Todellisuus vastaan haaveet. Arvaatko kumpi on meidän maggari, kumpi Ruotsin kuninkaallisten?
Todellisuus vastaan haaveet. Arvaatko kumpi on meidän maggari, kumpi Ruotsin kuninkaallisten?

Larres pohdiskeli aikaisemmin, tarvitseeko lapsi oman huoneen.

Meillä ei tarvitse moista pohtia, koska ihan vaan asunnon pohjakuvaa vilkaisemalla voi päätellä, että juuei.

Sen sijaan olen alkanut miettiä, tarvitsevatko edes aikuiset omaa huonetta. Olohuonehan on ihan vajaakäytöllä yöaikaan... 

Koska makkariin ei mahdu mitään, siellä ei myöskään ole mitään ylimääräistä. 

Tosin meidän ”master bedroom” on niin vaikuttava tila, että haikeaa siitä olisi luopua. Haaveilin pitkään rauhallisesta makuuhuoneesta, jossa pitkät vaaleat verhot hulmuaisivat lempeässä kesätuulessa. Edellisessä kämpässämme aikuisten makkari oli pimeässä parvitilassa – siihen verrattuna nykyinen makuuhuoneemme on valossa kylpevä keidas. Siinä on nimittäin ikkuna! Muita luksusominaisuuksia on se, että sänky mahtuu huoneeseen. Siinä se. 

Toisaalta kompakteissa neliössä on puolensa. Koska makkariin ei mahdu mitään, siellä ei myöskään ole mitään ylimääräistä. Kyseinen koppero lienee asuntomme siistein soppi. Ehkä loppukämpän kaoottisuus johtuukin vain siitä, että meillä on muissa huoneissa LIIKAA tilaa.

- Maula

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat