Trampoliini on pihan karsein kesäkaluste. Piti käydä testaamassa.

Trampoliinikausi on avattu. Ja sinne se häkki kohosi meidänkin takapihan perukoille. Unelma trampoliinittomasta rivaripihasta sai väistyä ja pala hoploppia valtasi entisen riippumattokeitaan.

Lapsukaisemme kotiutuvat ihollaan pelkkä makkaranhajuinen hiki.

Trampoliiniin sisältyy olennaisesti myös meluhaitta. Lapsukaisemme sekoilevat ja ölisevät. Riisuvat kaikki säänmukaiset vaatteensa ja kotiutuvat 37. karjaisun jälkeen ihollaan pelkkä makkaranhajuinen hiki.

Onneksi olemme sentään jo saaneet vertaistukea. Naapuritalon asukas on kertonut, että töistä tullessa on vaikea rentoutua, kun siilo heiluu taukoamatta horisontissa. Ja kyse on heidän omasta siilostaan.

Hätääntyneenä lasken tulevia kesiä – kuopuksemme ei ole vielä kahta vuotta täyttänyt. Tulemme tuijottamaan trampoliinimaisemaa seuraavat kymmenen vuotta!

-Larres

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 | 

Hei, ihan oikeasti! Kyllähän lasten täytyy saada leikkiä. Olisiko parempi, että he istuvat sisällä puhelin kourassa.

Vierailija
2/5 | 

Ainoa "lelu" joka meillä on varmasti hintansa haukkunut. Todella käytetty koko rahan edestä. Samalla ovat saaneet ulkoilmaa ja liikuntaa. Mitä pahaa? Pihan ulkonäkö?

Larres
Liittynyt29.3.2018

No tokihan minäkin ajattelen, että trampoliini on mainio vekotin lapsille ja miksei aikuisillekin. Saavat siellä hyppiä itsensä hikeen ja se on toden totta mieluisampi vaihtoehto kuin päivät pitkät sisällä nördääminen. Ihan vapaaehtoisesti hankimme naapurimme kanssa trampoliinin kimppaan tuonne takapihan perukoille.
Asioilla tuppaa kuitenkin usein olemaan kaksi puolta: on myös totta, että olen rakastanut ikkunastamme avautuvaa metsäistä maisemaa - ilman sitä trampoliinia - ja olemme naapuriemme kanssa repineet huumoria tutisevista siiloista ja trampoliineilla nakuilevista lapsista paimentaessamme heitä pitkän kaavan mukaan illalla sisälle.
Tämän blogin kirjoituksissa on aina annos huumoria - onhan blogi esteetikkojen sairauskertomus :)

Outi
4/5 | 

Mitä ihmeen tosikkoja nämä edelliset kommentoijat ovat?? Eivät ilmeisesti ymmärtäneet, että tämä on kieli poskessa tehty. Eipä ne kodit yleensä näytä ihan Avotakasta napatuilta, vaikka välillä epätoivoisesti Itse kukin yrittää sellaista vaikutelmaa luoda. Eksyin blogiinne ihan sattumalta ja olen nauranut juttujanne vedet silmissä. Tää tramppajuttu on loistava, samoin luottovillapaita ja kuivattelemaan kertyneet pahvipurkit ja moni muu. Iso kiitos! Jään seuraamaan :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat