Pientarekimppu on pihin ihmisen kesäluksusta.

Toukokuiset helteet ovat selvästi pehmentäneet pään, sillä juuri mikään ei ärsytä. Kotona on sekä etu- että takaovi auki samaan aikaan. Vaihteleva määrä lapsia juoksee kämpän läpi. Roskaa ja punkkeja kulkeutuu sisään ja ulos. Ja ei, ei vaan ärsytä.

Pientareelta lähtee kimppu halvalla ja on hyvä!

Yksi syy tähän lauhkeuteen täytyy olla ilmaisten leikkokukkien meret, jotka ilahduttavat pihiä esteetikkoa. Ei tarvitse raahautua kuin pihasta pientareelle ja napsia itselleen mieluisa kimppu! Halvalla lähtee!

Elämäänsä tyytyväisen zen-tilan saavuttamiseen riittää, kun tyhjentää pöydälle maljakon mentävän nurkan. Rajaamalla katseensa oikein tarkasti voi sitten vaan tuijottaa maljakkoa ja ajatella, että tällä rouvalla sitä on aina tuoreet leikkokukat pöydällä.

-Larres

Kommentit (2)

Vierailija

Voi että on hauska blogi. Löysin tänne viime viikolla puolivahingossa ja nyt käyn päivittäin hakemassa teiltä sisustusvinkit ja hersyvät naurut :) :)

Kapteenska

Larres
Liittynyt29.3.2018

Kiva, että löysit! Sisustusvinkkiä pukkaa tasaista tahtia - aiheiden kaivo on pohjaton 😂

Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat