Voisiko tästä viihtyisästä nurkkauksesta tehdä pojalle huoneen? Viihtyminen on taattu, jos tilan sisustaa tabletilla.

Olen aina halunnut suhtautua asumiseen liberaalisti - perhekoon ei tarvitse korreloida asunnon koon kanssa. Omat mieltymykset kallistuvat sinne ahtaan puolelle, mutta tunnustan vierailleeni muutamissa aivan ihanissa tilavemmissakin kodeissa. 

Teeseistäni huolimatta päädyimme kolmannen pikku perunamme myötä muuttamaan väljempään kotiin. Pieni kolmio Käpylässä vaihtui maunulalaiseen rivariin, jossa on kaksi jotakuinkin oikeaksi huoneeksi luokiteltavaa huonetta ja monia kummallisia notkelmia ja epähuoneita. Hyvä me.

Me vanhemmat aiomme ennen pitkää siirtää pesämme olkkarin itäsiipeen - mikä lie iso alkovi tuo onkaan.

Siispä, tarvitseeko jokainen lapsi oman huoneen? Aina vain se on meillä ajankohtainen kysymys. Toki olemme ajatelleet, että perunoiden kasvaessa voimme järjestää johonkin koloseen jokaiselle jonkinlaisen laarin. Rakennella pahvilaatikoista hökkelin kellarin nurkkaan tai pakottaa vaatehuoneeseen studionsa kasanneen miehen pakkaamaan piuhansa muualle ja vapauttamaan lokeron lapselle. Me vanhemmat aiomme ennen pitkää siirtää pesämme olkkarin itäsiipeen - mikä lie iso alkovi tuo onkaan. Ja yksityisyys on taattu.

-Larres

 

Kommentit (2)

Oma tupa
1/2 | 

Mä ottaisin mielelläni yhden huoneen itselleni, nyt joudun jakamaan sen kristillisesti aviomiehen kanssa. Lapsella on oma huone, minun pitää jakaa huone toisen kanssa. Ja maksaa tästä vielä pitkä penni/euro/sentti/mikälie! Vääryyttä. Tarvitsen takan (ei takkahuonetta) ja oman huoneen. Kylpyhuone-spa-osastot on minusta ihan humpuukia, koska nekin pitää jakaa koko perheen kanssa. Käyttäisin sen rahan ennemmin mun omaan huoneeseen. Virallisesti se olisi vierashuone. Vieraat viihtyvät melllä olohuone/ruokatila-akselilla. Emme normaalisti sulje heitä huoneeseen.

Larres
Liittynyt29.3.2018

Ah! Aikuisen oma huone kuulostaa ihanalta. Itse olen käyttänyt tähän tarkoitukseen saunaa - kylmänä. Aika ajoin pakenen lauteille istumaan hiljaa tai nördäämään puhelimella. Suosittelen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat