Juuri kun lauantaina koko perheen voimin nautittiin ulkona auringosta pihatöitä tehden, käänsi sunnuntai kaiken päälaelleen; puolitoistavuotiaamme sai lauantai-sunnuntaiyönä laryngiitin ja vietin koko sunnuntain hänen kanssaan päivystyksessä istuen. Koska perheellämme tuntuu olevan sairaalakeikkojen suhteen se huonompi tuuri, niin tottakai tilanne vaati jäämistä sairaalaan. Kotiuduimme maanantaina aamulla ja iloitsin jo lyhyestä sairaalakäynnistä vain huomatakseni että uudestaan sitä on sinne lähdettävä. Edelleen tätä kirjoittaessani olen neidin kanssa sairaalassa, pienessä huoneessa, juttukaverina satunnaisesti huoneessa käyvä hoitaja tai puhelimen päässä vointia kyselevä ystävä. Parempi kuitenkin näin, on nimittäin todella raskasta ja stressaavaa kuunnella pienen ihmisen tukehtumiselta kuulostavia hengenvetoja ja yrittää helpottaa niitä kotikonstein, täällä saa ainakin vaivaan hoitoa ja lääkkeitä joita ei kotona ole mahdollista antaa. Laryngiitti on yleensä melko nopeasti ohimenevä ikävä virustauti, mutta meillä tämä nyt tuntuu ottavan moninkertaisen ajan. Ei olla kuulemma ainoita pitkään sairastavia, vaikka ei se kyllä tilannetta saati mieltä helpota tai lohduta. Toivotaan josko huomenna päästäisiin kotiin. Itse potilashan on kaukana siitä mielikuvasta joka sairaalahoitoa vaativiin potilaisiin liitetään, yleisiin tiloihin ei voida mennä ettei tartuteta tätä muihin, voitte siis kuvitella miten paljon virtaa tuossa neidissä on..

Onnistuin viimeinkin banaaniletuissa, yleensä kun tuppaavat hajota paistovaiheessa pannulla, lasten ehdottomia suosikkeja!

Palaan joskus myöhemmässä postauksessani vielä tähän sairaalamaailmaan ammattini kautta, nyt aion kuitata hieman aiempien öiden univelkoja lyhyemmiksi!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koti kujalla-blogissa pohditaan välillä syvällisiä, innostutaan ideoista, tehdään itse ja sisustetaan vanhaa omakotitaloa pienin, välillä tuskallisen hitainkin askelin. Olen Piia, kolmen lapsen kotiäiti, jolla on aviomiehen mielestä liikaakin ideoita ja jonka vuorokaudessa on aina liian vähän tunteja

Instagram