Kirjoitukset avainsanalla lämpö

 

Erittäin ihanaa äitienpäivän iltaa kaikille äideille! Minun äitienpäiväni on ollut erittäin onnistunut ja tämä aivan mieletön helleaalto on viimeistellyt sen ihan täydelliseksi.

Olen huomannut tälläisen pienen ahdistuksen itsessäni. Nimittäin pelkään, että nämä lämpimät ilmat loppuvat ja taas aletaan pukea ulkovaatteita päälle. Pelkään, että tästä kesästä tulee yhtä kylmä kuin viime kesästä. Ahdistus iskee oikeastaan kyllä joka kesä, mutta johtuen viime kesästä, se on ollut nyt paljon voimakkaampi.

 

 

Koenkin siis kamalaa pakkoa viettää joka ikisen aurinkoisen hetken ulkona ja tankata mahdollisimman paljon aurinkoa elimistööni. Haluan tuntea kaiken mahdollisen lämmön ja kesäisen, lämpimän, tuulen ihollani. Haluan syödä jokaiseni ruokani ulkona terassilla ja haluan, että lapset saavat nauttia kesästä mahdollisimman paljon, sillä se saattaa olla ohi pian.

Nyt on vasta toukokuun puoliväli ja on aika luonnollista, että ilmat eivät ihan näin helteisinä säily. Mutta silti minua pelottaa kovasti, että ilmat viilenevät eivätkä enää lämpene. Se olisi kamala isku vasten kasvoja ja vielä kamalampaa olisi, jos auringosta ei olisi nauttinut niin paljon kuin suinkin pystyy silloin kuin se paistoi!

 

 

Kesä tuli nopeasti ja tässä alkukesässä on ihan oma viehätyksensä. Jokapuolella pihaa on tapahtumassa jotain. Yhdellä terassilla istutetaan kukkia ja toisella maalataan pöytää. Kukkaistutukset ovat vielä ihan pieniä ja odottavat lämpöä, jotta pääsisisvät kasvamaan ja kukkimaan kunnolla.

Terassi odottaa vielä pesua ja terassikalusteet on kiireellä kaivettu talviteloiltaan. Kaikki on äkkiä vaan laitettu esille terasseille kun kerran on lämmin! Nautitaan kalusteistakin kun ei yhtään tiedä, koska niillä istutaan ja nautitaan lämmöstä seuraavan kerran. Ja tällä kaikella on varjopuolensa. Koti näyttää sisältä aivan kamalalta!

 

 

Meillä on ollut nyt monta päivää ovet auki terassille ja lapset, koira sekä me aikuiset olemme menneet edestakaisin ulkoa sisälle ja sisältä ulos. On täytetty vesi-ilmapalloja ja vaikka mitä. Tänään taas imuroitiin aamulla pikaisesti ja tunnin päästä näytti taas siltä, että joku on kantanut hiekkalaatikollisen hiekkaa sisälle.

Mutta ei se mitään, sillä nyt on pakko nauttia keleistä kun niitä kerran meille tarjoillaan! Yritän pysäyttää itseäni aina välillä tuntemaan todella sen lämmön ihollani ja katselemaan lasten riemua. Yritän muistuttaa itseäni, että kesästä täytyy nyt oikeasti nauttia. Ei vain stressata ja ahdistua vaan nauttia!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram