Nyt saa iloita kaikesta kotona jo valmiiksi olevasta muoviroinasta.
Nyt saa iloita kaikesta kotona jo valmiiksi olevasta muoviroinasta.

Joulu se tulla jolkottelee lähemmäs halki kilisevän marraskuun – ja Joulutus ilman gloriaa kiihtyy. Olemme jo esitelleet kodeistamme löytyvät salaperäiset vesisommitelmat ja tunnelmaa luovat joulukalenterit. Nyt on vuorossa taianomainen tontturivari!

Tänä jouluna ahkerimmat jouluttajat ovat väsänneet kokonaisia tonttukyliä, joihin on saatu uppoamaan satasia poikineen.

Meidän mukavan rosoinen tontturivarimme on kuitenkin syntynyt täysin ilman vaivaa (tai jotkut kyllä ovat taloudessamme nähneet kovasti vaivaa, mutta hei, leikki on lasten TYÖTÄ). Kun eräänä aamuna kuljin lastenhuoneen läpi, huomasin ikkunalaudalle jostain vain ilmaantuneen tämän luomuksen. Taikaa! 

Tonttumaailma näyttää rakentuneen täysin kierrätysmateriaalista.

Mikä upeinta, tämä jouluinen ihme ei maksanut mitään! Se on myös (tavallaan) ekologinen, sillä tonttumaailma näyttää rakentuneen täysin kierrätysmateriaalista. Jo olemassa olevia pahvilaatikoita ja muoviroinia on tuunattu astetta jouluisampaan muotoon. Jännittävää nähdä, millaiseksi tontturivarin asukkaiden meno vielä äityy! Rivarikompleksi ainakin näyttää pikkuhiljaa kasvavan – nyt yhteisö on vallannut tilaa jo pöytätasoilta. Ehkä jouluun mennessä meillä on Suomen ensimmäinen tonttumetropoli...

- Maula

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat