Aseet piinaavan kuumuuden selätykseen ovat käden ulottuvilla.
Aseet piinaavan kuumuuden selätykseen ovat käden ulottuvilla.

Tämä toukokuun paahde pistää tottumattoman koville. Kuumuuden  huumaamilta unohtuvat suojakertoimet, nesteytys ja oikeastaan kaikenlainen tolkku. Toukokuun helle koettelee myös laiskan ihmisen pihamaata ja parvekeistutuksia. Mikä avuksi?

  1. Teeskentele lähteväsi reissuun ja värvää joku kiltti sukulainen tai tarmokas eläkeläinen kasteluhommiin. Tämä tietysti edellyttää, että menet toviksi evakkoon tai liikut kotonasi vain pimeyden turvin. Ajattele tätä pienenä lomana arjen keskellä!
  2. Jos päätät jäädä kotiin, kohtaa väistämätön pystypäin. Hohkaavassa kuumuudessa kastelukannun raahaaminen on silkkaa kidutusta. Lopeta siis raahailut! Kasvit saa vilvoitettua myös hauskemmalla tavalla. Päästä naapurin muksut leikkimään vesisotaa pihalle tai tartu itse vesiaseeseen. Puutarhanhoito ei ole koskaan ollut näin terapeuttista!

- Maula

 

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat