KKK- kylmä, koho, kompressio? 

Ei. (eikä edes Ku Klux Klan, joku sitä kuitenkin siellä miettii)

Olen keksinyt ihan uuden, oman merkityksen kolmelle K:lle, nyt on nimittäin kyse keventäen kohti kesää- dieetistä. Dieetti-sanasta saa yleensä käsityksen äärimmilleen nipistetystä ruokavaliosta ja tiukasta ruokamäärien (ja kaloreiden) laskemisesta, mutta tässä tapauksessa puhutaan nyt terveellisestä ruuasta säännöllisesti syötynä. Hiilihydraatteja ei tässä "dieetissä" ole kielletty syömästä, mutta niitä pyrin syömään ainoastaan yhdellä aterialla päivässä, silloinkin kohtuullisesti. Tarkoitukseni on saada muutaman kilon kevyempi vartalo ja vilkkaampi aineenvaihdunta. Haastavinta tulee olemaan säännöllinen syöminen, viisi ateriaa päivässä sekä riittävä vedenjuonti, noin kolme litraa vuorokaudessa. Sanomattakin on varmaan selvää, että herkuttelu saa nyt jäädä. Sallin itselleni herkutelun ehkä parina päivänä tässä tulevan kahden kuukauden aikana, on tulossa nimittäin ainakin parit juhlat.. 

Aivan järjetön tukanirrottava tuuli tänään. Oli pakko ottaa kuva tästä luonnon keväisestä värittömyydestä :D Kuva on siis kuntoradan kulmilta

Sen lisäksi että katson mitä laitan suuhuni, jatkan toki rakastamaani lajia juoksua. Aloitin tänään juoksukoulun jatkokurssin, ilmoitin itseni suoraa jatkokurssille koska koen etten ihan sinne alkeiskurssillekaan kuulu. Meitä oli noin kymmenen hengen porukka, kaikki muut ehkä hieman kokeneempia lajissa kuin minä, mutta voi että se motivoi! Hyvin pysyin vauhdissa ja kykenin kaikkeen mihin muutkin. Vaikka juokseminen on rentouttavaa ja mieltätyhjentävää yksinkin, niin samanhenkisessä porukassa juoksisi ihan kevyesti parin tunnin lenkin. Tuon jatkokurssin tarkoituksena on siis hioa juoksutekniikkaa ja saada siihen voimaa ja nopeutta, juuri sitä mitä omaan juoksuuni kaipaan. Sen verran oli kyllä rankka treeni, että huominen liikuntakyky arveluttaa.. Siinä lihaspoltteessa maitohappojen jyllätessä suupielet kääntyivät kuitenkin hymyyn kun kuulin jonkun lohkaisevan että "kipu tulee siitä kun heikkous poistuu kehosta"! :)

Kuntoratahan on tuossa alle kilometrin päässä meiltä kotoa, mutta kyllä -ajoin sinne autolla täysin mukavuussyistä! Joku raja minunkin innokkudellani lajia kohtaan ;)

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koti kujalla-blogissa pohditaan välillä syvällisiä, innostutaan ideoista, tehdään itse ja sisustetaan vanhaa omakotitaloa pienin, välillä tuskallisen hitainkin askelin. Olen Piia, kolmen lapsen kotiäiti, jolla on aviomiehen mielestä liikaakin ideoita ja jonka vuorokaudessa on aina liian vähän tunteja

Instagram