Kaunis kattaus on osa nautintoa. Mutta täyttyy se maha muutenkin.
Kaunis kattaus on osa nautintoa. Mutta täyttyy se maha muutenkin.

Ihminen haalii kaikki kaapit täyteen kivoja astioita – ja päätyy silti syömään puolikylmää kiusausta mikron vieressä seisten.

Niin, aina keittiöunelmat eivät toteudu, mutta on myös päiviä, jolloin Arabian lautaset pääsevät pöytään ja ravinto nautitaan istualtaan. 

Pöydässä kanssamme oli niin monta tarinaa, että lähes huippasi.

Älkää tikahtuko kateudesta, tällaista arkeni vain toisinaan on. Puolisoni yllätti eilen itse tehdyllä pitsalla. Makunautinnon täydensi rouhea kattaus. Pöydässä kanssamme oli niin monta tarinaa, että lähes huippasi. Leivonnan työvaiheista muistuttivat jauhoinen pöytä ja sille lepäämään jäänyt kaulin. Outo leluhahmo toi ikään kuin yhden ylimääräisen vieraan keskuuteemme. Hurmaavin yksityiskohta oli kuitenkin asiakirja, jonka päälle kaikki rakentui – poliisin lähettämä pieni muistutus kuudenkympin alueen merkityksestä. 

Läsnä oli yhtä aikaa mennyt, nykyisyys ja ehkä tuleva (kuka tietää, mitä se omituinen ihmisfiguuri tarkoittaa?).

Tällaisten hetkien takia niitä astioita hankitaan. Aterimia emme sentään muistaneet käyttää.

- Maula

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Jee kiitos tästä, olen samaa mieltä mutten olisi osannut kirjoittaa näin hienosti :-)

Vierailija
2/4 | 

Ihana! Vihaan niitä kattauskuvia, joissa on pellavainen lautasliina, kuvauksellisia raaka-aineita ja jokin puinen haarukka, jolla ei oikeasti edes voi syödä. Kuka kattaa niin?!

Hanni M.
Liittynyt16.3.2017

heh, puiset haarukat ja pellavaliinat eivät selviä kovin kuvauksellisina tosielämän käytössä (ainakaan tässä huushollissa)!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat