Satosoluilija suostuu aina ottamaan kassillisen omppuja.

Maula kirjoitteli vakavasta satokauhutilastaan ja arveli, että Larreksella on eittämättä hillot porisemassa. Maula viitannee tällä parin vuoden takaisiin tapahtumiin, joissa villitsin häntä keittelemään tuntikausia kondensoituvaa omenavoita. Samalla hänen arvauksensa pitää toki paikkansa - olen tänäkin vuonna onnistunut ottamaan osani satokauhusta. 

Satokauhun purkamiseen ovat auttaneet erilaiset talkoot, kollektiiviset juhlat ja lapsen futisturnaus, joihin on voinut leipoa päättymättömästi omenapiirakkaa. Jos elämässä on muutenkin hektisyyttä havaittavissa, niin kannattaa ottaa vaivoikseen hiukan satoa ja ilmoittautua vapaaehtoiseksi sarjaleipuriksi.

Olen aina valmis ottamaan kassillisen omenoita ja kehittelemään pienen hillostressin.

Huvittavinta tässä kaikessa on se, että hankin satokauhuni soluilemalla. Olen aina valmis ottamaan kassillisen omenoita ja kehittelemään pienen hillostressin. Meidän omalta pihapläntiltä kun ei juuri satoa tule. Huikea neljä pensasmustikkaa tuottanut ennätyssatokin hävisi parempiin suihin ennen kuin ehdin sitä korjaamaan. Tammenterhoja tulisi runsaasti, mutta emme toistaiseksi ole muuttuneet oraviksi.

-Larres

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat