Maula
Maula

Tämän blogin inspiraationa on itse elämä. Miten se ikävästi heittelee soraa esteetikon silmiin.

Meitä kirjoittajia on kaksi: vinoon puutaloon perheensä kanssa pakkautunut Maula, ja ikuisen remontin keskellä, trendikkään listattomasti perhe-elämästä selviytyvä Larres.

 

Larres
Larres

Mukana menossa on yhteensä kuusi alaikäistä ja -mittaista hahmoa, jotka väsymättä pistävät paikkoja kuntoon. Ihanaa, ettei meidän tarvitse sisustaa yksin! Tai ylipäätään muutenkaan koskaan olla hetkeäkään yksin.

Silloin kun pysymme hereillä, luemme sisustuslehtiä ja seuraamme alan kiinnostavia ilmiöitä. Mutta oikeasti meitä toki ilahduttaa sitäkin enemmän arjen pieni luksus. Se, kun tiskaa kauniimmalla harjalla, tai kun biojätepussi säilyy ehjänä ihan roskikselle saakka.

Tule mukaan seuraamaan pieniä onnistumisiamme ja vastoinkäymisiämme.

Tästä tulee pitkä matka. 

Kommentit (2)

maarit71
Liittynyt2.3.2016
1/2 | 

Ah ihanan piristävä blogi näin tällaiselle joka on esteetikon kauhu! :) Meillä auttaa siinä nuo 3 koiraa joista yksi 5kk ja 4 kissaa. Saavat kiitettävät karvapallerot aikaiseksi ja tavarat leviäksi. Samoin tämän emännän rakkaus koklailla vaatteita ja miehen ikuisuusprokkikset. Elämää! <3 

Ihanaa pääsiäistä sinne <3

xox

Hanni M.
Liittynyt16.3.2017

Karvapallerot kyllä laittavat kotia kuntoon kanssa kiitettävällä teholla. Eikö olekin ihanaa, kun koti on elämää täynnä? (Näin tämä kaaos on ainakin pakko itselleen markkinoida).

Ihania kevätpäiviä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Maula ja Larres ovat pitkän linjan ihmisiä ja intohimoisia esineiden laatikkoihin tunkijoita. Teemme havaintoja elämän pienistä iloista ja suurista sotkuista. Tämä blogi on kahden esteetikon sairauskertomus.

Jos sinulla on inspiroiva koti (tai muuten vain asiaa), laita viestiä maulahanni@gmail.com!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat