Tämä viikonloppu vierähti harmaassa, vaihtelevasti sateisessakin säässä ja on se jännä miten sillä on vaikutusta mielialaan ja fiilikseen, ei vaan jaksa eikä kiinnosta oikein mikään. Pari pakollista hommaa olin kyllä haalinut, mutta perjantaisen viikkosiivouspäivän skippasin autuaasti hyvällä omallatunnolla. Mulla on ollut kirpputorilla myyntipöytä tämän viikon ja siellä on pitänyt käydä täydentämässä ja siivoilemassa, lisäksi to do-listalla oli hyvästijättö aikaa sitten parhaat päivänsä nähneille kanerville, ne tekivät tilaa muutamalle narsissille ja pajunkissoille. Kirppikseltä tein itselleni herkullisen vaatelöydön, ByPiasin farkut ja Vilan ihana jättineulepaita, hintoja en nyt kerro mutta sanotaanko että erittäin positiivinen yllätys kotiäidin kukkarolle!

 

Tänään kävin vanhemman tyttäreni kanssa Koiramäen pajutallissa Vantaalla, vai Tuusulaako se nyt on.. Se on mun karkkikauppa, ihan niinku kaikki muutkin vastaavanlaiset sisustuskaupat. Tytär 4v. on onneksi jo sellaisessa iässä että hänen kanssa on oikein mukava ihastella ja suunnitella kaikkea. Ihan asiaakin meillä sinne oli, pelkiksi ihasteluiksi käynnit eivät koskaan jää vaan aina tarttuu jotain mukaan, enemmän ja vähemmän suunniteltua. Tämän päiväisen käynnin tarkoituksesta lisää seuraavassa postauksessa kunhan projekti valmistuu ;)

 

Niin vaan se kaivattu aurinkokin alkoi paistaa näitä kuvia otettaessa! 

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koti kujalla-blogissa pohditaan välillä syvällisiä, innostutaan ideoista, tehdään itse ja sisustetaan vanhaa omakotitaloa pienin, välillä tuskallisen hitainkin askelin. Olen Piia, kolmen lapsen kotiäiti, jolla on aviomiehen mielestä liikaakin ideoita ja jonka vuorokaudessa on aina liian vähän tunteja

Instagram