KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
*) tuote saatu

 

Yksi Atopikilta  testattavaksi valitsemistani tuotteista oli Atopik Sensitive Hoitobalmi*. Balmi* hoitaa kuivia ihoalueita ja esimerkiksi kuivia huulia erittäin tehokkaasti. Meillä Hoitobalmi* on ollut käytössä koko perheellä kaikkiin pieniin ihottumiin, kuiviin kohtiin, kolhuihin, ruhjeisiin ja esimerkiksi paarmojen sekä hyttysten kutiseviin puremiin.

Atopikin Hoitobalmi* sisältää ravitsevaa kauraa sekä skvalaania ja on koostumukseltaan ihanan tuhtia, mutta kuitenkin todella helposti levittyvää. Vedettömän koostumuksensa ansiosta hoitobalmi* ei ole meillä ainakaan kirvellyt iholla ja on sopinut herkällekin iholle loistavasti.

 

 

Hoitobalmin* sisältämän kauraöljyn antioksidantit ja keramidit estävät ihoa kuivumasta, mangon siemenvoin antioksidantit sekä rasvahapot pehmentävät ja E-vitamiini suojaa sekä kosteuttaa ihoa. Balmin* tuoksu on luonnollista alkuperää ja tuote on vegaaninen sekä gluteiiniton ja sertifioitua, kotimaista, luonnonkosmetiikkaa, jota myydään apteekeissa.

Hoitobalmin* rasian uniikki ulkonäkö houkutteli minua kun valitsin tuotteita testiin ja kun asiaan tarkemmin perehdyin, kävi ilmi, että purkki todellakin on uniikki. Balmi* on pakattu Sulapacin  ainutlaatuiseen, täysin biohajoavaan ja muovittoman rasiaan. Tämä suomalaisinnovaatio valmistetaan puusta sekä luonnonperäisistä sidosaineista ja mielestäni se näyttää todella kiehtovalle.

 

 

Meillä Atopikin Hoitobalmi* on vessan tasolla esillä ja jatkuvassa käytössä. Sitä tosiaan sivellään kaikkiin kuiviin kohtiin ja kutiseviin hyönteisten puremiin. Pienet ruhjeet, kolhut sekä ihottumat hoidetaan sillä myös ja huulillekin sitä tulee käytettyä. Oikea monitoimituote siis! Täytyy vain muistaa aina käyttää puhtaita käsiä, jotta purkkiin ei pääse ylimääräistä likaa ja pöpöjä.

 

-R

 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Meillä on atoopikkoja joka lähtöönja ajattelin, että joo, tuota kokeilen.

Mutta hämmästyin, kun ei ollut mitään vinkkiä mistä tuotetta voi ostaa tai tilata.

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Moikka! Tuossa minun tekstissäni ainakin lukee, että tuotteita myydään apteekeissa! 😊 Huomasithan sen?

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat