Myös täydellinen huonon hiuspäivän asuste on löytynyt! Se sopii kuin lamppu päähän. Mekko löytyi lastenvaatevalmistaja Vimman valikoimista.
Myös täydellinen huonon hiuspäivän asuste on löytynyt! Se sopii kuin lamppu päähän. Mekko löytyi lastenvaatevalmistaja Vimman valikoimista.

Suunnitelmani oli selkeä. Ennen töihin paluuta pitäisi uudistaa vaatevarastoa pari piirua aikuisempaan suuntaan.

Jokaisella ihmisellä omat vaateongelmansa. Minun on se, että lähtiessäni hankkimaan ajatonta pikkumustaa marssin aina kotiin joku pörröinen sateenkaarineule mukanani. Hassuja asioita nyt vain on niin paljon hauskempi ostaa kuin tummansinisiä perusfarkkuja (joille toki kertyisi käyttökertoja jonkun verran My Little Pony -vaatteita enemmän). Tiedostan siis ongelmani. Mutta auttaako se mitään? Ehei.

Olin juuri lähdössä kaupungille metsästämään busineskelpoisia kolttuja, kun innokkaasti konmarittava naapurini huikkasi kurkkaamaan kierrätyssäkkejään. Miten järkevää ja ekologista! 

Mukaan tarttui muun muassa tämä mainio muumiasu. On vaikea kuvitella työpalaveria, johon muumimekko ei sopisi ihan täydellisesti. Ainakaan niihin palavereihin minua ei varmaan kutsuta. Hyvä jos kutsutaan kohta enää mihinkään muihinkaan. Paitsi kirjaston satutunneille.

Inspiroivaa syksyä!

- Maula

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat