Viikonloppu on ollut aivan mahtava: ihania ihmisiä, ihana ilma ja paljon kaikkea aikaansaatua. Miten voikin olla niin terapeuttista hommaa joku haravointi? Kai siksi, että siinä näkee heti työnsä jäljen..Kukkapenkki on tällä hetkellä melkoinen mysteeri, vaihdoin nimittäin viime kesänä sen toiseen paikkaan ja nyt jännityksellä odottelen mitä sieltä mahtaa putkahtaa esille. Eilen kävin kevätmessuilla ystäväni kanssa ja sain pidettyä näppini erossa kaikista kukkasipuleista ja taimista -ihan vaan sen takia että en tiedä mitä kukkapenkistä tänä kesänä nousee, vai nouseeko mitään? :) 

Tänään on myös virvottu ja vaihdettu kumpaankin autoon kesärenkaat -aina varma kesän merkki! Kaikki lumi on sulanut, ei ole enää edes niitä sitkeimpiä jääkasoja missään varjopaikoissa. Voi siis alkaa odotella nurmikon vihertämistä ja puiden hiirenkorvia.. Parasta on se, kun muutaman tunnin ulkoilun jälkeen kasvoja kuumottaa illalla, aurinko osoittaa voimakkuuttaan :)

Tässä viikonlopun kuvasatoa

 

Osa kuvista siis kevätmessuilta, ei todellakaan omasta kukkapenkistä! :)

 

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa!

Kommentit (1)

Vierailija

Ihanaa kukkaloistoa saattaa putkahtaa esiin omasa penkistäki..aika näyttää

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koti kujalla-blogissa pohditaan välillä syvällisiä, innostutaan ideoista, tehdään itse ja sisustetaan vanhaa omakotitaloa pienin, välillä tuskallisen hitainkin askelin. Olen Piia, kolmen lapsen kotiäiti, jolla on aviomiehen mielestä liikaakin ideoita ja jonka vuorokaudessa on aina liian vähän tunteja

Instagram