Käpylässä joulusiivous on foliohattutasolla: harva tietää, mitä tässä tapahtuu.

Otsikko ”Vähän erilainen joulusiivous” tuo varmaan monille mieleen, että joku on ymmärtänyt kääntyä ammattiavun puoleen ja nauttii nyt itseään olkapäälle taputellen joulusta viimeistä nurkkaa myöten kuuratussa kodissa. Mutta kuten kuva kertoo, kyllä tässä on tehty ihan itse ja säästetty. Vierailimme inspiroivassa kodissa!

Käpyläläinen perhe valmistautuu jouluun monille tutulla kaavalla. Olet saattanut kuluneen viikon ajatella antavasi itsellesi lahjaksi vapautuksen joulusiivouksesta, mutta aaton korvalla huomaat kuitenkin touhuavasi vimmaisesti raivauspuuhissa. Kunnon wannabe-marttana käpyläläinen ystäväni päätti tuulettaa petivaatteetkin. Tarjosihan rapsakka pakkanen oivan tilaisuuden häätää kaikenkarvaiset odeurit ja lemuarit!

Se, miten joulusiivous muuttuikin foliohattuhommiksi meni lyhykäisyydessään näin:

  1. Ystäväni roudaa kuution verran petivaatetta taloyhtiön tuuletusparvekkeelle. Mainittakoon, että parvekkeelta aukeaa komea näkymä yli pihan ja vastapäisen talon ikkunoista aukeaa vähintäänkin mielenkiintoinen näkymä seuraaviin joulusiivousnäytelmän kohtauksiin.
  2. Miehensä Tempur-tyynyn ystäväni tunkee näppärästi parvekkeen kaiteen väliin raikastumaan noin tunteroiseksi.
  3. Virhe. Ystäväni ilmoittaa miehelleen, että tämän lämmöstä muotoutuva, kylmästä jähmettyvä Tempur-tyyny on nyt pysyvästi parvekkeella.
  4. Ratkaisija astuu kuvaan. Onneksi mies on varsinainen Käpylän MacGyver. Tuokiossa hän on virittänyt tyynylleen lämpimän kaurapussin, viltin ja eristävän foliokerroksen.
  5. Nyt vain odotellaan, että tyyny sulaa ja vilkutellaan kuninkaallisen tapaan naapureille. Onneksi mies itse hajoitti viime viikolla vessanpöntön kannen, joten tässä taloudessa on lupa tehdä virheitä ja rakkaus riittää.

-Larres

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat