Jes! Tässä asussa mennään ensi vuoteen.
Jes! Tässä asussa mennään ensi vuoteen.

Alkusyksy on pukeutumisen kannalta inspiroivaa aikaa – nyt nimittäin kaikki käy! Kesämekon tai trendikkään midihameen voi yhdistää Gore-Texiin – tai siis itse asiassa ihan kaikki kannattaa yhdistää Gore-Texiin.

Tässä 6 syytä, miksi syyspukeutuminen Suomen upeissa olosuhteissa on silkkaa parhautta!

  1. Pukeutuminen on älyttömän helppoa. Ei tarvitse aamuisin pohtia, mitkä kengät sujauttaisi tänään jalkaansa, sillä kumisaappaat ovat aina se paras vaihtoehto.
  2. Ei tarvitse tuhlata aikaa myöskään sen pohdintaan, olisiko tänään kuulas villakangastakkipäivä vai kenties liehuvan villajakun vuoro, sillä lähes poikkeuksetta on kuitenkin ulos päästessä sadetakkipäivä.
  3. Voi unohtaa kaikki ne hankalasti yhdisteltävät, räikeät kesävärit. Kansallisvärimme musta sopii parhaiten yhteen pimeyden kanssa.
  4. Saa taas kerrospukeutua! Kerrospukeutuminen on henkisen MacGyverin valinta – jos lounaalla keittoa lentää rinnuksille, ei kun yksi kerros pois – ja tadaa, nolo tilanne vältetty.
  5. Saa siirtyä hoitoa vaativista herkistä pellavasvellavista tuuletuksella puhdistuviin villakaapuihin ja teknisiin tekstiileihin, joista likakin lähtee ravistelemalla. Neroutta!
  6. Siellä villa- ja Gore-Tex-kerrosten alla ihminen on julkisella paikalla liikkuessaankin kuin pesässä. Ihanan turvassa kritiikiltä ja katseilta. Mustaa Gore-Tex -hahmoa ei huomaa kukaan. Eivät muuten huomaa myöskään autoilijat – eli kokonaisuus kannattaa asustaa parilla heijastimella, jos haluaa nähdä myös ensi kevään vaatetrendit.

- Maula

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat