina Riihinen
9/67 | 

Oi, mikä arvonta! Mukana ihan ehdottomasti! Ja onnea uudesta bannerista!

Jonskubansku
25/67 | 

Kuulostaisipa hyvältä tämmöinen tehokuuri, josko sillä saisi kotiäidin ihoa vähän eheytettyä :)

Vierailija
37/67 | 

Pilates- ja luonnonkosmetiikka fani, joka vasta löysi blogisi.

Nopsasti vilkaistuna ihana sisustus ja mikä koira, pitää tutkailla paremmin postauksiasi. 

Dr. Hauschkassa ei ole muuta huonoa kuin nimi, jota en osaa kirjoittaa :) Ihana, luotettava, aito, luomumerkki.

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Kiitos ja ihanaa kun löysit tänne! :) Totta, Dr. Hauschka on tosi hankala kirjoittaa. Mun tulee näppäiltyä todella monesti ihan vaan, että Dr. Hauska! :D Mutta muuten on kyllä mahtava merkki. Onnea arvontaan!

-R / Koti Kumpulassa

Airi123
40/67 | 

Ihanaa, olisipa nyt onnea. Minäkin tykkään raikkaasta bannerista. Hyvää alkanutta elokuuta sinulle ja blogin lukijoille.

Katri+
52/67 | 

Mukana ollaan! Olen tätä pyöritellyt kaupassa, mutta liian kalliin hinnan takia on jäänyt ostamatta. Toivottavasti onni osuisi nyt kohdalle, sillä Dr. Hauschkan tuotteet sopivat muuten omalle herkälle ruusufinni-iholle :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram