Kirjoitukset avainsanalla metsä

 

Eilen viimeksi tuli todistettua, että syysmetsässä ajatukset nollaantuu ja on helppo hengittää. Vaikka päivä olisi ollut kuinka tahmea tahansa, kannattaa käydä kävelyllä. Lapsille ja itselle kunnolla vaatetta päälle ja kävelemään. Isommat jaksavat kävellä aika hyvin itse ja pienimmäinen kulkee rattaissa. B-Readyt kulkevat melko hyvin metsätiellä, mutta tien kaventuessa poluksi on pakko käätyä takaisin.

 

 

Lenkin ei tarvitse olla pitkä kun ajatukset nollaantuu ja jo pienelläkin metsälenkillä on melko rentouttava vaikutus. Ilma on metsässä kuitenkin raikasta ja väritys upea melkolailla jokaisena vuodenaikana. Lapsille riittää ihmeteltävää eikä heitä haittaa tutkia samoja sieniä, kantoja ja puita lenkistä toiseen. Ne ovat aina ihan yhtä ihmeellisiä ja joka kerta löytyy jotain kerättävää ja kotiin vietävää!

Joten ensi kerralla kun kaikki tökkii, lähde kävelylle.

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram