Vain kupillinen kahvia käteen ja patiolle nautiskelemaan!
Vain kupillinen kahvia käteen ja patiolle nautiskelemaan!

Kun hankimme nykyisen kotimme järkeilimme, etteivät kompaktin neliöt niin haittaa, sillä käytössä on piha. Sehän on sisustuslehtien mukaan usein sellainen toinen olohuone, jonne elämä luontevasti levittäytyy. Näin varmasti onkin asian laita Toscanassa.

Toki talvikaudellakin piha on käytössä.

Keskimäärin arkipäivinä pihalla vietetään pariminuuttinen aamuin illoin, kun tappelemme vanhan ulko-oven kanssa ja pikaraivaamme jonkun polunkaltaisen portailta portille.

Viikonloppuisin pihalla viihdytään pidempään. Jossain kinosten alla nimittäin lojuu epämääräistä muovitavaraa, jota kaivellaan epätoivoisesti. Käynnissä on eräänlainen talvenpituinen aarteenetsintä.

Tänään jäin tonginnan tiimellyksessä ihastelemaan patiotamme, jossa kesäkalusteet jo odottavat täydessä valmiudessa. Jos vain jaksaisi raivata väylän pöytäryhmän luokse ja kaivaa tuolin kinoksesta, voisi istahtaa kakkosolohuoneen pehmeään syleilyyn. Miten seesteiseltä ja puhtaalta se näyttikään (ainakin sisätiloihin verrattuna)!

Samalla oivalsin, että tämä vaikeapääsyisyys olisi todennäköisesti ainoa tapa pitää myös oikea olohuoneemme koskemattomana. Voisipa lumivallifilosofian jotenkin tuoda sisätiloihinkin...

Kehittely jatkuu.

- Maula

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat