Kirjoitukset avainsanalla Arvonta

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
tuotteet saatu
 

Meillä juodaan hiilihapotettua kivennäisvettä monta litraa päivässä. Tai pitää ehkä sanoa, että juotiin, sillä nykyään meillä hiilihapotetaan ihan vain meidän omaa hanavettä SodaStream Source -laitteella.

SodaStream on auttanut meidän perheen eroon siitä pullojen kantamisesta kaupasta kotiin sekä tietenkin vähentänyt hurjan paljon meidän pullonpalautusrumbaa. Enää ei tarvitse kuljettaa montaa kassillista pulloja kauppaan takaisin vaan tosiaan, vesi hiilihapotetaan kotona SodaStream -pulloihin. Vaikkaan, että myös ympäristö kiittää!

Saan yhdessä SodaStreamin kanssa arpoa blogini lukijoiden kesken yhden SodaStream Spirit -laitten ja My Only Bottle -pullon. Ohjeet arvontaan löytyy tämän postauksen lopusta, mutta tässä ensin meidän kokemuksiamme SodaStreamistä. 

 

 

SodaStreamillä eroon pullorumbasta

Alkuun ajattelin, että mitenköhän meidän käy? Totummeko käyttämään SodaStreamiä vai onko meillä vain yksi kodinkone lisää tilaa viemässä keittiön tasolla? Ja toisaalta, maistuisiko hanavesi hiilihapotettuna yhtä hyvältä kuin kivennäisvesi?

Kävi kuitenkin niin, että SodaStream on ollut meillä ihan jatkuvassa käytössä eikä meillä ole ollut tarvetta enää ostaa kuplavettä kaupasta. Suomalainen hanavesi maistuu kuitenkin niin hyvälle ihan jo sellaisenaan, joten onneksi myös hiilihapotettuna se on yhtä hyvää kuin valmiiksi hiilihapotettu kivennäisvesikin.

Olen törmännyt muutamaan otteeseen hanaan asennettaviin vedensuodattimiin ja olenkin miettinyt, että olisikohan sellainen tarpeellinen? Paljon on ollut puhetta vesiputkien huonosta kunnosta sekä niiden likaisuudesta ja itseänikin joskus mietityttää kaikki kemikaalit, joita hanavedessä mahtaa ollakaan.

 

 

Kuinka SodaStream toimii?

SodaStream hiilihapottaa veden hiilidioksidisylinteristä, joka on laitteen takaosassa. Se on todella helppo laittaa paikoilleen ja kun se tyhjenee, käydään se täyttämässä lähimmällä jälleenmyyjällä. Meillä se on lähi-Cittarin R-Kioski, jonne on vain muutama kilometri matkaa.

SodaStream -pullo täytetään merkkiviivaan asti hanavedellä ja napsautetaan näppärästi Snap lock -toiminnon ansiosta paikoilleen sekä pois ilman pullon kiertämistä. Sitten vesi hiilihapotetaan painamalla laitteen etuosan hiilihapotuspainiketta alaspäin. Meidän Source -laitteessa painike pidetään alhaalla niin kauan, että haluttu hiilihappotaso on saavutettu.

Sourcen led-valot kertovat hiilihappotason, joten veden hiilihappoisuus on todella helppo määritellä. Led-valojen ansiosta vesi on siis juuri oikeanlaista. Minä itse tykkään, että vedessä saa olla reippaasti hiilihappoa, joten meillä hiilihapposylinteri kuluu loppuun tietenkin nopeammin kuin silloin, jos vettä ei hiilihapota niin runsaasti.

Kun vesi on hiilihapotettu, sekaan voi lisätä SodaStream -juomatiivisteitä oman maun mukaan. Tämä ei tietenkään ole pakollista, jos haluaa vain pelkkää kuplavettä. Saatavilla on todella paljon erilaisia makuvaihtoehtoja, joilla voi valmistaa niin limpparia kuin sitten makuvettäkin. Kirjoittelen meidän lempparimauista vielä oman postauksen, ettei tästä tule ihan maratoni!

 

 

Kuplavesi mukaan My Only Bottle -pullolla

Ennen SodaStream Source -laitteen muuttamista meille, oli minulla tapana ottaa aina kotoa lähtiessäni pieni pullo hiilihapotettua kivennäisvettä mukaan. Niin teen edelleen, mutta nyt vain kertakäyttöpullo on vaihtunut SodaStream My Only Bottle -pulloon.

Minulla on aina jääkaapissa kylmää vettä, jota kaadan My Only Bottle -pulloon ja hiilihapotan sen mukaani. Ja itseasiassa jopa mieskin on aamulla töihin lähtiessään ruvennut ottamaan mukaan pullollisen kuplavettä My Only Bottlessa.

Lapset käyttävät My Only Bottleja myös ihan vesipulloina reeneissä ja kerhossa. He ovat tykänneet niistä kovin, sillä korkki on helppo avata ja sulkea kokonsa ansiosta. Värit tietenkin ovat myös lasten mieleen ja nauhasta pulloja on helppo kantaa.

My Only Bottle -pullojen ansiosta meillä ei oikeastaan muita pulloja enää tarvitakaan. Niihin kun tosiaan voi tehdä sen kuplaveden tai sitten laskea hanasta ihan vain tavallista vettä. Koululainen saa viikonloppuna tehdä omaan pulloonsa haluamansa limun, mutta muuten meillä on pitäydytty vedessä.

Niin, ja muuten puolen litran My Only Bottle -pullot kestävät astianpesukoneessa pesun kunhan veden lämpötila ei ylitä 70 astetta. Pullot ovat myös UV-suojattuja eivätkä sisällä PBA-muovia. Tykkään lisäksi siitä, että, jos en halua ottaa nauhallista korkkia mukaani, tavallinenkin SodaStream -pullonkorkki sopii My Only Bottle -pullooni.

 

Arvonnassa Spirit -laite ja My Only Bottle -pullo

Sitten siihen arvontaan! Onnekas voittaja saa itseleen SodaStream Spirit -laitteen sekä My Only Bottle -pullon ja voin kyllä sanoa, että on ihan mahtava paketti voitettavaksi! Laitteen mukana tulee hiilidioksidisylinteri sekä litran uudelleentäytettävä SodaStream -pullo.

Arvontaan voit osallistua Instagramissa (@kotikumpulassablogi) tai kommentoimalla tähän postaukseen, että kumpi SodaStream Spirit -laitteen väreistä on enemmän makuusi, musta vai valkoinen. Voittomahdollisuudet voit myös tuplata osallistumalla arvontaan molemmissa! Instagram-profiilistani löydät ohjeet kuinka osallistua arvontaan siellä.

Suoritan arvonnan sunnuntaina 29.9. klo 18.00. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti, joten muistathan blogia kommentoidessasi ilmoittaa sähköpostiosoitteesi (näkyy vain minulle). Arvonnasta vastaa Koti Kumpulassa -blogi yhteistyössä SodaStreamin kanssa.

Onnea arvontaan!

Kommentit (70)

Katja
14/70 | 

Meillä meni oma sodastream laite rikki noin vuosi sitten ja uutta ei olla saatu hankittua vaikka se ehjänä käytössä olikin lähes päivittäin! Joten mukana arvonnassa! Musta!

Amelie
17/70 | 

Toi on kyl hyvä laite, meillä tuo sama. Tosin hiilidioksidi pulloja siihen haetaan mielummin kotimaisia MySoda pulloja Tokmannilta.

Pirita_K
18/70 | 

Meillä ei vielä tällaista ole. Olis mahtava voittaa ♥️ Musta 💜👌🙏

Saga
19/70 | 

Kumpi tahansa väri kelpaisi, mutta ehkä kuitenkin musta paremmin tyttärelleni kenelle lupasin Soda Streamin syntymäpäivälahjaksi mutta vieläkin on hankkimatta kun sopivaa ei ole tullut vastaan ja budjettikin reistailee.. Eli mukana arvonnassa!

Emmi
24/70 | 

Meillä sama juttu, että pullovettä juodaan päivittäin, joten tämä tulisi tarpeeseen. Valkoinen sopisi meille parhaiten! :)

Nappinapa
29/70 | 

My only bottle vaikuttaa kyllä tosi näppärältä kokonsa ja tuon hihnan vuoksi, aiemmin juuri ei ole tullut Sodastream vettä otettua mukaan, kun on niin isot ja hankalat pullot kuljetettavaksi.

Meidän keittiöön valkoinen sopisi parhaiten 😊👌
🤞🍀

Jonskuliini85
32/70 | 

Musta
Hihnasta plussaa pullolle sen saisi roikkumaan vaikka vyölaukkuun näppärästi.

AiriLukija
40/70 | 

Valkoinen olisi valintani, meillä on pullorumbaa kahdesti viikossa kun juomme paljon kivennäisvettä yms.

Maisa
48/70 | 

Vichyä tulee raahattua kaupasta liikaakin. Tämä olisi ratkaisu ja musta olisi paras väri.

Niitu
56/70 | 

Meidän perhe voisi kyllä innostua kuplailemaan! Ja mukavia nämä erilaiset maustamisvinkit. Värinä mieluusti musta.

Nanni
59/70 | 

Mustana paremman näköinen, tästä laitteesta olen haaveillut jo pitkään, olisi kätevä!!! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Blogi sai tänään uuden bannerin ja maanantaista lähtien tänne löytää blogiyhteisön sijaan suoraan blogivalikon kautta. Siinä on mielestäni muutama hyvä syy laittaa pystyyn arvonta!

Ajattelin arpoa Dr. Hauschkan Ihokuuri N -pakkauksen, joka sisältää 10 yöhoitona käytettävää ampullia. Ihokuuri N on rasvaton, elvyttävä tehohoito, joka sopii kaikille ihon kunnoille. Se antaa ihon hengittää ja aktivoi ihon toimintakykyä. Sen sisältämä rohtokasviyhdistelmä edistää ihon luonnollista uusiutumisprosessia.

Dr. Hauschkan sivuilta löytyy lisää tietoa Ihokuurista sekä merkistä itsestään. Dr. Hauschkan sivuille pääset tästä linkistä.

 

 

Ihokuuri N sisältämä taikapähkinän, madonnaliljan ja hopean yhdistelmä tukee yöllä tapahtuvaa ihon uusiutumista ja säätelee ihon aineenvaihduntaa. Kuiva iho löytää taas terveen rasvakosteustasapainonsa, herkkä iho vahvistuu sekä rasvaisen ja epäpuhtaan ihon liiallinen talin muodostus vähenee.

Ihokuuria käytetään normaalin yöhoidon sijasta. Sitä suositellaan käytettäväksi 28 päivän ajan, joten jos tuote tuntuu sopivan iholle hyvin, kannattanee jatkaa kuuria näiden ampullien jälkeenkin. Dr. Hauschkaa myydään ainakin Sokoksilla sekä useissa nettikaupoissa, joten merkin saatuvuus on melko hyvä.

Dr Hauschkan ihonhoitotuotteet ovat ainutlaatuisia ja tehokkaita. Niiden tarkkaan valitut sekä biodynaamisesti viljellyt ja luomulaatuiset rohtokasvit tukevat ihon kykyä uusiutua ja hoitaa itseään. Tuotteet ovat sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa eivätkä ne sisällä synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, silikoneja eivätkä PEG-yhdisteitä.

 

 

Arvontaan voit osallistua Instagramissa (@kotikumpulassablogi) tai kommentoimalla tähän postaukseen, että olet mukana. Voittomahdollisuudet voit myös tuplata osallistumalla arvontaan molemmissa! Instagram-profiilistani löydät ohjeet kuinka osallistua arvontaan siellä.

Suoritan arvonnan keskiviikkona 14.8. klo 18.00. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti, joten muistathan blogia kommentoidessasi ilmoittaa sähköpostiosoitteesi (näkyy vain minulle). Arvonnasta vastaan vain minä eikä siinä ole mukana muita osapuolia.

Onnea arvontaan!

 

-R

 

Kommentit (67)

Karolina Riihinen
9/67 | 

Oi, mikä arvonta! Mukana ihan ehdottomasti! Ja onnea uudesta bannerista!

Jonskubansku
25/67 | 

Kuulostaisipa hyvältä tämmöinen tehokuuri, josko sillä saisi kotiäidin ihoa vähän eheytettyä :)

Vierailija
37/67 | 

Pilates- ja luonnonkosmetiikka fani, joka vasta löysi blogisi.

Nopsasti vilkaistuna ihana sisustus ja mikä koira, pitää tutkailla paremmin postauksiasi. 

Dr. Hauschkassa ei ole muuta huonoa kuin nimi, jota en osaa kirjoittaa :) Ihana, luotettava, aito, luomumerkki.

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Kiitos ja ihanaa kun löysit tänne! :) Totta, Dr. Hauschka on tosi hankala kirjoittaa. Mun tulee näppäiltyä todella monesti ihan vaan, että Dr. Hauska! :D Mutta muuten on kyllä mahtava merkki. Onnea arvontaan!

-R / Koti Kumpulassa

Airi123
40/67 | 

Ihanaa, olisipa nyt onnea. Minäkin tykkään raikkaasta bannerista. Hyvää alkanutta elokuuta sinulle ja blogin lukijoille.

Katri+
52/67 | 

Mukana ollaan! Olen tätä pyöritellyt kaupassa, mutta liian kalliin hinnan takia on jäänyt ostamatta. Toivottavasti onni osuisi nyt kohdalle, sillä Dr. Hauschkan tuotteet sopivat muuten omalle herkälle ruusufinni-iholle :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Arvonnassa luonnonkosmetiikkabrändi Urtekramin Purple Lavender -sarjan vartalokuorinta sekä kosteusvoide.

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
*) tuotteet saatu pr-näytteenä

 

Kiitoksena teille ihanat blogini lukijat, laitan pitkästä aikaa arvonnan pystyyn! Arvon synttäripäivänäni 17.7. luonnonkosmetiikkabrändi Urtekramin Purple Lavender -sarjan vartalon kuorinnan sekä kosteusvoiteen. Ohjeet arvontaan löytyy tämän postauksen lopusta.

Ensiksi haluan kuitenkin kertoa omat kokemukseni kyseisestä sarjasta, jonka tuotteet valitsin jokunen aika sitten testiin ja joita on tullut omasta sekä tyttäreni toimesta käytettyä ahkerasti. Tykkään Urtekramin tuotteista kovasti siitä syystä, että ne ovat laadukkaita, hyvin saatavilla esimerkiksi marketeissa eivätkä ne maksa kovinkaan paljoa.

Urtekramin sivuilta löytyy enemmän tietoa heistä ja heidän tuotteistaan. Kannattaa käydä selailemassa! Sivuille pääset täältä.

 

 

Urtekram Purple Lavender Hoitoaine*

Urtekram Purple Lavender Hoitoaineessa* on tehoaineina laventeliuutetta, laventeliöljyä, probiootteja sekä pajunkuoriuutetta. Probiootit auttavat säilyttämään sopivan kosteustasapainon ja tukevat solujen uudistumista.

Purple Lavender Hoitoaineessa* on lisäksi hiuksia ja päänahkaa hoitavaa hyaluronihappoa ja hoitoaine tasapainottaa sekä kosteuttaa hiuksia. Laventelin eteerinen öljy rauhoittaa mieltä ja vähentää elimistön stressitasoa sekä jännittyneisyyttä.

Hoitoaine* on koostumukseltaan melko kevyt, mutta levittyy hiuksiin silti hyvin. Tuoksu on ihanan laventelinen ja hiukset jäävät kiiltäviksi ja helposti käsiteltäviksi

 

 

Urtekram Purple Lavender Body Scrub*

Urtekram Purple Lavender Body Scrub* on kasvipohjainen vartalokuorinta, jossa kuorivana aineena toimivat risiinihelmet. Muina tehoaineina toimivat laventeliuutteet, pajunkuoriuute sekä probiootit.

Purple Lavender Vartalokuorinta* kuorii ihoa hellävaraisesti ja jättää sen pehmeäksi ja hoidetuksi. Vartalokuorinta* tekee ihosta ihanan sileän ja kiinteämmän. Kuorinta* tuoksuu myöskin hurmaavalle laventelin eteeriselle öljylle, jolla on rauhoittava ja strassitasoa laskeva vaikutus.

 

 

Urtekram Purple Lavender Body Lotion*

Urtekram Purple Lavender Body Lotion* on ravitseva vartalovoide, jonka tehoaineina ovat laventeliöljyt sekä sekoitus probiootteja, heksapeptidejä ja hyaluronihappoa. Voide* auttaa säilyttämään ja palauttamaan vartalon ihon luonnollisen kosteustasapainon.

Purple Lavender Body Lotion* on koostumukseltaa hyvin kevyt ja se imeytyy ihoon nopeasti. Kosteusvoide* pitää ihon kosteutettuna pitkään eikä jätä iholle lainkaan rasvaista tunnetta. Voide* tuoksuu myöskin laventelille sisältämänsä laventeliöljyn ansiosta. Laventeliöljy rauhoittaa ja laskee elimistön stressitasoa.

 

 

Arvontaohjeet

Arvon keskiviikkona 17.7. klo 21.00 Urtekram Purple Lavender Body Scrub* vartalokuorinnan ja Body Lotion* kosteusvoiteen.

Arvontaan voi osallistua kahdella tapaa:

  1. Seuraamalla Koti Kumpulassa -blogia Instagramissa (@kotikumpulassablogi). Ota blogin koko profiili seurantaan sekä tykkää ja kommentoi tätä arvontaa koskevaa kuvaa.
  2. Kommentoimalla tähän postaukseen, että olet mukana arvonnassa. Muista ilmoittaa myös sähköpostiosoitteesi (näkyy vain minulle), jotta saan sinuun yhteyden tarvittaessa.

Arvonnasta vastaa Koti Kumpulassa -blogi eikä siinä ole mukana muita osapuolia. Voit parantaa mahdollisuuksiasi voittaa ja osallistua arvontaan sekä Instagramissa, että täällä blogissa.

Onnea arvontaan!

 

-R

 

Kommentit (38)

Xeveliina
1/38 | 

Urtekramin Purple Lavender -tuotesarja on vielä testaamatta, joten peukut pystyyn! :)

Sasamaarit
2/38 | 

Mukana arvonnassa. Olen kokeillut joitakin sarjan tuotteita, mutten vielä laventelin tuoksuisena.

mr
4/38 | 

Urtekram on kyllä hinta-laatu-suhteeltaan huippu ja helposti lähestyttävä! Laventeli-sarjaa en lähimarketissa ole vielä nähnyt, mutta kiinnostavalta kuulostaa :)

Tuisku
7/38 | 

Mukaan arvontaan ja onnittelut synttäreiden johdosta! Itselläni muuten sama syntymäpäivä! :)

M&M
27/38 | 

Tietysti mukana! Kolmen Espanjassa vietetyn viikon jälkeen sekä iho että hiukset kaipaavat kosteutta ja hoitoa. En ole koskaan tätä ennen ymmärtänyt hiuksia suojaavia aurinkotuotteita, mutta nyt ymmärrän. Tuotteet tulisivat siis ehdottomasti tarpeeseen ja sarja on vielä testaamatta. Hyvää kesää ja synttäriä!

Primrose
29/38 | 

Mukana arvonnassa. Kiinnostaisi testata tämä laventeli! Urtekramin tuotteet ovat laadukkaita ja miellyttävän tuoksuisia.

Vierailija
33/38 | 

Osallistun mielelläni. Laventeli on kaiken kaikkiaan ihana, värinä, tuoksuna, makuna...

Vierailija
35/38 | 

Kiva arvonta! Urtekramilta on käytössä kookos ja aloe Vera sarjaa, mutta olisipa kiva kokeilla tätä laventelin tuoksuistakin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ 
*) liput saatu

 

Lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi saan arpoa lukijoideni kesken kaksi avec-lippua* 2.-3.3.2019 Helsingin Kaapelitehtaalla seitsemättä kertaa järjestettäville Joogafestivaleille. Kyseessä on pohjoismaiden laajin jooga- ja hyvinvointitapahtuma, joka kokoaa saman katon alle jooga-, mindfulness- ja meditaatioyhteisöt sekä eri hyvinvointialojen yrittäjät.

Kun vilkaisee näytteilleasettajien listausta, selviää nopeasti, että kyseessä ei ole vain joogafestivaalit, vaikka nimi niin antaakin ymmärtää. Kyseessä on todellakin hyvinvointitapahtuma, jonka tarjonta on varsin laaja. Käy ihmeessä sivuilla ihastumassa tarjontaan ja tule takaisin osallistumaan arvontaan!

Itse sain myös liput* Joogafestivaleille ja aion osallistua molempina päivinä joogatunneille sekä myös kiinnostaville mindfulnesstunneillekin. Varmasti myös luentoja tulee kuunneltua. Tarjolla on muuten erittäin laaja valikoima tunteja sekä luentoja ja suosittelen ehdottomasti tutustumaan ohjelmaan Joogafestivalin sivuilla.

 

 

Joogafestival vaikuttaa erittäin kiinnostavalta tapahtumalta ja todellakin kokoaa yhteen huippujoukon hyvinvointia. Näytteilleasettajia on yhteensä noin 140 ja heidän joukossaan on niin tuote- kuin palvelutarjontaakin. Täältä pääset katsomaan tämänhetkisen näytteilleasettajien listauksen ja minuun se ainakin teki vaikutuksen. Mukana on monia kiinnostavia tahoja!

Mutta sitten siihen arvontaan. Saan arpoa Joogafestivaleille (2.-3.3.2019 Helsingin Kaapelitehdas) kaksi avec-lippua voittajien itse valisemalle päivälle. Arvonta suoritetaan ystävänpäivänä 14.2.2019 klo 21.00 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti joko sähköpostilla tai Facebookin kautta. Arvonnasta vastaa Koti Kumpulassa -blogi ja liput on saatu Joogafestivaleilta.

 

 

Arvon tämän postauksen kommentoijien kesken yhden avec-lipun* ja toisen avec-lipun* arvon sitten Facebookin puolella. Facebookissa pystyt osallistumaan tuotepaketin arvontaan tykkäämällä Koti Kumpulassa -blogin Facebook-sivusta sekä sinne sivun alkuun kiinnitetystä julkaisusta. Kommentoi julkaisuun myös kenen kanssa lähtisit Joogafestivaleille.

Muista siis Facebookin puolella tykätä koko Koti Kumpulassa -blogin sivusta sekä myös kiinnitetystä julkaisusta ja kommentoida kenet ottaisit mukaan niin olet mukana lippujen arvonnassa. Täällä blogin puolella riittää, että kommentoit alle olevasi arvonnassa mukana.

Molempiin arvontoihin saa ja toki kannattaakin osallistua! Kommentoi siis alle, jos olet mukana ja / tai käy Facebookissa tykkäilemässä ja kommentoimassa. Onnea arvontaan!

 

-R

 

Kommentit (40)

Vierailija
3/40 | 

Tällä hetkellä olisi niin ihana voittaa liput. Uskon että se olisi juuri sitä mitä nyt kaipaisin🙌🏻

Seena
5/40 | 

Jooga on viimeisen vuoden ollut enemmän elämässä mukana kuin aikaisemmin, joten festareille olisi mukava lähteä juhlistamaan tätä matkaa.

Kaisu
11/40 | 

Meitä olisi kaksi joogauntuvikkoa Oulusta, haluaisimme lähteä mukaan Joogafestivaaleille.  

Jonnasti
15/40 | 

Olen ehtinyt vasta vuoden joogata ja nyt ollut taukoa koska tulin raskaaksi :) nyt olisikin aika aloitella taas :)

MarjaPAK
17/40 | 

Mukana! Olen aloittelemassa joogaa uudelleen raskauden jälkeen. Ystävä Niina lähtisi mukaan <3

Miia
19/40 | 

En oo käynyt ja montaa kertaa ollut mielessä että pitäis... Kaveri lähtisi mukaan

Nia
32/40 | 

Todellista laatuaikaa viettäisin, rauhoittuisin ja nauttisin messuilla hyvän ystävän seurasta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat