Tunnelma puolen neliön tuulikaapissa on kuin köyhän naisen Haikon kartanossa.
Tunnelma puolen neliön tuulikaapissa on kuin köyhän naisen Haikon kartanossa.

Aina puhutaan miesluolista, mutta on niitä naisillakin kotona omia pieniä hemmottelupaikkojaan. Oma suosikkikohteeni on ulko-oven tuntumaan rakentunut pala paratiisia. Joillekin se on vain ”tuulikaappi”, mutta minulle tila on ”naissoppi”. 

Tämä tunnelmallinen tuulikaappi päivittyi nykyiseen loistoonsa hämmentävän nopeasti ja pienellä budjetilla. Tarvittiin vain päättäväinen mieli, peili, naula ja vasara. Tadaa!

Jokainen nainen todella tarvitsee sen oman tilansa (ja näköjään puoli neliötä riittää oikein hyvin). 

Ennen välitilan upgreidausta ei voinut yhtään tietää, minkä näköisenä ulkomaailmaan oli puskemassa (paitsi jos tilanne oli todella paha, jotain pystyi päättelemään muiden asukkaiden naurunpärskeistä). Naissoppi mullisti tilanteen! Ei enää paita väärinpäin työpaikalle ilmaantumisia tai hammastahnaläikkiä hiuksissa. Nyt tarvitsen vain huulirasvan, hatun/hiuslenksun ja 30 sekuntia omassa tuulisessa temppelissäni, ja olen uudestisyntynyt. Jokainen nainen todella tarvitsee sen oman tilansa (ja näköjään puoli neliötä riittää oikein hyvin). 

- Maula

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Että sellaisia luolia ja soppia nykymaailmassa... Eikö koko koti ole perinteisesti naisen valtakuntaa. Mies on saanut sen autotallin miesluolakseen  saadakseen edes pienen hengähdystauon kun tuo naisen raskaaksi tekeminen, nyrkin ja hellan välissä pitäminen, nalkutuksen kuunteleminen etc on toisinaan niin tavattoman uuvuttavaa henkisesti, jos nainen hallitsee jo koko taloa niin naissoppi-tarve on jo kyllä lähinnä pottuilua. Toki saattaa olla perheitä joissa nämä arvot ovat kääntyneen ja nainen on se miehekkäämpi jolloin tokikin hänellä on oikeus "autotalliinsa" tasa-arvon nimissä ja silleen poppoppoo

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat