Olkkari on vihdoin valmis! Viikko sitten lauantaina aloitettiin seinän purkamisella ja yhden seinän paneloimisella, viikon mittaan ollaan hävitetty entisestä käytävästä/eteisestä KAKSITOISTA kaapillista tavaraa ja purettu ne kaapit. No okei, kaksitoista kaapillista tavaraa etsii paikkaansa tällä hetkellä takkahuoneen lattialla alakerrassa, mutta eiköhän nekin paikkansa löydä -tai ainakin roskikseen. Mitä parhainta konmaritusta, sanoisinko!

Kattolistoja vaille jäi valmiiksi, ne laitetaan heti kunhan kaupasta taas saa, olivat nimittäin loppuneet ne mitä meillä on muissa huoneissa käytetty.

Tässä kuvia ennen remppaa:

 

Ja tässä remontin jälkeen:

Rottinkituolin sain lahjaksi kun täytin kymmenen, aika on patinoinut maalipintaa mutta edelleen tuoli on täysin ehjä! En muuten tiedä miksi puolipaneelin päällä oleva lista näyttää kuvissa eri väriseltä paneeleihin nähden, oma silmä ei näe mitään sävyeroa niissä nimittäin.. Puolipaneeliseinälle kaavailimme ensin kokotapettia, mutta päätimme sitten säästää vanhan, varmaan sieltä 70-80-luvun puolipaneelin kulta-aikakaudelta  peräisin olevan paneloinnin, tosin valkoiseksi maalattuna. Se alkuperäinen punertavan ruskea ei ihan iske tähän sisustusmakuun..Katto maalattiin myös valkoisella.  Tuohon lipaston viereen seinälle haluaisin vielä jonkun taulun, ehkä jonkun ison canvas-taulun lasten yhteiskuvasta? Viherkasveja tarvittaisiin myös, olen vaan aika onneton niiden elossapitämisessä, vaikka syytänkin enemmän meidän todella onnetonta olohuoneen valaistusta. Luonnonvaloa tulee ainoastaan yhdestä ikkunasta ja senkin sijainti on hieman erikoinen huoneeseen nähden.. Onneksi tulee kesä ja voi taas keskittyä ulkojuttuihin!

 

ps. olkkarista kuvia myös pari postausta aiemmin

 

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

 

Olen ollut pitkästä aikaa tänä viikonloppuna töissä, aamuvuoroon herääminen aamuviiden aikaan tuntuu todella extremeltä kun on "löysäillyt" kotiäitinä toista vuotta ja tottunut heräämään NEITI aikaan vasta paria tuntia myöhemmin. Onneksi huomenna on iltavuoro niin voi ainakin teeskennellä nukkuvansa normaalia pidempään!

 

 

Kommentit (2)

Vierailija

Kyllä tuli olkkariin viikon sisällä täydellinen muodonmuutos, mutta positiivinen sellainen

Koti kujalla
Liittynyt6.3.2017

Kiitos, niin tuli! Ei ole vieläkään tottunut tuohon kaikkeen avaruuteen mitä seinän kaatamisella sai aikaan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koti kujalla-blogissa pohditaan välillä syvällisiä, innostutaan ideoista, tehdään itse ja sisustetaan vanhaa omakotitaloa pienin, välillä tuskallisen hitainkin askelin. Olen Piia, kolmen lapsen kotiäiti, jolla on aviomiehen mielestä liikaakin ideoita ja jonka vuorokaudessa on aina liian vähän tunteja

Instagram